OU 148/03.11.2005 -(p.2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna!
Am vorbit si eu astazi cu tipa de la noi de la firma si mi-a spus ca ea nu-mi poate depune dosarul pt. ca ii trebuie nu stiu ce bonulet pe care ti-l dau cei de la primarie dupa ce depui tu personal dosarul.
Mi-a zis ca o sa-mi faca si mie un dosar sa ma duc cu el la primaria sectorului 3 si sa-l depun.
La sectorul 3 a vorbit prietena mea cu cineva chiar la protectia sociala unde trebuie depuse dosarele si inca nu stiu nimic, ce acte sa ceara.Eu una nu mai inteleg nimic si simt ca innebunesc.
Este cineva dintre voi care a depus dosar la Primaria sectorului 3???

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Pentru ca tot bantui netul in cautare de informatii noi, cineva spunea urmatoarele:
Dosarul trebuie depus la casa de pensii pentru cele care sunt deja in cic, dar lunar trebuie depusa o declaratie pe propria raspundere la Directia muncii din a carei raza teritoriala te afli. Numai cei care urmeaza sa intre in cic dupa 1 ian 2006 depun dosarul la primarie si acestia la randul lor il trimit la directia muncii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Christel asta e proiectul maine apar normele in MO

eu am scris ca la mine la primarie sect 2 nu primesc dosare decat pentru cine intra in cic de anul asta sau naste anul asta

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmentoot spune:

pentru primaria sector 3 cauta pe http://www.sector3primarie.ro/
ei spun dupa 16 ianuarie se depun dosare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmentoot spune:

04 ianuarie 2006
Comunicat de presă

Începând cu 16 ianuarie, Primăria sectorului 3-DGASPC primește dosarele în vederea obținerii indemnizației pentru copii

Primăria Sectorului 3-Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului anunță că, începând cu data de 16 ianuarie, actele necesare pentru obținerea indemnizației privind susținerea familiei în vederea creșterii copilului se pot depune la sediul din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14.

Primăria Sectorului 3-Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului primește, începând din acest an, în conformitate cu OG nr. 148/2005, actele necesare pentru obținerea indemnizației pentru copiii născuți după data de 1 ianuarie 2006.
Dosarele pentru obținerea indemnizației privind susținerea familiei în vederea creșterii copilului trebuie să conțină următoarele documente:
- copie B.I./C.I. mama/tata
- copie certificat naștere copil sau, după caz
- copie livret familie
- declarația angajatorului din care să rezulte că mama a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit;
- adeverință de la administrația financiară (dacă mama realizează venituri din activități profesionale independente sau agricole
- cerere
Dosarele se pot depune, începând cu data de 16 ianuarie, la sediul DGASPC-Sector 3, bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, zilnic, între orele 09.00-15.00 și 17.00-19.00.

"Am luat măsuri pentru a evita aglomerațiile, astfel încât persoanele care se adresează DGASPC pentru a depune actele în vederea obținerii indemnizației să nu fie obligate să piardă timp la ghișee" - a declarat primarul Sectorului 3, Liviu Negoiță, precizând că au fost desemnați patru asistenți pentru a prelua astfel de solicitări.

Serviciul Presă

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Doamne, ce harababura! Mie mi-au spus de la Directia....din Amzei ca la ei se vor depune dosarele! Cand oare s-or hotara sa stim si noi ce sa facem?

Mergi la inceput

am sunat acum in Amzei.......doamnele care se ocupa de asta nu mai erau, dar am primit niste informatii utile.......

tel 316.84.15 interior 109 aici pot fi gasite "doamnele" pana la ora 16.00 pentru alte info.......eu azi am tot sunat, dar era ocupat mereu....
se asteapta publicarea normelor in MO; sfat sa le iau si sa le citesc ; si apoi sa intocmesc dosarul eu sau firma;
dosare se primesc dupa data de 10 ianuarie si pana la sfarsitul lunii ianuarie, asta din ceea ce se stie pana acum; se primesc in adresa din Amzei la camera 4 sau 20 in functie de sector; pentru sectorul 2 unde sunt eu la camera 4.
In functie de ceea ce se va preciza in norme dosarele se vor depune de angajator sau mamici.......e posibil sa fie obligat angajatorul;
la fel cum mi s-a precizat si de la primaria sectorului 2, la primarie se depun dosare doar de catre mamicile care intra in CIC sau nasc in 2006;

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

actele necesare pentru obținerea indemnizației pentru copiii născuți după data de 1 ianuarie 2006. asta zice in anunt

cine e deja in cic depune la directii cine cere acum pentru copii nascuti in 2006 la primarii; deci primaria mea sector 2 si primaria sector 3 au dat aceeasi informatie

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Loreena, asa mi-au zis si mie! In sfarsit 2 informatii la fel!

Mergi la inceput

gata s-au publicat normele maine se gasesc sigur la panduri

M. Of. nr. 7 / 4 ian. 2006

1.825/2005. – Hotărâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 148/2005 privind susținerea familiei în vederea creșterii copilului

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput