Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Antoanela23 spune:
Pai nu sunt eu mereu bufnita de serviciu?
Ba da, asa e, da.
Salutari la fete si copilasi,
Am vazut ca suntem pe coperta albumului de la o luna si ne-am umflat in pene pana la loc comanda. Intentionez sa pun in seara asta poze si la doua luni, baita, zmei si tatici, sa aveti ce vedea maine.
Apropos, la tatici exista unul nerevendicat, adica poza are numai numar, nu si nume.
Sunt foaaarte marfa noile albume.
Bun venit noilor mamici in grup, sa va traiasca bebelusii si sa ne scrieti mult si des.
Eu sunt cam trista ca duminica pleaca mama de la noi, acum imi pare tare rau ca nu am adus-o mai tarziu ca sa stea si de sarbatori aici, nu stiu ce-o fi fost in capul meu. Au trecut f repede 3 luni, dar si cate s-au intamplat in timpul lor...
Oricum, e imbecila regula asta cu sedere maxima de 3 luni din 6.
Ultimele doua nopti Victor a dormit 7 respectiv 6 ore neintrerupte, record absolut pt el, eu sper sa fie tot asa de acum incolo, Doamne ajuta. Si ce facea mama azi-noapte cand puiul dormea cumintel? Viziona Armageddon pe AXN, pentru a n-spea oara. Si cica-s obosita din cauza copilului...
Am pus poze noi si-n albumele noastre, Mos Niculae si Week 9- 2 months, link-ul e mai jos in semnatura.
Maine si poimaine sotzul e plecat in Away Day cu serviciul, ma lasa "sa-mi fac de cap" singura cu bebe. I-am si zis ca atunci cand nu aveam copil pleca doar o zi de nu puteam sa misc nimic. A raspuns ghidus ca nu se ocupa el de organizare...
Ioana, felicitari pentru suvite.
Maddy, ti-am vazut fetita, e super, si ce freza are, m-ati omorat.
Ma opresc si eu aici, noapte buna va urez,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
doruletz spune:
quote:
Originally posted by karmenutza
Fetelor, cu pompa minune, voi chiar ati tras cu aspiratorul? ca mi-e fricaaaaaa!!! daca ii scot creierii din cap? Scot tot copilul pe nari?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
muhahahaha, karmenutza esti mortala!!
imi si inchipui cupchilul 'intors pe dos' cu aspiratoru'
jadi, merci de aprecieri, e blonzie cu suvite roscatii, s-a nascut cu paru' ala si vad ca pana acuma nu l-a pierdut. cred ca de la faptul ca m-am vopsit io toata sarcina i se trage
sa stii ca io n-am cadita d'aia smechera si tot ii fac baie singura (io ii fac baie dimineata cand noi suntem singurele pe acasa, tati e la servici deci trebuie sa ne descurcam). Pe mine m-au invatat la maternitate, o sapunesc pe tabla de schimbat si dupa aia o iau de o aripa => adica ii bag mana pe sub bratul opus (nu cel dinspre mine adica
codruta merci de info, uite habar n-aveam ca in 4 luni bebeii isi dubleaza greutatea!!valeu, sper sa ai dreptate cu bebelusii nascuti mai mari altfel m-a cocosat!!
Cred ca nu mai e nimeni pe aici, noapte buna!

Alexandra - 13 oct 2005
maddy77 spune:
Neata fetelor!!
Ningeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
maddy &
Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos
maddy77 spune:
Anto,mersi frumos..asa ii statea parul de la caciula![]()
Si Victoras e un scump..si pisoii
.Dragut cadoul de Mos Niculae,eu ma gandeam sa-i fac de Mos Craciun tot o salteluta.
Codruta,cred ca Sole e canapeaua,oricum extensia a fost comanda.
Fii-mea doarme inca,nu a vrut sa manance la ora 7,a tot lins biberonul..ca doar a mancat noaptea 130ml!!!
Cand ma gandesc ca trebuie sa-i bag pompita ca iar e fornaita ma apuca groaza..nu reusesc sa scot mai nimik,cred ca-mi cumpar pompa minune,o durea la fel de tare sau mai tare?
maddy &
Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos
codruta_grg spune:
Si la noi a nins aseara!!!! dar e cam umeda zapada asta. Oare sa o scot pe Petra afara?
Romana, sotul meu e profesor, noi o sa o punem pe Petra pe schiuri la 2 ani jumatate, adik iarna 2007-2008. Eu zic ca poti sa incerci. Noi in ianuarie vom fi prin Cluj si daca vrei sa se ocupe putin sotul meu de el sa imi zici. Sa se ocupe e mult spus la varsta asta, dar sa va zica ce si cum.
Ok, Maddy merci!! Ma duc sa vad ce gasesc prin Cluj.
Eu cred ca Petra nu o sa doarma toata noaptea, deoarece sunt 25-26 de grade si gred ca se scoala de caldura si de sete. Poate cand se mai raceste..
Si eu am probleme la dinti la rece!!!
Jadi, la fel am zis si eu cu cadita. daca iau din aia....ciuciu sotul. Macar la baitza sa stea cu fata. Si oricum peste 2-3 luni vreau sa o bag in cada mare. Am rezistat 4 luni si ceva, oi mai rezista un pic.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
karmenutza spune:
Are fii-mea azi la muuuuuciii!!!
Din cauza lor, ca ii vin in gat, a inceput sa si tuseasca. Cred ca a luat de la frati-su, care e si el cu mucii pan' la brau! 
Cred ca azi ma hotarasc si comand pompa minune. Ora ramanem fara muci, ori fara cupil.
Vedem noi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
cge spune:
Parca as fi platita sa fac reclama : la pompa minune nu ii doare deloc ca nu le bagam pompita in nara, ramane la suprafata.
Oricum nu plang ca ii linisteste aspiratorul.
Puterea aspiratorului este redusa printr-un reductor, ajunge f. putin la capatul ce se baga in nas.
Ioana, va tinem pumnii sa ajungeti cu bine la Bucuresti.
Referitor la mos Nicolae se pare ca fetele noastre au fost la fel de cuminti, de au primit ursuleti la fel.
Antoanela, v-am vazut pozele. e super Victoras al tau (mi-au placut pozele in care e imbracat ca un baiat mare: cu blugi) cum de altfel e si al meu.
ma apuca nostalgia de fiecare data cand citesc "bebe Victor".
Si Ancuta are hanorac mic rosu.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cge spune:
Fetili ca sa va oftic, sotul i-a luat Ancutei din Carrefour Orhideea cand frecventam Giulestiul cadita si ii face baie singur.![]()
![]()
N-am voie sa intru decat daca face ceva progrese ca sa o laude.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei