Vichy vs. Avene

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Crinia, uite faimoasa crema
http://www.beaute-test.com/creme_nutritive_compensatrice_avene.php

se pare ca multe persoane au fost multumite de ea.

de Roch Posay nu am auzit, nu cred ca exista in RO.
Clinique ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

da,MERCEDES,exista in lantul de farmacii "sensi blu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

De la Vichy am incercat mai multe produse, cremele insa nu mi se potrivesc pentru ca am tenul mixt cu zone foarte uscate care strang...sampoanele mi s-au parut super ok.
Avene nu am incercat, deci nu ma exprim.
DAR..pentru ca vad ca multe fete de aici au tenul mixt cu zone uscate...imi permit sa dau un sfat...ridicol de ieftin...ati incercat cremele ELMIPLANT? Eu am folosit deja doua tipuri de creme de la ei pentru ten mixt si de amandoua am fost extrem de multumita: tenul nu mai strangea pe zonele uscate, nici macar in toiul iernii, iar zonele mai grase nu s-au umplut de cosuri si de grasime! Acum am ultima crema antirid pentru ten mixt de la ei si este...delicioasa! Are o consistenta si un miros super, nu ingrasa tenul, intra repede in piele fara a lasa pelicula grasa, spre deosebire de majoritatea cremelor antirid. Dupa cat am suferit cu L'Oreal ca, deh, e marca si aveam asteptari mari de la ei..am ajuns la urmatoarea concluzie: pretul si marca nu spun nimic, ce conteaza este compatibilitatea intre crema si ten...eu mereu testez cremele pe dosul palmei...daca nu intra imediat in piele cum vreau eu...n-o cumpar. Inca o chestie care imi place la Elmiplant: contine ingrediente naturale care hranesc tenul, nu doar chimicale. Poate merita luat in seama acest aspect.
Off-topic- dar va rog sa ma ajutati daca puteti!!!!
Acum cativa ani am descoperit o pudra compacta senzationala de la L'Oreal, intr-o cutituta mov si o nuanta sublima, textura catifelata. Am cumparat-o de vreo 3 ori din Franta si Germania, in ROmania nu am gasit-o niciodata...de curand insa cica nu mai exista nici acolo. Totusi...eu o vreau! Stie cineva unde pot afla daca se mai fabrica si de unde as putea sa o cumpar. Va multumesc mult!

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

iepumic,daca ai ten mixt eu iti recomand fondul de ten "cashmer perfect" de la l`oreal(contine si pudra),acopera perfect tot si nu ai nevoie de pudra...dar acum vine vara si eu zic sa o lasi pe toamna,ca te bronzezi si folosesti o crema hidratanta,si atit
pe mine ultima oara m-a rasucit vinzatoarea sa renunt la l`oreal si mi-am luat "revlon" fond de ten-e aproape intreg,pentru ca nu mi se potrivesteam avut multe experiente cu produse noi dar ramin fidela l`oreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Multumesc, NASHA!
Da, si eu am probl. cu fondul de ten...in prezent am 3: Avon Colour Trend, Avon Personal Match si Max Factor Lasting Performance...din care, culmea, cel mai bine mi se potriveste Colour Trend=ul de la Avon, care e pt. pustoaice! Celelalte sunt ca si noi, mai ales ca beleaua mare in cazul meu este alegerea nuantei. Asa ca in fiecare dimineata..ma rezum la crema hidratanta.
Iar am divagat off-topic. Scuze.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Eu folosesc cosmetice din gama Nivea si Yves Rocher si sunt multumita de ambele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by cait

Dar pentru un ten in care cam abunda sebumuul ce recomndari aveti?Mi-am luat una de la Vichy astazi savedem ce efecte are..Cica in 4 saptamani cu mai ai nici puncte rosii, nici firicele de sange nu mai apr, nici pete luminoase..SAvedem si pe asta.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

daca e "normaderm"atunci uita.
eu o folosesc de 5 sapt. si nimic.ba mi se pare ca sunt mai mult iritata
mi-am luat toata gama "normaderm" ca desteapta(crema,lotiunea,gelul nettoayant)!
Sa-mi spui cum ti-a mers.
eu am decis sa o arunc si sa revin la "biotherm-ul" meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Ange si eu am incercat Normaderm si mi-am facut o iritatie de toata frumusetea ca farmacista la care m-am adresat mi-a prescris un desinsebilizant.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

aha.deci nu sunt singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Fetele in Romania exista crema avene? eu am cautat si n am gasit
Daca da cat face aproximativ bineinteles crema Hydrance optimale legere pentru ten sensibil si mixt, cred ca aceasta crema mi s ar potrivi.
Eu am renunat la creme de la un moment dat deoarece deja de la a doua aplicare imi ieseau niste bubite mici si mi se inrosea fata

La farmaciile HelpNet am gasit crema Hydrance optimale legere pentru ten sensibil, normal si mixt - pret 64.2 lei noi iar daca ai card de fidelitate 60.99 lei noi.

Eu am inceput sa folosesc produsele de la Avene in urma cu 1 saptamana. Pana acum am folosit produsele romanesti pe baza de galbenele dar si produse la la Avon, Orif.
Dar am reusit sa fac Pitiriazis Rozat Gilgert iar dr. dermatolog mi-a recomandat cremele de la Avene. Va pot spune sa intr-o saptamana de tratament rezultatele au inceput sa se vada. Aceasta boala de piele (daca ii pot spune asa) dureaza intre 4 si 8 saptamani, pana la cateva luni. La mine s-a manifestat prin aparitia unor pete mici pe sani, brate, burtica si pe picioarele inferioare dar in partea superioara. Arata destul de inestetic.
Dar sa va spun ce folosesc de la ei.
Trixera - bain emoliente - in loc de sapun la dus - 43.5 lei noi
Trixera - crema emolienta - dupa dus folosesc aceasta crema pe tot corpul - 53.37 lei noi/50.7 lei noi
Pe langa acestea pt tratarea Pitiriazisului Rozat Gilbert mi-am mai luat:
Hydrance optimale legere - pt piele sensibila, normala si mixta - 64.2 lei noi/60.99 lei noi
Cold cream - crema de maini - 29.9 lei noi/27.92 lei noi
Mi-am luat si un deodoran stik de la Viki pt piele sensibila sau epilata - 23.21 lei noi/22.05 lei noi. Am incercat tot felul de deodorante si tot transpiram imediat dupa ce le foloseam. Pot spune ca cel de la Vichy este foarte bun.
Pe mine m-au convins ca produsele sunt bune. Sunt ele scumpe dar fac toti banii.

Mergi la inceput