Vichy vs. Avene
Raspunsuri - Pagina 6
ralucasimarius spune:
Eu am un ten mixt cu tendinte acneice si destul de sensibil. Dupa multe incercari esuate si bani aruncati pe fereastra am ajuns la AVENE care mi-a rezolvat problemele.
Este singura crema de la care nu-mi luceste fata la 3 ore de la aplicare. Demachiant - lotiunea pt piele intoleranta, crema - Hydrance optimale legere (ten normal si mixt sensibil) si ocazional spray-ul cu apa termala.
Data viitoare vreau sa incerc si crema pt ten acneic sensibil.
Gabitza1977 spune:
ce parere aveti despre produsele cosmetice pe baza de extracte naturale de la Hemel?O prietena mi le-a recomadat si chiar par a fi naturale.
Mi-am comadat crema antirid si crema de maini si deocamdata sunt multumita. Toate se aplica pe pielea uda. Astept parerile voastre! multumesc!
Gaby
clyo spune:
sunt disperata
crema Avene (hidratanta) pe care o folosesc de cateva luni si de care eram super multumita a disparut din farmacii; nici macar in depozit nu se mai gaseste.
e cea in cutie normala, nu tuburi.
clyo spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Clyo,vrei sa ma uit aici prin farmacii sa vad daca este sa ti-o trimit?
multumesc mult pt oferta, dar nu cred ca gasesti.
am cautat in tot Ploiestiul si in Bucuresti, stocul lor e ), poate aduc saptamana viitoare.
nadyana spune:
daca nu ai sa gasesti sapt.viitoare,imi spui si merg si aici sa o caut.este chiar atit de buna?ce contine?
Happiness_4_us spune:
Eu folosesc apa termala de la Avene si imi place tare mult iar de la Vichy am folosit crema anticelulitica si mi-a placut si asta , insa daca ar fi sa aleg intre ele as alege Avene.
Nana Motoc
nadyana spune:
Nana,ce alte produse ai folosit de la ei?ce calitati are apa lor termala?mi se pare ca sunt mai ieftine ca vichy,nu?
ooana spune:
Eu una am folosit de la Vichy demachiant, crema de zi si crema pentru conturul ochilor si sunt multumita!
Mama mea foloseste Aven si e multumita!
Cred ca pana la urma nimeni nu poate da sfaturi despre creme... trebuie incercat si fiecare vede ce i se potriveste asta nu inseamna ca o nu se poate recomanda o marca dar de multe ori am recomandat o crema si apoi respectiva mi-a spus ca nu ii este buna!
De exemplu daca folosesc crema de la L'oreal cand ma dau cu fond de ten parca mi se duce toata pielea de pe fata...deci depinde de multe atunci cand alegi o crema!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day