Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
ralu_trancu spune:
Dragele mele,
as vrea sa fac pentru Craciun Candy apples.
A vazut cineva pe undeva de vanzare colorant alimetar rosu?
Divine girl spune:
Am uitat sa mai si salut (la cat de fericita sunt...)
"Neatza" fetele!
Pup la fete cucuiete!
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Dati-mi idei voi ce le-ati cumparat?
jesia, eu ti-am zis...i-am luat un pulovar pe gat, ca saracu' inghetza d efriog ..si un aparat de ras gillete, ca pe anteriorul l-am scapat in wc ..si evident nu s-a mai facut cu el
Orienteaza-te si tu cam de ce ar avea nevoie.....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
tigrutz spune:
Eu i-am cumparat un parfum care-i placea foarte tare, nu stiu daca pot sa spun ce e.... scump, dar a meritat fiecare banutz....ce nu fac eu pt el?
si parca i-as mai lua ceva sa-i pun sub bradut ca asta i l-am dat deja....poate mai aveti voi ceva idei....
ralu_trancu spune:
ceva ce ii place, ii trebuie, dar nu se indura sa dea el banii!
asta este cel mai meserias cadou pentru iubirea mea
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
prezentand inelul iar si iar audientei din care face parte di EL, nici atunci nu pricepe???
Ba poate ca a vazut reactia ta... ai rabdare !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Divine girl spune:
Baaaai, pe mine m-a cam uscat la buzunare Craciunul asta, ca am luat cadouri de 6.5 milioane!!!! . Asta fara cadourile pt noi .M-a apucat pe mine darnicia anu' asta . Dar nu-mi pare rau de nici un banutz , ca am luat pt parintii, fratii si nashii nostri, deci numai apropiatilor. Iar la mine moshu a venit cu o trusa de farduri de la Burjois care are multe culori pr ochi si obraz si mai astept sa vina si cojocelul din blanitza care e in lucru . Sper sa fie gata pana la Cr, ca sa pot sa mi-l pun sub bradutz
Pup la fete cucuiete!
Divine girl spune:
Si mi-a mai adus ceva moshuuuu O STELUTZAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
la toata lumeaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!11
Pup la fete cucuiete!
Raza de soare spune:
Gata... de ieri ma chinui sa fac si sa trimit felicitari... de-asta n-am mai intrat... si acum e ditamai sedinta cu toata tara... si mi-e groaza k s-ar putea sa nu plec la 4... da' vad eu cum fac si nu raman !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...