OU 148/03.11.2005 -(p.2)
Raspunsuri - Pagina 8
Christel spune:
Loreena,o
pentru consecventa, ai sunat pe la toate ministerele si directiile pentru a afla vesti noi!
Loreena spune:

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
irina.c. spune:
Loreena,multumesc si eu!Deci trebuie sa asteptam aparitia normelor in MO.
Am sunat azi la scoala si saraca contabila e in ceata totala(ca de obicei).A zis ca s-a uitat pe internet(waw!),dar nu a reusit inca sa descalceasca situatia-ce,cand si unde.Asa ca (cica!)sa stau linistita,ca imi da ea telefon acasa cand are noutati.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
corianai spune:
Va multumesc si eu pentru informatiile pe care le-am gasit la voi
Eu abia azi am citit in ziar despre tot balamucul asta... nici nu stiu de unde sa incep. Inteleg ca angajatorul trebuia sa depuna un fisier la Casa de Pensii si un dosar la directia teritoriala de blablabla. Presupun plina de optimism ca si-a indeplinit obligatiile.
Mai departe ce am eu de facut???? Trebuie sa merg la primarie cu o cerere, ce sa cuprinda si in ce termen??? E obligatoriu sa o duc personal sau o poate duce o alta persoana?? este prevazut undeva ca primaria poate depune banii in cont la cerere sau ramane la bunul lor plac?
Va rog din suflet ajutati-ma, stiu ca dezbateti de mult si am picat si eu la spartul targului
Loreena spune:
eu zic sa asteptam publicarea in Mo a hotararii guvernului de aprobare a normelor legii 148.acolo o sa scrie exact.......ca doar nu o sa mai fie si norme la norme

....... cum hotararea a fost aprobata in 22 dec practic pana pe 22 ian trebuie publicat in MO
Poze cu toata Familia
lony spune:
Loreena, esti tare. Multumesc si eu. Ma intreb : pina acum ce au asteptat? Ma refer la cei de sus. Daca se aplica cu 01.01.2006.... Dupa calculele mele o sa luam banii prin martie sau aprilie. Cei de la serviciul unde lucrez nu stiau ca trebuia sa depuna dosarul in decembrie. Mi-au spus ca eu ma ocup cu dosarul si nu firma.
ana_a spune:
Buna!
Eu azi am fost la primarie si am depus dosarul pe care tot azi mi la plasat contabila firmei...sa ma descurc cu el ca pe ea au trimis-o la plimbare de la dir muncii.....
Am complectat si cererea aceea de 6 pagini
si aveam atasat la dosar o cerere scrisa de mine, o adeverinta complectata de firma copiile dupa certf de nastere al copilului si buletinul meu si inca o hartie care parea a fi listata din programul acela catre Casa de pensii....
Sper ca au fost toate bune, si eu am incheiat socoteala cu ei...acum astept baniiiii![]()
Nasol este ca nu am luat salarul pe decembrie, astia de la firma nu mai vor sa mi-l dea ca nu mai e treaba lor iar cei de la dir muncii mi-au spus sa dau Casa de pensii in judecata ca pana or sa plateasca ei restantele astea va mai trece muuult timp...ma rog...nici aia nu stia exact cat de mult, stia doar ca nu exista asa ceva alocat in bugetul lor
...
Daca mai este cineva in situatia mea v-as ruga sa-mi spuneti si mie voi ce stiti sau ma rog...cum vom lua banii astia restanti pana la urma si cand....
Lorena multumim pentru ca ai sunat asa constincios la toate ministerele!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!! ![]()
Loreena spune:
offff numai probleme, eu am avut noroc si la inceputul lui decembrie mi-au dat banii pe decembrie cu toate ca inca nu si-au recuperat toti banii de la stat.....acum abia astept sa ma lamuresc cu normele astea ca legile astea mi-au pus parul pe moatze, adica mai bine zis paienjenisul asta de acte.......
ce bine ca ai putut depune dosarul...eu pe unde am intrebat au zis ca fara norme in vigoare nu primesc nimic si nu stiu nimic, nici ce acte cuprinde dosarul si uite ca aflu ca se poate si asa fara norme in vigoare......parca in tara asta fiecare face cum il taie capul sau poate sunt mai bine informati si isi dau interesul mai mult........despre directii am o parere foarte proasta, despre angajati ma refer....parca sunt niste tate la telefon cand cer informatii...total indiferente si parca le-am deranjat de la cafea 

Poze cu toata Familia
mitzuka spune:
Si eu sunt in situatia in care nu vor sa imi dea banii pe decembrie..desi lucrez la bugetari....DAR imediat dupa Craciun a fost pe B1 o emisiune unde era invitata o doamna de la minister...prezentatoarea ii spunea dna ministru ..emisiuni la care se luau telefoane in direct...si au sunat mai multe persoane tot cu problema asta...iar dna a zis clar si raspicat ca banii pe decembrie se dau tot de angajator...si a mai zis ca a mediatizat chestia asta...dar se pare ca nu deajuns....
Degeaba zice ea ca scrie clar in ordonanta ca eu am tot citit-o si am citit si proiectul de norme si tot nu e clar...adica nu scrie negru pe alb ca banii se dau de angajator.....
Tare mi-e frica ca nu o sa mai vedem noi banii aia...cine isi permite sa dea in judecata pe aia????????
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

pt tenacitate!