Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Va invidiez un pic... k voi va mai permiteti sa luati cadouri... noi nu... am luat ceva-ceva, dar sub si in bradut, mai mult de o ciucalata si bomboane ( sa le fure puiu' ), nu cred sa fie... dar, vorba puiului... nu-si doreste altceva, pt ca anul trecut, a primit tot ce isi dorea: pe mine !...
Si ce daca acum nu avem cadouri sub bradut ? ne chinuim, am mai spus, dar ne chinuim pt noi, pt nunta noastra... dar zau k ma cam supar k de ex, cu banii cheltuiti de Revelion, cand mergem la nasi, puteam sa ne cadorisim... dar ne scoatem noi la anu'... uite, pe langa faptul ca suntem impreuna, cadoul nostru va fi bradutul... cu care ma dispera puiu', k nu mai are rabdare sa-l luam si sa-l impodobim... e mai rau ca mine !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jesia
problema e ce ii cumpar eu mosului meu ? Dati-mi idei voi ce le-ati cumparat?

Pulover, parfum, set de barbierit, camasa, cravata, portofel, ceas, curea, manusi, fular, caciulita haioasa... nu stiu... sunt cateva idei... tu ii stii gusturile si daca poarta...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Gata... de ieri ma chinui sa fac si sa trimit felicitari...

Ha!
Eu am fost tintuita toata saptamana trecuta cu nemernicele astea de felicitari....si tot se mai trezea cate unu'.."vaaaaai...l-am uitat p'ala...ah, da mai pune-o si p'aia".....in sfarsit...s-au terminat!...am terminat si capitoulul "pachetele"..acush...relash tata, ca nu se mai poate!!
Pai..nu???

Divi, auzi madamo...da', un shoric la vinu' ala fert...nu dai?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Divine girl

Si mi-a mai adus ceva moshuuuu O STELUTZAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Maine seara plecam la tara Abia astept. Dar pe de alta parte inca nu am cumparat cadouri pentru toata lumea, asa ca azi voi face turul magazinelor. Vom da primele invitatii pt nunta. Ca azi iubi are grija sa le pregateasca.
Divine girl felicitari pentru steluta.
krelia shorici dau eu, ca tocmai am taiat porcul si am in frigider mult

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Va invidiez un pic... k voi va mai permiteti sa luati cadouri...

_

Razuca, pe mine sa nu fii invidioasa, te rooog!!! Pt ca la mine e primul an in care pot sa-mi alint si eu parintii, si cred ca si ultimul ( cu ajutorul lui DD, poate la anu' pe vremea asta voi locui in casa MEA si atunci sa vezi ce chitzaim si noi de bani ). Asa ca, daca tot am avut niste banutzi gramada (primele de Cr de la serv), am zis sa le oferim macar o data la nush'cati ani ce si-au dorit de mult si nu ne-am permis pana acum sa le luam (si nic ei nu se indura sa dea atatia bani )... pt ca MERITA!!!
PS: Bineinteles ca ma astept la un mare scandal din partea ambelor familii ca : "DE CE ATI DAT ATATIA BANI??? mai ales acum cand voi aveti atata nevoie!!!". Dar ... asta e ... eu una abia astept sa mi-o iau pe coaja pt ca asa de mult imi place sa fac daruri ...

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Sar'na la fetele care m-au felicitat pt stelutza
Am stelutza meeeeeaaaaaaaaaa !!!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Vreau si eu o stelutzaaaaaaaa....

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Da las ca m-a fac eu MARE

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Divine girl

Razuca, pe mine sa nu fii invidioasa, te rooog!!! pt ca asa de mult imi place sa fac daruri ...

Si mie-mi place sa daruiesc... dar acum nu se poate... si nu's invi in sensul rau... doar ca ma intristeaza sa stiu k anul asta nu se poate... Noi asteptam primele ca sa-si ia puiu' costum si poate sa dam un avans, doua... unde ne-am chinuit pana acum, mai merg 5 luni... dar fiind iarna, automat si facturile sunt mai mari si se discuta un pic altfel... si uneori ma simt de parca nu am fi facut nimic pt nunta, desi am facut mai mult de jumatate... tocmai din cauza banilor, fir-ar ei sa fie, ca nu ne-au facut si pe noi parintii miliardari !... si pana ne vom face noi, mai dureaza...
Asa mi-as dori sa am banuti sa pot darui eu tot ce vreau, cui vreau... pt ca si la mine sunt persoane care merita... off... Si acum canta iun firma " Dusmanii-mi poarta pica... " ( k n-au valoarea mea... )... in afara de valoarea MEA, alta nu am... ma refer la bani, desigur...

Raza de soare

Mergi la inceput