Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata am reusit sa pun poze, sa vedeti pe Ana cea fericita cu jucaria cea noua!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ana e fericita tot timpul!!!! asta da copil!!!! de dus pe la petreceri!!!! Ana sa stapanesti tricicleta sanatoasa, sa te vezi la vara cu Paul la MOreni, va dati intalnire pe triciclete!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

vio pai asa tort frumos si te plangi? sa il fi facut eu ar fi aratat ca dupa razboi iar despre nora mea ce sa mai zic.... o sa ii sugerez lui Silviu sa o pazeasca bine ca la cat de frumoasa e s-ar putea sa i-o fure careva

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by paxela

vio pai asa tort frumos si te plangi? sa il fi facut eu ar fi aratat ca dupa razboi iar despre nora mea ce sa mai zic.... o sa ii sugerez lui Silviu sa o pazeasca bine ca la cat de frumoasa e s-ar putea sa i-o fure careva

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Uff... ce zi... Abia am ajuns si eu acasa... Mi-am pus sotul sa-si ia zi libera ca avem multe de rezolvat si trebuia neaparat sa ajung si cu Mihai la eco de inima... ca nu mai puteam dormi eu noaptea... daca a cazut din pat si arata precum renul lu Mos Craciun....
Inima e perfecta.. A zis ca nu a mai vazut nici o operatie sa se vindece asa de bine... nici nu se mai cunoaste unde a fost cusut...... Are o inima perfecta si fara nici un fel de restrictii dpdv al inimii... L-am scos din masina doar pt eco , in rest a stat tati cu el in masina cat am fost sa rezolv eu alte trebi... A avut noroc ca mai mult a dormit...
VA pupic si sper sa vad si eu acele super poze... atat de laudate ale Biancai

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Vio sunt super pozele, a-ti avut o super distractie si tortul e , bravo tie si a meritat sa stai pana la 4 dimineata, bravo...o sa-i fac si eu la Alexia de ziua ei si deja mi-e groaza cum o sa iasa, ha ha deja am emotii.
Trebuie sa tii un curs cum se fac trandafirii aia, ha ha ca tare sunt cautati

Otilia e super faina Ana, tot timpul zambareata si dulcica..si am vazut pozele de la distractia lui Alexander, super a fost, asa-i?

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Daniela_sb am vazut si eu in sfarsit toate pozele si sunt superrrrrr, sunteti tare draguti cu totii si piticul e superb, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

Onitza te-am vazut si pe tine slabaaaaa, bravo tie, arati foarte bine si poti linistita sa te imbraci in mini ca o sa fii super..eu asa as face in locul tau, ha ha...de fapt si eu la ziua lui Alexia vreau sa ma imbrac intr-o rochita neagra,ha ha...sa ma laud si eu cu cele 52-53 kg ha ha....

pupici la bebici si fiti cuminti

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Originally posted by onitza

JASMINE, unde ai postat mami atat de ai 1795 de mesaje???? - hihi, zi-i si Onitzei ca vrea sa te intreaca zana !

Da' mie ce sfat imi dati ca sa il dezvat pe Paul de SUZETA????? nu le mai suport, mey, acum o ia in gura peste 10 min o arunca pe jos, o iau o fierb, si uite asa face cu fiecare in parte de am inebunit cate am fiert si cate are!!!! - Maria mea nu are suzetele la indemana ziua asa ca nu le cere si basta ! In felul asta nu sta cu suzeta decat pana adoarme (dupa aia si-o scuipa singura ) sau cand o imbrac de iesit afara . Cat despre fiert, eu nu le mai fierb decat o data pe zi. Si asa... la cat umbla cu mainile pe covor si apoi le linge ... ar trebui sa fierb parchetul!

frate-miu a aplicat o metoda mai putin ortodoxa: ii inmuia suzeta Andreei (nepotica mea) in tuica, la indemnul lui socra-su..si....a functionat!!! - hai frateeeeeeeeee ... cum se poate? N-a gasit ceva cu gust neplacut dar... non-alcoolic? Sau: daca fata prindea si mai tare gust de suzeta?

Cat despre subiectul cu sexul in 3... FOARTE TARE ! Ca sa nu mai vorbim de ala cu orgasmul ... Eu dadusem peste altele dar n-am dat link, intrucat nu va stiam gusturile... Dar vaz ca aveti simtul umorului asa ca o sa ma aventurez si eu

Andreea, copilul cu rujeola tre sa arate ca si cand e plans... Atata stiu ! Dar nu cred ca e cazul... Cum mai e Mariuca acum?

Am vazut-o si eu pe Bianca dar si pe Ana, foarte dragalase ... Pe Ana am vazut-o "live" cum se sperie de dj Atunci m-am indragostit de ea ...

Felis, nici nu avea Mihaitza cadou mai frumos de sarbatori pentru voi!

Maria mea a facut azi si vaccinul de un an (in fundulet) si priorixul/trivaccinul, in manuta . Am venit foarte revoltata de la policlinica ... Dr Oetker imi spune isteric sa o feresc de toata lumea dar ma cheama la policlinica la un loc cu minim 10 oameni in varsta iar in cabinet - cu inca 4 copii, toti dezbracati, cantariti si masurati in acelasi timp, pe aceeasi patura "de unica folosinta" ... In plus, au chemat o cresa intreaga de copii care au asteptat 2 ore, intrucat NU AVEAU SUFICIENTE SOLUTII DE VACCIN . No comment...

Apoteoza a fost cand am asistat la masa de iaurt a unui bebe de acolo... Mama lui ii lingea lingurita plina de iaurt de fiecare data inainte sa i-o administreze ... Daca sunt fete care practica metoda, sa imi explice si mie care-i ratiunea ca eu sunt .

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Apoteoza a fost cand am asistat la masa de iaurt a unui bebe de acolo... Mama lui ii lingea lingurita plina de iaurt de fiecare data inainte sa i-o administreze ... Daca sunt fete care practica metoda, sa imi explice si mie care-i ratiunea ca eu sunt .

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

POZELE MAMARUTZEI

mamica de Mamaruta

Poate ca i se facuse foame si mamei,mey...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput