Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
ralu_trancu spune:
Razaaa
da nu ma speria fato!
Gica poate sa se plimbe la Bucurest ca are acte veterinare!!!
Al tau nu are acte veterinare?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Razaaa
da nu ma speria fato!
Gica poate sa se plimbe la Bucurest ca are acte veterinare!!!
Al tau nu are acte veterinare?
Nope, noi mai intai il luam " la sigur ", apoi ii facem analize la laborator... De unde-l iei, cu cat, in viu sau... ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
emilyjeuly spune:
'neata feteleeee!!!!!
bun venit noilor miresici pe !
sunt !!!!! aseara am fost la concertul lui Banica jr. si a fost super!!!! super show! super muzica! sper ca nu aruncati cu rosii in mine, fetele care nu sunt fan, ma refer! mi-e imi place foarte mult cum canta!!! si in afara de asta a mai facut si un dust super cu al lui tata, care a tinut sala in picioare 5 minute aplaudand si urland in continuu!!! supeeeerrrrr!!!!!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
kateryna spune:
Aaa...Raza daca te gandesti la 1-2-3 luni la nunta, eu zic sa iei in calcul si chestiile alea numite . Nu cred ca o sa-ti convina varianta asta prea mult.
Nunta noastra
Cununie civila
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
si in afara de asta a mai facut si un dust super cu al lui tata,
Sper sa nu fac vreo gafa... dar tac-su nu e dus ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Aaa...Raza daca te gandesti la 1-2-3 luni la nunta, eu zic sa iei in calcul si chestiile alea numite . Nu cred ca o sa-ti convina varianta asta prea mult.
De astea am uitat !... Mda, merita luata in calcul varianta asta, mai ales k la partea cu sunt fff sensibila...
Raza de soare
ralu_trancu spune:
il iau de pe langa Calarasi, ca in fiecare an, anul trecut l-am luat de la Modelu de la cineva, dar i se face analiza la fata locului. am intel;es ca pe undeva la 60-65.000 kg in viu
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
ai aparut si tu maimu (ma refer la Krelia!)?
Unde-a aparut ? Puse si ea un mesaj si gata...
Raza de soare
ralu_trancu spune:
este , ne supravegheaza din umbra!
de salonul meu de mani? nu stie nimeni?
HELPPPPP
krelia spune:
Ihi, ralu..aparui si io...de prin hartzoage...si ce vaz...dishcutzii daspre bebei..iar......beeeeeeyyyy......si unele care imi palc..altele care ma supara (stie ea cine )...dar, ce sa fac...le respect pe fiecare in parte...
Eu nu-mi doresc sa fim 3 la nunta (ca inainte nu mai avem cum )...insa mi l-as dori pana in 30 de ani, si asta ar insemna decembrie 2007 sa il am deja facut ...deci..ori ne apucam imediat dupa nunta..si-l nasc undeva prin vara....ori in 2007, la inceput, prin iarna-primavara, ca sa-l nasc pana-n decembrie...
hm...ce incurcatura...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006