OU 148/03.11.2005 -(p.2)
Raspunsuri - Pagina 14
Loreena spune:
haideti ca cel putin pentru sectorul 2 am scos-o la liman........deci PENTRU CIE DEJA IN CIC, se depune doar cererea anexa 1 care o putem printa noi de acasa; se poate trece daca vrem virarea in cont contul nostru, la orice banca ar fi acesta; cererea se depune si se poate lua model de la Directia de protectie sociala a copilului......sunt din cate am inteles mai multe centre in fiecare sector.....langa mine pt sectorul 2 am gasit la adresa Masina de Paine nr 65; tel 242.75.60 program L-J - 9.00-16.30 si V - 9.00-14.00; se pot depune mi-au zis in termen de 60 de zile lucratoare de la 01.01.2006; se depune doar cererea asa mi-a zis.....oricum o sa iau la mine si niste copii dupa bi si certificat ca cine stie:
am gasit niste date de contact si pentru alte sectoare, daca e sa sunati si sa intrebati: directii de protectie copil
Sector 1 - 222.53.46 ; 222.42.75; DGASPC Sector 1 Bd. Maresal Aversecu nr. 17
Sector 2 - 314.40.79 ; 310.24.16/17; DGASPC Sector 2 - Calea Moșilor nr. 132
Sector 3 - adresa din Bd. 1 dec 1918 nr 12-14, tel. 0725.126.100
Sector 4 - 460.35.39 ; 460.30.07; DGASPC Sector 4 Bd. Alexandru Obreja nr. 89
Sector 5 - 310.17.32, 310.17.31 ; 315.94.12; DGASPC Sector 5 Bd. Reg. Elisabeta nr. 29-31
Sector 6 - 317.6311/12; DGASPC Sector 6 - Bd. Orhideelor nr. 6
sunati si voi si vedeti ce va spun si care centru e mai aproape de unde locuiti
Pt. sectorul 3 dosarul il depune angajatorul in Piata Amzei, iar cererea o iau si o depun la Directia pt protectia copilului, dupa 16 ian. Adresa Bd. 1 dec 1918 nr 12-14, tel. 0725126100.
Pt cele care au nascut in 2005, dar care inca nu sunt in CIC se procedeaza la fel.
Poze cu toata Familia
crisiacob spune:
Haideti sa recapitulam!
Pentru Bucuresti (sectorul 2, in speta):
- angajatorul depune un dosar cu actele necesare, listate pe site-ul www.ddfssbuc.org (tot nu m-am lamurit cum certific actele ca fiind conforme cu originalul, ca firma tot insista ca trebuie sa le legalizez......)
- eu depun o cerere (anexa 1 din site-ul de mai sus) la directiile de protectie sociala a copilului de pe raza sectorului unde locuiesc
- lunar depun o declaratie pe proprie raspundere (unde, la primarie sau la dir mai sus mentionate????) care poate fi printata tot de la anexa 1 de pe site?
Corectati-ma daca gresesc! Sa facem lumina in treaba asta
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Loreena spune:
eu zic ca o sa ne lamurim si cu declaratiile alea luna viitoare momentan astia nu prea stiu ce si cum sa faca cu cererea
Poze cu toata Familia
Mirela2004 spune:
Lunar nu se depune anexa 1 ci aceea declaratie de pe site-ul www.ddfssbuc.org.
Stie cineva daca pot sa depun cererea la primaria de sector inainte de a-mi depune firma dosarul sau cand ma duc sa depun aceasta cerere trebuie sa am nr de inregistrare a depunerii dosarului?
irina.c. spune:
Nu inteleg,de ce la unele sectoare se depune cererea si la altele nu?La sectorul 4 a zis clar ca depun doar cele care intra in CIC dupa 1 ian 06.P.S.La Amzei depunerea dosarelor incepe de marti,10 ian.,orele 8.30-16,si se incheie pe 31 ianuarie.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
Rozi spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
am primit azi instiintare de la ei ca nu mi-au solutionat-o in timp util si a fost trimisa la directia de munca...
Asa este corect, ti-o vor solutiona cei de la Directia de munca, acolo unde ajung toate dosarele si cererile, de-acolo se platesc si banii. Deci e de bine
Loreena spune:
si la mine la primarie mi-a zis ca nu primesc nimic de la cine e deja in cic........dar primesc la directiile sociale care tin tot de primarie
Poze cu toata Familia
Rozi spune:
quote:
Originally posted by crisiacob
Pentru Bucuresti (sectorul 2, in speta):
- angajatorul depune un dosar cu actele necesare, listate pe site-ul www.ddfssbuc.org (tot nu m-am lamurit cum certific actele ca fiind conforme cu originalul, ca firma tot insista ca trebuie sa le legalizez......)
Tu nu trebuie sa faci nimic in sens; angajatorul trebuie sa scrie pe fiecare pagina copiata textul "Conform cu originalul", data, sa semneze si sa puna stampila. Daca nu te crede, sa se intereseze la alte firme!
quote:
- eu depun o cerere (anexa 1 din site-ul de mai sus) la directiile de protectie sociala a copilului de pe raza sectorului unde locuiesc
Nu este vb de "directia de protectie sociala a copilului" ci de Directia de Munca, Potectie Sociala si Familie.
quote:
- lunar depun o declaratie pe proprie raspundere (unde, la primarie sau la dir mai sus mentionate????) care poate fi printata tot de la anexa 1 de pe site?
" (7) Persoanele beneficiare de indemnizatie lunară pentru cresterea copilului trebuie să depună lunar la primăria de domiciliu sau, după caz, de resedintă, o adeverintă de la angajator sau, după caz, declaratie lunară pe proprie răspundere că nu realizează venituri impozabile."
Loreena spune:
Rozi este vorba de directia de protectie a copilului eu am sunat la unul dintre centre cel de langa mine de pe masina de paine si acolo se depune, precum si la alte centre care tin de directia de protectie a copilului......la directia de munca depune angajatorul, directia de munca e cea din Amzei
Poze cu toata Familia
zfcristina spune:
Buna!
Am fost si eu astazi la sectorul 3 si intr-adevar mamicile care sunt deja in CIC nu depun nimic la primarie , trebuie doar facuta o cerere si depusa la ei dar dupa 16 Ianuarie, mie in schimb nu mi-a spus nimeni ca ar trebui sa vina si sotul cand depun cererea.
Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)