OU 148/03.11.2005 -(p.2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Pentru cine a depus dosarul, voi cum ati trecut contul? ca sunt 15 casute, iar contul este format din codul IBAN (8-cifre si litere), urmat de alte 16 cifre? Voi cum ati completat?

Dana, pai nu este acolo unde am depus dosarul pentru alocatii, nu este acolo directia de protectie a copilului, unde este si primaria sect.3(zona Lucretiu Patrascanu? s-a schimbat acum numele str. in Bd1 Dec?). Gresesc eu, oare? Spuneti-mi va rog daca gresesc,sa nu pun oamenii pe drumuri aiurea!

Mergi la inceput

Liloo, si eu am de luat banii pe oct, nov si dec, si de la firma mi s-a spus ca o sa-i iau tot prin intermediul lor(asa li s-a spus de la casa de pensii), desi in adeverinta aceea data pe ddfssbuc, este o rubrica unde trebuie sa treci sumele restante(din 2005),asa ca nu stiu ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by V. Erica

Merci, Steluta. Si pe unde-i asta? Prin Titan, sau Macaralei?

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Str 1 Dec 1918 este fosta Macaralei. M-am uitat pe harta, de la intersectia cu Str Liviu Rebreanu mergi pe Macaralei la stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Christel, rubrica aia cu restantele este in plus!
Claujro, nu-i lasa asa! Ca iei banii la sfanta asteapta daca stai dupa ei. Dosarul ti-l poti depune si singura.

Mergi la inceput

Laura, atunci ramane stabilit ca banii restanti sa-i luam tot prin intermediul firmei, ca pana acum? Deci firmele primesc banii tot de la casa de pensii?

quote:
Originally posted by laura radulescu

Christel, rubrica aia cu restantele este in plus!
Claujro, nu-i lasa asa! Ca iei banii la sfanta asteapta daca stai dupa ei. Dosarul ti-l poti depune si singura.

Laura si bebe Cristina
( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

eu la contul iban si la numele fetei am depasit casutele si am scris in continuare

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput