Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
si daca nu le dam cadou?
Eu as incerca... dar dak nu dau toate actele / ma trezesc cu alte surprize ? si vi-a-vis de pozaru' impus... nu e corect, e drept, dar face poze frumoase... si dak nu le-as lua, cred k toata viata m-as intreba cum arata...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Andita spune:
quote:
anditaaaaa!
tu care stai aproape de mine?
nu stii vreun loc sa ma manechiuresc?
Sincer, unghiutele mele sunt mereu home made, dar..... e un coafor unde am mers si mi-a placut foarte tare, cu toate ca nu e asa impozant ca altele, e la un parter de bloc. Tipa tunde foarte bine, si sper ca si manichiurista sa fie la fel de priceputa. A, si la epilat e maestra respectiva domnisoara. Asa ca, o sa-ti dau coordonatele de acolo, cu speranta ca e OK.
E vorba de Scaraoscki Foto (stupid nume, stiu....), care e la 2 statii de mall, pe partea cu mallul, la un parter de bloc. Preturile sunt super OK, pe un epilat aproape complet (picioare lung, brate, si altele...) am dat eu 200 000 asta vara, iar tunsul a fost 40 000. Preturi jenante, parerea mea. Poti sa incerci aoclo, sa vezi daca iti place.
Nunta noastra
Poze
ralu_trancu spune:
io ma marit la tara si tot targu ii cunoaste pe Andreesti. Poate nu au tupeu sa ceara asa pe fata aia de la primarie!
in alta ordine de idei!
ce le-ai luat cadou celor dragi?
io pana acum am luat 2 pijamale si o crema de fata. pt socru, tata si socrela, in urdinea numerelor de pe tricou.
am ramas cu mama, coana mare , si cumnata.
si cel mai important - Stefan
ralu_trancu spune:
[/quote]
Sincer, unghiutele mele sunt mereu home made, dar..... e un coafor unde am mers si mi-a placut foarte tare, cu toate ca nu e asa impozant ca altele, e la un parter de bloc. Tipa tunde foarte bine, si sper ca si manichiurista sa fie la fel de priceputa. A, si la epilat e maestra respectiva domnisoara. Asa ca, o sa-ti
Nunta noastra
Poze
[/quote]
continuarea???
si zi care e ?
pe vitan sau pe goga?
Andita spune:
quote:
Originally posted by Anditaquote:
anditaaaaa!
tu care stai aproape de mine?
nu stii vreun loc sa ma manechiuresc?
Sincer, unghiutele mele sunt mereu home made, dar..... e un coafor unde am mers si mi-a placut foarte tare, cu toate ca nu e asa impozant ca altele, e la un parter de bloc. Tipa tunde foarte bine, si sper ca si manichiurista sa fie la fel de priceputa. A, si la epilat e maestra respectiva domnisoara. Asa ca, o sa-ti dau coordonatele de acolo, cu speranta ca e OK.
E vorba de Scaraoscki Foto (stupid nume, stiu....), care e la 2 statii de mall, pe partea cu mallul, la un parter de bloc. Preturile sunt super OK, pe un epilat aproape complet (picioare lung, brate, si altele...) am dat eu 200 000 asta vara, iar tunsul a fost 40 000. Preturi jenante, parerea mea. Poti sa incerci aoclo, sa vezi daca iti place.
Nunta noastra
Poze
A, si s anu uit. Tot astia de la Scaraoski Foto mai au o "reprezentanta" langa blocul meu, adica exact vizavi de Piata Vitan. Acolo insa nu mi-a calcat piciorul, nu stiu cum sunt tipele si de ce sunt in stare.
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
in alta ordine de idei!
Noi nu mai luam... am fost sambata si am luat cizmulite cu blanita, geanta asortata - pt mine, iar pt pui, adidasi si pantaloni sport... asa
au venit ambii Mosi... gata cu cadourile, k e buget de austeritate pan'la nunta... da' o ciucalata sub pom tot punem...
Raza de soare
Raza de soare spune:
De la porci trec la brazi. Mama, ce preturi ! 1.600.000 ! Unul, nu toti !!! Asa k trisam: luam fix pe 24, cand scad preturile, k nu mai ia nimeni... k noi pe 24, de Ajun, il impodobim...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Sincer, unghiutele mele sunt mereu home made,
Si-ale mele, k mai bine k mine nu le face nimeni !... dar cateodata, cand ma duc tocmai in Aviatiei sa mai iau 2-3 cm din par, trec si pe la mani-pedi... sa ma rasfat...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
in alta ordine de idei!
Noi nu mai luam...
... dar vin tare din spate zilele de nastere... si ne usuca... dar sa speram k vor intelege k avem nunta peste cateva luni si se vor multumi cu ceva ff simbolic...
Raza de soare