OU 148/03.11.2005 -(p.2)
Raspunsuri - Pagina 10
Christel spune:
Si eu am de luat banii pe oct, nov, dec, de unde vom lua aceste sume restante? In adeverinta aceea data pe situl Min. muncii este o rubrica unde firma trebuie sa treaca sumele restante. Asta inseamna ca vom primi banii de la Dir. muncii?
irina.c. spune:
Am sunat si eu la angajator sa-i spun noutatile si mi-a spus ca oricum,pana nu apar normele in Monitorul Oficial nu depune dosarul.
Sa astept pana dupa 15 ian.Ma intreb,daca prin minunea lui Dumnezeu,o sa depuna dosarul asta pana la 1 februarie,cand o sa primim banii pentru ianuarie?Sunt prea optimista daca sper ca ii vom lua pana la sfarsitul lunii februarie?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
roxana1974 spune:
Loreena, te referi la stimulentul acela pe care ar trebui sa-l primeasca mamele care nu mai sunt in CIC?
Eu am citit toata Ordonanta si nu scrie nicaieri ca nu se aplica si celor care au nascut inainte de 2006...cine stie chestii in plus???
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
khelln spune:
Buna,
As avea o intrebare. Sunt in CIC, fiica mea are 14 luni. Eu n-am lucrat ca dupa facultate am si intrat in CIC cu primul copil, dupa care a venit al doilea. Am beneficiat de indemnizatie fiindca am incheiat din timp un contract cu casa de pensii. Am si beneficiat de aceasta suma pana in decembrie 2005 .
Ce se va intampla cu noi? Vom mai primi indemnizatia? Eu unde trebuie sa depun dosar? Si ce sa contine? Sau unde sa sun???
Va rog sa-mi raspundeti daca aveti vreo idee.
Mersi,
Noemi
Androix spune:
Mai, caut de doua ore si nu gasesc pe nicaieri. Are cineva proiectul de norme salvat sa mi-l dea si mie sau un link ceva... Va rog mult de tot.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
ana_a spune:
Buna!
Eu chiar mai devreme am vorbit personal la Casa de Pensii din Bistrita unde mi-au spus ca luna decembrie va fi platita de angajator, iar daca angajatorul are de recuperat bani sa si recupereze de la directia muncii...chestia asta a pus-o in ceatza pe contabila noastra vez doamne ce sa mai umble ea dupa banii...sa umblu eu....dar am sunat la ei si i-am trimis sa-si faca treaba si mie sa-mi dea banii.......
Mai stie cineva de chestia asta?am impresia ca acolo la casa de pensii fiecare stie ce vrea...face legea si o aplica cum le taie capul....daca acu o saptamana nu se mai putea acu se poate....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Loreena spune:
quote:
Originally posted by Loreena
e am sunat si eu la primarie ca vad ca multe dintre voi ati depus......la sectorul 2 si mi-a zis ca lor le-au venit instintari clare ca pentru persoanele care sunt deja in CIC dosarul se depune la Amzei la directie de catre angajator si ca mie nu mi-l primeste ca trebuie depus si in format electronic; eu am mai intrebat de chestia asta cu format electronic si de la minister mi se spusese ca asta e valabil doar pentru firmele care au mai multi angajati in CIC; si a zis ca la primarie se primesc doar dosarele pentru persoanele care au nascut dupa 1.1.2006 sau intra in CIC dupa 1.1.2006......na belea
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
deci e vorba de dosar pentru cic
Poze cu toata Familia
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
quote:
Originally posted by Androix
Mai, caut de doua ore si nu gasesc pe nicaieri. Are cineva proiectul de norme salvat sa mi-l dea si mie sau un link ceva... Va rog mult de tot.
Andreea mamica luiFilip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
http://www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205hot.htm
Poze cu toata Familia
Amaya spune:
Androix, uite aici:
http://www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205hot.htm
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Christel spune:
Asta e varianta finala a normelor metodologice? N-am citit-o rand cu rand dar parca nu e nici o modificare fata de proiect?