OU 148/03.11.2005 -(p.2)
Raspunsuri - Pagina 12
Loreena spune:
http://www.monitoruloficial.ro/2006/sumar_2006.htm
aici la hotarari la ooo7 si cine le gaseste in format electronic sa dea link.please ca eu nu pot ajunge in panduri
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
Rozi spune:
quote:
Originally posted by laura radulescu
Doamne, ce harababura! Mie mi-au spus de la Directia....din Amzei ca la ei se vor depune dosarele! Cand oare s-or hotara sa stim si noi ce sa facem?
Laura si bebe Cristina
( 20.06.2005 )
Va rog sa fiti atente cui se adreseaza instructiunile! Unele sunt pt cele care intra in CIC incepand cu 2006, altele pt cele care sunt deja in CIC. Faceti aceasta diferenta.
Loreena spune:
cine e deja in cic la directie si cine o sa fie in cic la primarie.......asta cel putin pentru Bucuresti, din cate am inteles eu..........
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
laura radulescu spune:
Loreena si eu am inteles la fel! Mai dam maine un telefon la directia din Amzei sa vedem daca nu s-au razgandit!
laura radulescu spune:
Nu se primesc inca actele la directia din Amzei. Se asteapta normele. Actele vor fi depuse de angajatori.
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Roziquote:
Originally posted by laura radulescu
Doamne, ce harababura! Mie mi-au spus de la Directia....din Amzei ca la ei se vor depune dosarele! Cand oare s-or hotara sa stim si noi ce sa facem?
Laura si bebe Cristina
( 20.06.2005 )
Va rog sa fiti atente cui se adreseaza instructiunile! Unele sunt pt cele care intra in CIC incepand cu 2006, altele pt cele care sunt deja in CIC. Faceti aceasta diferenta.
Rozi, te rog mult lamureste-ma si pe mine...cele care sunt deja in CIC ce trebuie sa faca?
Apoi, stimulentul acela de 300 de RON, se va plati mamelor care au nascut in 2004 si 2005, dar s-au intors la serviciu si mai este pana cand copiii lor vor implini 2 ani? Eu am citit legea si nicaieri nu scrie ca nu se incadreaza in ea...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
pd spune:
Am normele din Monitorul Oficial, dar inca n-am apucat sa le citesc. Va tin la curent.
Daca le vrea cineva in format pdf, le pot trimite pe mail (e destul de mare, are cam 4 Mb).
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya
DianaR spune:
Am sunat azi din nou la lucru si mi-a spus ca mi-a facut 2 dosare, unul ptr. Directia muncii de care se ocupa ei (spitalul unde lucrez) si unul ptr. Primaria Arad sa-l depun eu. Cele doua dosare contin cam acelasi lucru.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
ninocikap spune:
eu am vorbit azi la servici, mi-a zis ca mi-a depus ea dosar.. dar ca eu trebuie sa merg cu sotul de mana sa semnam in fata celor de la primarie nu stiu ce declaratie tipizata... ai ataa...
voi stiti ce declaratie e,.. o gasesc la primarie sau poate dau de ea pe net...? ca tipa de la mine de la personal zicea ca ea a facut rost de la un Xerox ca la primarie nu avea...![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze