OU 148/03.11.2005 -(p.2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Eu voi primi banii de decembrie in ianuarie,asa mi-au spus de la scoala unde lucrez.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am fost la ASCO, am depus dosarul.
Firma la care lucrez a depus dosarul in decembrie, eu azi m-am prezentat cu buletinele in original al meu si sotului, certificatul de nastere si un dfosar plic. Am completat formularul si l-am depus. Acum ramane doar sa astept ... cred ca asta este partea nasoala, probabil banii vor fi virati cand vor avea ei chef. Eu am primit o hartiuta stampilata cu un numar ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu tocmai am aflat de la munca vestea ca pe decembrie sa-mi astept banii fain frumos de la directia de munca nicidecum de la angajator.
Culmea: imi motiveaza ca nu le da voie directiile de munca sa mai efectueze plati sau sa stabileasca drepturi incepand cu luna ianuarie. Dar mi se pare trasa de par. Se refera la polati PENTRU luna ianuarie si nu la plati pentru luna decembrie facute in ianuarie. Ce dracu ca doar toata tara face plati in urma
Urmeaza sa merg la directia muncii sa-mi depun dosarul ca in baza serviciului...
Nu stiu unde sa merg, ma ajutati? Va aud ca voua nu v-au primit nici un dosar inca la bucuresti?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna
Si eu sunt in situatia asta cu luna decembrie dar eu sper ca cineva va da banii.Nu se poate sa nu ii dea ca exista lege.Eu am depus pt firma dosar la directia de solidaritate si pt mine dosar la primarie.Cu actele care sunt scrise in lege.Doar ca in plus la directie au vrut pe copiile la acte sa fie scris conform cu originalul si stampila,iar la primarie si buletinul sotului si extras de cont pt cei ce vor in cont.Acum sper ca nu ne vom plimba luna de luna si vom vedea si sumele restante.Ei cand am fost la pensii spuneau ca vor incheia un protocol cu directiile si se va rezolva problema sumelor restante,se va hotara cine ii vor da.Si pt cei care au vazut adeverinta pt directiile de munca exista in ea un loc unde se specifica ce luni sunt restante.anormal este ca angajatorii nu dau banii si apoi ei sa astepte sa si i recupereze.Dar la mine asa a fost de la inceput,au am luat banii doar cand au virat cei de la pensii ca suntem o societate f mica cu 2 angajati.
Cam atat.Iar discheta trebuia depusa la pensii pana pe 31 dec de angajati.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Alipiticot, stampila cui pe copiile actelor...a firmei la care lucrezi?

Merci de un eventual raspuns.

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Mamagiuliei ce e ASCO???

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

e am sunat si eu la primarie ca vad ca multe dintre voi ati depus......la sectorul 2 si mi-a zis ca lor le-au venit instintari clare ca pentru persoanele care sunt deja in CIC dosarul se depune la Amzei la directie de catre angajator si ca mie nu mi-l primeste ca trebuie depus si in format electronic; eu am mai intrebat de chestia asta cu format electronic si de la minister mi se spusese ca asta e valabil doar pentru firmele care au mai multi angajati in CIC; si a zis ca la primarie se primesc doar dosarele pentru persoanele care au nascut dupa 1.1.2006 sau intra in CIC dupa 1.1.2006......na belea

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Acum ma uit la o emisiune pe B1tv("Ne Priveste"-cred cava fi in reluare dupa-amiaza) si au zis ca pentru Bucuresti s-a stabilit ca angajatorul trebuie sa depuna dosarul la Directia Muncii,in Piata Amzei.
Iar pentru cei carora angajatorul nu vrea sa le dea banii pe decembrie-cica trebuie sa faca reclamatie la Inspectia Muncii.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, eu am sunat la Directia generala asistenta sociala si protectia copilului, tel. 3101429, unde am dat de o doamna foarte draguta care m-a rugat sa revin maine dimineata cu un telefon pentru ca este chiar acum o sedinta cu privire la dosarele noastre si imi poate spune exact ce sa aduc si unde. Doamne ajuta sa se termine odata toata zapaceala asta!!!!

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica

Mergi la inceput