Vichy vs. Avene

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu folosesc de mai bine de 1an apa termala de la Avene, mai ales vara e super. Plus ca o pulverizez zilnic pe fatza pentru fixarea machiajului. Sunt extrem de multumita de ea. Iar de la Vichy am crema antirid Myokine, e cea cu care ma inteleg cel mai bine dupa ce am nascut. Inainte foloseam numai L'Oreal (Hydrafresh sau Happyderm)

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by mariuta

quote:
Originally posted by anka-maria

Si crema coloranta e pe culori, are o gama larga e nuante din care poti sa alegi.

just me

Si eu sunt fan Vichy lumineuse 00, pt ten mixt, din pacate in Germania nuanta asta nu exista. Mi se pare excelenta.

exista crema coloranta la vichy?se foloseste in loc de fond de ten?este si hidratanta?ce alte proprietati mai are?daca ati folosit-o fetelor,va rog sa-mi spuneti si mie cum e.

Mergi la inceput

si cum putem alege nuanta potrivita?sunt testere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Clyo ce fel de crema hidratanta? Ai vre-un link sau denumire concreta ?

Cineva intreabat de gama Galenic, pai aceasta gama de creme e facuta de acelasi producator ca de Avene. Uitati-va pe link http://www.dermaweb.com/accueil.htm si de altfel cred ca sunt la fel de bune.

Eu mi-am luat recent Masca hidratanta de la Avene si sunt foarte multumita. Nu e o masca care se aplica si dupa se spala ci e un fel de crema care hidrateaza pielea.
Ati folosit cineva Lotiunea demachianta micelara de la Avene? Cum e?
Dar ce creme hidratante cu protectia UV diin seria Avene recomandati? Adica cine le-a folosit si le-a placut?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

crinia, nu stiu cum se numeste, ma uit acasa si-ti zic.
e hidratanta si e singura in cutie (nu tub).

nadyana, daca nu gasesc, o sa te rog sa ma ajuti.
parerea mea si nu da cu rosii: cremele colorante sunt bune pt genul de ten curat, fara probleme (semne, cosuri) pt ca nu au putere de acoperire.

inca ceva: de vreo 2 saptamani folosesc Ivatherm, nu mi se potriveste deloc.

voi ati incercat?

Mergi la inceput

cu placere,clyo.de crema de care spui nici nu am auzit,spre rusinea mea,dar poate au folosit fetele.

Mergi la inceput

Clyo ia vezi pe site-ul asta poate o recunosti.
http://www.dermaweb.com/dermato/avene/avene_produits.html
Are si UV protectie? Dar cum e ea ca textura? Se imbiba bine si repede? Ce fel de piele ai? Se poate si pentru piele mixta predispusa spre roseata?
Stiu ca sunt multe intrebari dar vreau sa-mi iau acuma o crema de la ei si nu stiu pe care s-o aleg.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

un sfat vreau sa va dau!la mine da rezultate de 11 ani,indiferent ce produse cosmetice folositi ramineti fidele lor!
nu fac reclama,e doar un sfat,nu incercati produse noi

Mergi la inceput

nasha_4as nu pra am inteles despre ce cosmetica vorbesti? Avene il folosesti de 11 ani si iti da rezultate bune?

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Crinia,m-am uitat pe site dar zici ca-s batuta in cap, eu o stiu dupa ambalaj; acum am vazut ca nu stai in RO.
cred ca e hydrance optimale riche; nu cred ca are factor de protectie dar mie nu-mi trebuie ca io folosesc fond de ten cu factor.
imi place mult crema asta, ma simt bine cu ea, e buna si ca baza de machiaj, nici nu prea mi-au aparut cosuri.

ce sa mai zic?
am fost super multumita.
din nefericire, nu se mai gaseste, cel putin pt moment.

cred ca o sa incerc Clinique (inca oscilez intre Estee Lauder si Clinique).

Mergi la inceput