OU 148/03.11.2005 -(p.2)
Raspunsuri - Pagina 13
Loreena spune:
am sunat la amzei - 316.84.15 interior 109 si mi-a zis [color=red]CA DEPUN ANGAJATORII cf art 29 a citit tipa aia; a zis ca si ele acum citesc si ca angajatorii sa vina la ei sa vada ce le trebuie SI PENTRU CINE E IN CIC SI PENTRU CINE A FACUT DEJA CERERE; CA BANII PENTRU ANUL 2005 INCLUSIV DECEMBRIE SE IAU TOT DE LA ANGAJATORI
depunerea incepe de luni , marti incolo si probabil tine toata luna; ca pentru firmele care au de depus pentru un singur angajat vine patronul si cine are mai multe de depus vine inspectorul de resurse umane
nu a putut sa imi spuna daca cine e deja in cic mai depune alte acte si mamica pe langa ce depune angajatorul.
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
Amaya spune:
pe pagina www.ddfssbuc.org gasiti mai multe detalii si formulare (declaratii pe propria raspundere, cererea pentru primarie, etc.)...mie mi-au cerut de la firma si declaratii pe propria raspundere pentru mine si sot ca sa le ataseze la dosarul pe care il vor depune in Amzei.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
cristinamh spune:
pd, pls, vreau si eu normele pe mail... hornoiuc@yahoo.com
si.. are cineva idee, cine are cererea depusa la casa de pensii, nesolutionata, unde se incadreaza??
am primit azi instiintare de la ei ca nu mi-au solutionat-o in timp util si a fost trimisa la directia de munca...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
ah, normele sunt la marius pe site..
www.romleas.ro
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Loreena spune:
art 29 alineatul 1 in vederea asigurarii continuitatii platilor indemnizatiilor pentru cresterea copilului stabilite conform prevederilor legii nr 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, angajatorii, platiroti ai acestui drept, depun la directiile teritoriale din raza de domiciliu a beneficiarilor dosarele aferente ale indemnizatiilor pentru cresterea copilului aflate in plata in luna decembrie 2005, inclusiv dosarele care contin cereri pentru care dreptul inca nu a fost stabilit
dosarele contin in principal urmatoarele documente in copie, certificate pentru conformitate cu originalul:
1. cererea de acordare a drepturilor inregistrata la angajator;
2. certificat nastere copil si dupa caz livret familie
3. bi;
4. certificat de incadrare a copilului intr-o categorie de persoane cu handicap, dupa caz;
5. adeverinta eliberata de angajator anexa 4;
in vederea intocmirii evidentei privind indemnizatia pentru cresterea copilului persoanele ale caror drepturi de indemnizatie pentru cresterea copilului fac obiectul alineatului 1 depun la primaria din raza de domiciliu numai cererea pentru acordarea, incepand cu data de 01.01.2006, a indemnizatiei pentru cresterea copilului, reglementata de ordonanta de urgenta, situatie in care conditiile procedurale prevazute de ordonanta de urgenta se considera a fi indeplinite
cererea vad ca e anexa 1 care contine si declaratia solicitantului si a sotului
acum am sunat sa vad cum depun cererea la primarie si acolo nici nu vor sa auda de asa ceva pentru cine e deja in cic mi-a zis ca directia de protectie se ocupa 310.14.29 si de acolo mi-au zis ca nu putem depune cereri printate de noi ca astea trebuie semnate si stampilate de primar ( intr-adevat in anexa 1 sus care e cererea e loc de semnatura si stampila primar) si apoi se vor distribui , in cazul meu de la sediul de pe calea mosilor vechi; unde se intersecteaza tramvaiele, de unde am luat indemnizatia de nastere sau de la alte adrese care vor fi comunicate ; distribuirea se va face de la anumite adrese in functie de adresa solicitantului probail sunt in discutiisi inca nu se stie sa mai sun de miercuri incolo............

si o sa facem drum sa luam cererea si drum sa o depunem daca nu e aceeasi locatie
Poze cu toata Familia
claujro spune:
La mine la scoala s-au luat banii pe decembrie, in decembrie. Dar pe mine bineinteles ca nu m-a anuntat nimeni!!!! Noroc cu o colega invatatoare la alta scoala care mi-a spus ieri de treaba asta, azi am sunat si mi-au confirmat ca banii venisera din decembrie si cand am intrebat de ce nu m-au anuntat....au dat din umeri.... Ce porcarie! Asa ca i-am luat azi.... mi-e lehamite de asa oameni! Am intrebat si de dosarul CIC si iar au dat din umeri. Nu stiau nimic! Sa mai astept! Cum e posibil asa ceva????
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
teodraghici spune:
Claujro, ce sa mai astepti ca Normele sunt deja publicate in MO. Ia legea si dute cu ea la servici....tre sa ai macar dosarul daca de depus inca nu e prea clar in Bucuresti.
bibipui spune:
Pentru mine tot nu e asa clar si dupa ce am citit normele metodologice....Cei care sunt in CIC mai depun dosar la primarie sau nu!?
andora spune:
Sa va intreb si eu,am inteles bine? Deci, daca sunt deja in CIC:
1.- angajatorul imi depune obligatoriu dosarul la Dir de Munca
2.- depunerea o face insp. de res. umane (suntem mai multe mamici in CIC) incepand de luni pana la sf. lui ianuarie
3.- in plus am de depus numai cererea/declaratia www.ddfssbuc.org/formulare/anexa1cerere.pdf" target="_blank">aceasta - la primaria sectorului impreuna cu sotul ?
Pupici si bafta la depus ![]()
![]()

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii