Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 27
plici plici spune:
of ce ritm aveti la scris, la astia mai ocupatii nu va ganditi si voi ca pe urma pana citesc tot, imi trece toata pauza . dar am reusit.
felicitari pt stelute, cadouri, purcei taiati, etc....si pupici la toate....
Io ce-am luat pana acuma de sarbatori...hmmm....am luat ceva ceva....am luat la iubit placa de snow ca se dadea cu una folosita (si stiu ca o sa ma certe ca am cheltuit toti banii pe placa), am luat la sorela un cadou de la Lush ca ii plac toate minunile astea de baie, cizme lu mami, si restul urmeaza.
A, si va rog sa nu va mai plangeti, pentru ca al meu e si nascut pe 24, asa ca....baga inca un cadou na .
hihihi....pupici la toate si spor la cumparaturi de cadouri si la terminat treaba (care mai are).
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Da las ca m-a fac eu MARE
Nunta noastra
Mai ai doar 50 de mesaje... si gata prima steluta...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Sar'na la fetele care m-au felicitat pt stelutza
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Pai te felicitam, daca ai dat de mancare... mi-e o foame de mor !... azi ma duc pe la mama si cred ca rup frigiderul !...
Raza de soare
ciciep spune:
Ei, in cazul meu, trebuie cumparate 2 randuri de cadouri...pt ca maine e ziua lui iuby. I-am luat pt ziua lui un set de 2 gantere de 3 kg fiecare, ca sa arate "mumos" pana la nunta (fiindca s-a lasat pe tanjala si a facut), iar de Craciun o sa-l astepte sub bradutz o pernutza in forma de inimioara, niste ingerasi mititei si un set de stilouri cu Batman (ca tot copil a ramas).
El mie mi-a luat deja ultimul harry potter si un epilator pe care mi-l doream de muuuult timp...
Raza de soare spune:
In alta ordine de idei... Nasii nostri au ditamai livingu'... si semineu... pana aici e bine... problema e ca suprafata fiind mare, e si foarte frig, pt ca nu au instal de gaz, iar semineul tine de cald doar daca stai ff aproape de el... si stau eu si ma gandesc: cum sa ma echipez la Reve ? si mumos si... calduros... desi, daca dansez, ma voi incalzi...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ciciep
pt ca maine e ziua lui iuby.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa fiti fericiti !
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
El mie mi-a luat un epilator pe care mi-l doream de muuuult timp...
Auch !... am si eu unu', da' mai mult il tin de bibilou...
Raza de soare
ciciep spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
pt ca maine e ziua lui iuby.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa fiti fericiti !
Raza de soare
Multumesc mult Razuco . la fel si voua, tuturor!
krelia spune:
quote:
maine e ziua lui iuby
Iote....alt capricorn...bravos nene!!
...ce mandra mi-s ca-i luna mea!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Divine girl spune:
quote:
Ei, in cazul meu, trebuie cumparate 2 randuri de cadouri...pt ca maine e ziua lui iuby
Si la al meu . Tot maine!!! Sa ne traiasca!!!
Pup la fete cucuiete!