OU 148/03.11.2005 -(p.2)
Raspunsuri - Pagina 15
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by Roziquote:
Originally posted by cristinamh
am primit azi instiintare de la ei ca nu mi-au solutionat-o in timp util si a fost trimisa la directia de munca...
Asa este corect, ti-o vor solutiona cei de la Directia de munca, acolo unde ajung toate dosarele si cererile, de-acolo se platesc si banii. Deci e de bine
desi o sa sune ca intrebarea cetateanului turmentat...
... io pe cine iau la intrebari?? ca la primarie n-am ce cauta, ca nu fac dosar nou, dar nici nu sunt in CIC... am in schimb un numar de inregistrare la dosar...partea proasta e ca mai pe nicaieri nu gasesc nimic de categoria "mea". sunt mamici ori deja in CIC, ori care intra...
chiar nu mai e nimeni la "intermediare"??
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Loreena
Rozi este vorba de directia de protectie a copilului eu am sunat la unul dintre centre cel de langa mine de pe masina de paine si acolo se depune, precum si la alte centre care tin de directia de protectie a copilului......la directia de munca depune angajatorul, directia de munca e cea din Amzei
Uf! Adevarul e ca peste tot scrie "la Primaria de domiciliu", care are in subordine mai multe directii, printre care si asta de protectie a copilului. Deci aveti dreptate, este posibil sa fie asta, ca normele nu specifica.
crisiacob spune:
Maine ma duc la primaria sect 2,
la toate directiile de munca, protectie, familie, copil.........

Cum ajung acasa va scriu ce-am aflat!
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Ioana75 spune:
Eu sint la sect 3, am citit tot ce ati scris la subiect, legea si normele, dar nu mi-e clar unde depun; am intrat acum, pe 5 ianuarie 2006 in CIC. Va rog, daca stie cineva, sa-mi zica.
Edit: Peste tot unde sun imi zice ca trebuie sa depun "la primarie", de parca primariile astea din bucuresti au o singura cladire
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
pd spune:
Ioana75, "La primarie" inseamna de fapt Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care apartine de primarie. In Bucuresti exista cate o directia in fiecare sector. La sectorul 4, de exemplu, este acelasi loc de unde am luat indemnizatia de nastere si am depus dosarul pentru alocatia copilului.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
Christel spune:
Ioana 75, tu pentru ca esti la sect.3 trebuie sa depui la Dir Gen. de asistenta sociala si protectia copilului din Bd.1 Dec 1918, nr.12-14. Au program zilnic intre 9.00-16.30 si 17.00-19.00.
Bafta.
V. Erica spune:
Merci, Steluta. Si pe unde-i asta? Prin Titan, sau Macaralei?
Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
liloo spune:
Am mai pus intrebarea intr-un thread separat dar nu m-am lamurit. Cine plateste indemnizatia restanta pe decembrie? La locul de munca (institutie bugetara) imi spun ca ei nu mai au dreptul sa plateasca dupa 1.01.2006. Salariile pe decembrie au intrat ieri, tot atunic trebuia sa-mi intre si mie indemnizatia, dar nimic, asa cum mi-au spus, ei nu pot sa mai plateasca pt. ca nu stiu daca isi vor mai recupera banii de la asigurarile sociale asa cum o faceau pana acum. Chiar nu mai e nimeni in situatia mea?
laura radulescu spune:
Trebuiau sa te plateasca, erau obligati sa o faca pentru ca isi vor primi banii cu siguranta. Asa spun cei de la casa de pensii. Poti sa ii pui sa sune si sa intrebe.
claujro spune:
liloo si eu tot bugetara sunt si banii pe decembrie au venit in decembrie...
Eu am alta problema, la mine la scoala nimeni nu stie NIMIC de dosar. Cica sa astept!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei