Vichy vs. Avene

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

Ati incercat produsele de la hemel?
Mie mi se par super ok si nici nu sunt foarte scumpe!
www.hemel.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

clyo,am intrebat astazi la farmacie si au spus ca au toate produsele de la Avene si ca una din creme a lipsit un timp,dar acum au tot.
Hidratant ce ati folosit si ati fost multumite?
Chiar sunt bune produsele Avene?
Ce parere aveti despre folosirea apei termale?Este recomandat?Astazi la farmacie am intrebatr despre apa termala si farmacista mi-a spus ca dupa pulverizare se lasa 2 min. apoi se sterge pt. ca contine f. multe saruri si usuca tenul.Este posibil ca din acesta cauza sa mi se fi uscat tenul pt. ca eu am folosit apa termala de la Vichy si nu am stiut ca se lasa putin pe ten si nici nu scrie pe ambalaj.
Voi ce parere aveti despre folosirea apei termale?Ati fost multumite?Este vreo diferenta intre apa minerala si cea termala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

mi-au cazut ochii intamplator pe subiect si voiam sa va zic si din experienta mea. Am folosit 3 ani Vichy. Dupa 3 ani am renuntat si am schimbat-o pe Neostrata de care sunt super multumita. Din pacate nu stiu daca se gaseste in Europa. Vichy-ul la inceput m-a incantat dar apoi am observat ca nu a prea facut nimic pentru calitatea pielii(riduri, uscare sau cosuri). Mentionez ca am mers pe demachiant, tonic, crema contur ochi, crema de noapte si de zi. La inceput hidratante, apoi antirid. Poate pur si simplu nu mi s-a potrivit. Mentionez ca am 34 ani, si am ten mixt(uscat pe obraji si spre gras in T zone).
avene nu am incercat dar sincer m-ar tenta. Ca de clinique sau lancome ce saracie sa mai zic?

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina26 spune:

Astazi am fost la Sensiblu si-am cumparat apa termala de la avene + Cleanance gel nettoyant (cel verde)+ Cleanance K pentru cosuri. Nu stiu insa daca apa termala se aplica inainte de crema sau dupa. Si, intr-adevar, asa mi-a spus si mie farmacista: apa termala se tine foarte putin pe fata- mi-a recomandat 5 secunde si apoi sa o sterg usor cu o discheta demachianta. Acum am folosit-o prima oara si dupa ce-am aplicat crema am simtit ca mi se strange putin fata; din cate am inteles e normal la inceput pentru ca asa 'lucreaza'. Vreau totusi sa stiu, prima oara aplicam crema sau apa termala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Eu am si gelul de spalat si apa termala de la Avene....mai intai ma spal cu gelul,apoi pulverizez apa ,stau 2 minute si ma sterg cu o discheta demachianta,dupa care aplic o crema....in sfarsit gasesc si eu o crema buna la vichy...a aparut una noua Oligo 25...este un gel crema si chiar imi place...e pentru ten normal si mixt cu aspect tern....o folosesc in continuare sa mai vad cum se comporta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

quote:
Originally posted by danyboy

Ati incercat produsele de la hemel?
Mie mi se par super ok si nici nu sunt foarte scumpe!
www.hemel.ro

Asa este produsele nu sunt scumpe deloc dar eu nu vad nici o schimbare dupa 2 luni si jumatate de cremuit tenul cu o astfel de crema .Iar despre cele 2 firme de creme respectiv Vichy si Avene ,dupa ce ca sunt o caruta de bani ,nu fac nici absolut nimic pt ten.Cred ca o sa reancep sa imi cumpar crema noastra pe baza de laptisor de matca ,ca restul nu sunt bune de nimic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

dar despre skincode ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Eu de la Vichy am mai avut un gel de spalare pentr ten normal si mixt Detoxifying Rinse-off Foam Cleanser si lotiune tonica pentru ten normal si mixt Hydra - Fresh Detoxifying Toner care mi s-au destul de bune...am mai folosit Normaderm care nu e bun deloc,Thermal Fix Mat dar dupa numai cateva ore tenul lucea din nou...Masca Rehydrating Thermal Mask de la Vichy e buna ,la fel si exfoliantul Detoxifying Exfoliating Cream... Gelul de spalat Normaderm Deep Cleansing Gel usuca destul de tare si nu am vazut nici o imbunatatire a tenului... De la Avene am avut gellul de spalat ptr ten mixt sau gras care nu prea mi-a placut,crema Hidrance Optimale Legere pentru ten mixt ...nu era prea stralucita,chiar mai proasta decat Vichy,lucea tenul imediat cum te dadeai cu crema ...am mai avut o crema echilibranta,ceva de genul asta,dar nu mi-a placut chiar delok,mai mult transpiram de la ea...am mai avut de la Avene un demachiant dar era ptr ten uscat si bineinteles ca nu mi-a priit...ce va recomand eu sunt produsele Ivatherm...folosesc de la Ivatherm gelul de spalat pentru ten mixt sau gras si o crema matifianta Ivamat care este super buna,nu luceste tenul toata ziua si este si baza de machiaj...acum am zis sa fac o pauza cu Ivatherm ca sa nu se obisnuiasca tenul meu cu ea si sa nu-si mai faca efectul si mi-am luat de la Vichy Oligo 25 si cu care ma inteleg,tenul este parca mai stralucitor si nu luceste fata...m-am intins cam mult..sper sa nu va plictisiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

quote:
Originally posted by liris

dar despre skincode ce stiti?

Am avut si o crema contur pentru ochi de la Skincode si asta chiar a fost mai bunicica ddecat celelalte .Adica am fost ceva mai multumita de aceasta firma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, crema coloranta de la Vichy are si testere in farmacii?Cum alegem nuantele?Are doar efect de colorare?

Mergi la inceput