Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, multumesc, si eu vroiam sa stiu daca pot sa bag infanrix daca prima data i-am facut ala clasicul.

Am mai vizionat poze, tare imi plac toti bebeii. Iar pozele cu taticii care au cedat somnului sunt absolut bestiale. Am pus si eu una cu tati si am completat si la albumul de 3 luni. Nu-mi vine sa cred cat a crescut in 3 luni ... Acum o sa ma uit si la albumul cu baita. Cred ca-s singura care nu are poza la baie.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deci mi-am dat pauza de la servici.
Si am mai citit ce ati scris.

Tuturor care mi-au raspuns cu sterilizarea, va multumesc ca ma incurajati la prostii, hehe. Credeam ca numai fac asa ceva dar m-am mai linistit. La bibe am stoc imens de bibe si ca atare ajung de la un sterilizat la altul. Dar la suzete si pompa mai dau gres. Basca daca scapa suzi pe jos o spal bine cu sapun si apa calda, hehe. Nu o sterilizez in alcool desi ar merge un gin tonic, hehe.

Ioana sa trimit comitetul de primire la Baneasa? cind aterizezi? sau tu stai acolo si vine sotul? hai ca intreb prea multe, dar ma stii curioasa.

Ma doare noada fundului de stat pe scaun de sufragerie la mama in living... acum gata ma duc sa ma reapuc de treaba, mai am circa 3 ore la dispozitie.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Country girl, ai o fetita tare dulce!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gina M , mersi de aprecieri!
Am si eu o curiozitate... De unde esti de loc (din Romania)?

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Bebe sta in port bebe si nu scoate nici mac! e foarte fericit si rade si spune AUUUUUUUUUUUUUUU! Ce grozav e el!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gata, facem nani acum. Azi nu i-am facut baitza, ca poate avea ceva la ureche si nu am vrut sa risc. Desi a papat bine acuma seara, fara plans.

Sofia, uite aici o poza de-a lui Petra, in care mi se pare ca seamana cu Irinuka (mai ales la pozitie): http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=79e0&.dnm=708f.jpg&.src=ph

Eu am poze de la baitza, dar vreau sa ii fac una mai decenta, ca e cu ....... in vazul lumii.
Gina, ce sa mai zic eu de cadita mea clasica. Deja incepe sa nu mai stea bine Petra in ea si nu stiu ce sa fac?!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci mult fetelor pentru informatii!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am latzit forumul asa?!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, eu si fata aterizam la Otopeni pe 30 decembrie, sa anunti comitetu'. Pe sotz il trimit cu masina si tona de bagaje cu o zi inainte; dar s-au anuntat ninsori mari in perioada aia, sper sa nu raminem blocati in Botosani. (Baneasa a ramas doar pentru cursele "low-cost" in principiu, Tarom-ul foloseste Otopeni-ul si pt curse interne si externe)

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

b_irina_c, am sa-ti satisfac curiozitatea impartasindu-ti faptul ca sunt nascuta in Galati.
Off..aproape imi vine sa plang cand imi amintesc de acele locuri frumoase,dragi si scumpe inimii mele...

Poze

Mergi la inceput