Vichy vs. Avene

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nadyana, eu am folosit sprayul cu apa termala Avene atunci cand aveam probleme cu tenul, mi se usca, apareau cosi, etc, el este bun cicatrizant. Trebuie sa stii ca:
Formulele concepute pe baza de apa termala (care are proprietati calmante, nutritive, antiiritante si antiinflamatoare) sunt ideale pentru pielea sensibila, sensibilizata sau expusa la factorii de mediu.
Pe langa gamele destinate ingrijirii, hidratarii si demachierii tenului, Avene iti pune la dispozitie o serie de produse destinate problemelor specifice:
Diroseal - crema de tratament pentru pielea cu tendinta cuperozica;
Cleanance K - pentru tenul gras cu tendinta acneica;
Trixera - pentru pielea foarte uscata a fetei sau corpului (la sugari, copii sau adulti);
Sprayul cu apa termala Avene - pentru ingrijirea si igiena pielii sensibile, indicat si in cazul arsurilor solare.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Lotiunea micelara de la Avene e super buna.Nu lasa pielea grasa,nu face cosuri,curata f bine si nu irita.Tot de la Avene folosesc emulsia echilibranta pt ten mixt...super....hidrateaza,calmeaza,nu face cosuri si dupa mai mult timp de utilizare nici fata nu mai luceste tare.Am mai folosit un gel calmant de apa termala Avene pt arsuri,pt ca aveam o iritatie de la o microdermabraziune si a calamt f bine pielea.Concluzia:Avene-super marca. De la Vichy am folosit gelul de curatare,lotiunea tonica si crema de zi de la Normaderm....bune,dar cam usuca pielea.Dupa un timp totusi parca nu mai au asa efect ca la inceput.Sprayul cu apa termala Vichy e bun...calmeaza pielea. Insa Avene rulezzzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Crinia, hai ca m-am uitat, se numeste rich compensating cream (creme nutritive compensatrice).

1Sanziana, ce e cu lotiunea asta micelara?
cand se foloseste?
e buna ca baza de machiaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Lotiunea micelara e un demachiant si un tonic in acelasi timp.Emulsia echilibranta e o buna baza de machiaj.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 1Sanziana

Lotiunea micelara e un demachiant si un tonic in acelasi timp.Emulsia echilibranta e o buna baza de machiaj.

ok, mersi.
stii cumva care este denumirea in engleza pt emulsia echilibranta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

nu crinia,nu folosesc avene de 11 ani,folosesc numai l`oreal de care sint super multumita
avene am luat un tratament pentru o usoara cuperoza timp de 3 luni ca sa scap de laser...dar nu a dat niciun rezultat
ma refeream la faptul ca trebuie sa raminem fidele produselor noastre pe care le folosim constant si sa nu facem experiente cu altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele in Romania exista crema avene? eu am cautat si n am gasit
Daca da cat face aproximativ bineinteles crema Hydrance optimale legere pentru ten sensibil si mixt, cred ca aceasta crema mi s ar potrivi.
Eu am renunat la creme de la un moment dat deoarece deja de la a doua aplicare imi ieseau niste bubite mici si mi se inrosea fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Clyo emulsia echilibranta de la Avene are urmatoarea denumire Emulsion Apaisante Equilibrante (in franceza) si Rebalancing moisture lotion (in engleza). Mai multa info poti gasi aici http://www.beaute-test.com/emulsion_apaisante_equilibrante_avene.php

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Crinia, mersi mult.
te-ai hotarat ce crema o sa-ti iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Clyo eu mi-am luat si scrub de la Avene (ieri) si Masca hidratanta, dar fetele de la farmacie (unde am cumparat produsele de mai sus) m-au sfatuit sa-mi iau Rosaliac de la Roch Posay si nu stiu ce sa fac. Nu prea cunosc linia aceasta de produse.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput