Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele dupa o perioada de absenta!
Am fost ocupati cu botezul si printre altele am fost si un pic raciti, asa ca nu am putut sa facem vaccinul. Acum asteptam maine verdictul dr. si poate reusim sa scapam si de acest hop. In continuare mancam la 3 ore si de cand e racit chiar si la 1 ora. Putin dar des asa a spus dr.
Raluca mi-a fost dor de tine si cand iesim afara sper sa ne vedem!
Miflore si Karmenutza si bebeul meu are la 2 luni si 1 sapt 4.750, si am plecat din spital cu 2.640. Dr. lui a spus ca e ok, tinand cont ca-l alaptez exclusiv.
Jadi despre sterilizat vreau sa-ti spun ca pompita o sterilizez o data pe zi si atat. Deci se pare ca suntem mai multe mamici inconstiente.
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CODRUTA- un sfat de la profesoara de schi... Ce zici, il pot pune pe Matei anul asta pe schiuri? Are 2 ani si 5 luni si 16 kg si 95 cm! E puternic si genul sportiv, are un echilibru excelent si nu oboseste niciodata, adica oricat as mereg cu el pe jos nu se cere in brate, inclusiv la bunica mea urca 8 etaje pe jos si nu vrea in ruptul capului sa urce cu liftul... bineinteles spre disperarea mea! Tare as vrea sa mergem si cu el daca se poate la schi anul asta, macar asa de exercitiu. Duminica vrea sa mergem la piscina si cred ca imi dau greata si incerc costumul intreg de inot ca nu se mai poate! Sper sa nu planga cand ma vede cat o balena, ca plange destul cand ma urc la volan ca nu vrea cu mami! Si nimeni nu ma vrea... lalalalala!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, cu pompa minune, voi chiar ati tras cu aspiratorul? ca mi-e fricaaaaaa!!! daca ii scot creierii din cap? Scot tot copilul pe nari?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!
locca mersi pt raspuns
aseara am luat o lingura de galactogil si m-am trezit cu sanii beton
ege a mea si-a descoperit manutele si sta cu pumnul in gurita.daca nimereste vreun deget cu atat mai bine.
ce imi place la ea ,e faptul ca nu plange la baita.e o placere sa ii facem baita.precizez ca soacra mea ma ajuta f.mult.iar pe pampersi nu dam nici un ban.sunt din partea bunicului,care imi plateste si masajul(200000-sedinta)
jadi si eu am probl cu dintii.ma dor la cald,la rece.
cam atat.ma duc sa dorm.
noate buna!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un vals ceva? Ca eu nu mai vad decit cifre in fata ochilor si am decis sa ma opresc pentru azi sau pentru ieri ca nu mai stiu ce zi este. Am impresia ca daca m-as uita in oglinda ma uit crucis... doar impresia! Si nici macar la jumatate nu sint...

Mi-e ca daca urc in camera ma prinde fimiu cu detectorul de titi si incepe foiala.
Si imi este o seteeeeeeeeeee...

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Deci am vazut pozele de la baita... RalucaC, Cristina si Irina ma enervati cu caditele voastre frumoase si in care puteti spala copilul fara ajutorul cuiva.
Ma gindeam sa va intreb de unde le-ati cumparat dar m-am razgindit. Ca daca imi cumpar asa ceva ciuciu sot care sa ma ajute din ianuarie la baita copilului... asa ca faceti voi baie singure ca eu vrea si cu sotul.

Mergi la inceput

Wake me up before you go go , asta cinta acum la radio asa ca e timpul sa ma retrag ca e dimineata!

Noapte buna sau nu! Depinde de copil, hehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Jadi o intrebare pentru tine. Din cate tin eu minte, parca tu cumparasei patutul contour elctra de la Graco. Chiar ar trebui sa tinem cont de ce ne scriu domnii aceia si sa nu-l mai tinem pe bb la primul nivel dupa ce face 6,500, ca Luca al meu are deja aproape 7 kg si mi se pare ca daca il cobor la nivelul 2 prea e pat de chinez. Tu ce zici, ne tinem de instructiuni?

Simona si bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Merci Ioana pentru promptitudinea cu care ai updatat listutza.

Mai dau si eu cu pasul prin frunze pe aici ca sa ating nemaipomenita performanta de 10 mesaje (va rog sa primesc incurajari, ma chinui de prin martie anul trecut sa le fac ).

Oricum bebelinul meu nu doarme, iar se crede liliac si incurca ziua cu noaptea...bine ca nu sta cu capul in jos. Va spun maine dimineata la cat s-a culcat.

Simona si bebe Luca

Mergi la inceput

Deci n-am plecat ca belesc okii la poze... cine e mirela si alisa? ca imi da cu virgula, asa ca va rog sa va identificati

Locca mama esti sigura ca ai participat la acel copil? ca semana leit cu sotul.

Doruletz imi place bb a ta, e buna de reclame. Are parul roshcat?

In rest va stiu, capre batrine ce sinteti... gata la culcare sa rup si eu in pat sfertul academic!

Mergi la inceput