Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

fetele cu intarcatul...sa va zic cum a fost la noi. A venit mama la mine si a dormit doar ea cu bb. Plus ca nu trebuie sa-i scoate-ti tzitzi deodata ca cica e traumatizant pt copii plus ca nu va inchipuiti ce inseamna pt sanii vostri. Ideal ar fi sa va hotarati din timp si sa-i dati sa suga din ce in ce mai putin. Eu intai am scos mesele din timpul zilei si ii dadeam doar noaptea. Apoi i-am scos usor mesele si de noapte. Toata treaba a durat cam o saptamana. Denisa sugea la biberon deci nu a fost problema cu bibe. De fapt copilul nu a plans deloc dupa tzitzi dar am plans eu frateeeeee....muult si bine...de durere..de sani.
Vio la mine nu a functinat brocriptina. De fapt nu am rezistat sa-si faca efectul ca ma dureau sanii de muream. NU puteam sa iau copilul in brate. Asa ca am luat Dostinex (2 tablete si se ia cate jumatate la 12 ore timp de 2 zile) IN doua ore disparuse durerea. Tensiunea din sani a mai tinut cam o saptamana dar macar nu ma dureau. Si binentels comprese reci, sanii stransi legati si eu am mai pus foi de varza alba).
Cam atata...bine ca a trecut.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE, unde ai postat mami atat de ai 1795 de mesaje????
Da' mie ce sfat imi dati ca sa il dezvat pe Paul de SUZETA????? nu le mai suport, mey, acum o ia in gura peste 10 min o arunca pe jos, o iau o fierb, si uite asa face cu fiecare in parte de am inebunit cate am fiert si cate are!!!! ma gandeam sa vorbesc cu bona si cu mama sa il dezvete de suzeta, dar mi-e cam jena de ai mei, ca Paul nu doarme fara suzeta, se trezeste noaptea dupa ea, si nu as vrea sa le fa alor mei nopti albe din pricina asta...asa ca ma gandeam sa fac acum asta, sa incerc sa il dezvat acum de suzeta...oare am sa reusesc???? si cum sa fac s anu o mai accepte??? frate-miu a aplicat o metoda mai putin ortodoxa: ii inmuia suzeta Andreei (nepotica mea) in tuica, la indemnul lui socra-su..si....a functionat!!! nu a mai vrut-o pe suzi!!!..inseamna ca nu ii place tuica Andreei!!! eu ma gandeam mai degraba sa i-o scot de tot din peisaj..o fi mai bine asa??? chiar am sa incerc de azi!!! urati-mi bafta!!!
FELIS, ma mir cum de mi-a scapat subiectul cu pricina!!!! pela pagina 3, pana acolo am reusit sa citesc ca imi picau ochii in gura aseara, se intreba cineva cum de a aflat de subiectul asta tocmai la pagina 3 si cum de a rata dela inceput "discutia"..eu ma intreb cum de am ratat 25 de pagini!!!!
Ce mai face MIhai??? L-am visat azi-noapte, te duceai nu-stiu -unde si l-ai lasat cu mine o ora...moaamaaaaa ce mai radea, e ne mai distram!!!!! eram intr-o masina!!! cand mai veniti pe la noi??????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Maaaaaiii daca tot a dat felis tonul ia uitati-va si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33357&whichpage=1&SearchTerms=orgasm" target="_blank">AICI
Eu nu le-am scapat pe niciunul tot de amuzament binenteles
Si nu uitati ca suntem in post.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Fetelor....cit sunteti de dragute.
Onitza,asta e adevarul.Cit priveste sportul,dietele...usor de spus.Mai vedem daca o sa le pot pune si in practica...
Si totusi...vreau sa stiu la care tipa din poza 20 te refereai !
Eveline,Daniela_sb.Tortul..a avut o parte mai ridicata si nu a fost chiar rotund,iar floricelele...cam ciufulite...daca alea de la cofetarie imi faceau asa un tort...le dadeam cu el in cap....Daniela,da,ai dreptate,Bianca seamana cu tati...si crede-ma,toata sarcina m-am rugat sa fie asa.
Jasmine,trandafirii mici au fost din frisca colorata.Colorant alimentar gasest la cora.Cit priveste bilutele...in carrefour.Floricelele de deasupra le-am facut cu un amestec special,luat de la wilton,dar se poate face si din pasta de zahar pudra si lapte praf...Si ies la fel de frumosi...si sunt si mult mai ieftini.
Andrea-da,praful din cutia aia a fost...Noroc cu traducerea ta.
Ele,o sa tin minte si pastilele astea.Mie asta mi-a recomandat medicul...Da cine stie...pina implineste bya 5 ani...s-o mai inventa ceva...

Multumesc frumos de aprecieri.
Sunteti niste prietene pe cinste...
Pentru ca v-a placut tortul...o sa am curaj sa mai fac si altadata.
In caz ca am uitat sa raspund cuiva...rog respectiva persoana sa ma traga de mineca.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Vio, tare mai esti modesta!
Mie mi-a placut tortul...la nebunie! Vreau si eu sa invat sa fac floricele! Te prinzi sa ai un ucenic?
Frumoasa foc printesuca ta, si ce alura de model are la pozat...e mandra tare! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Sa stii ca eu am intarcat treptat...cel mai greu a fost sa accepte copila biberonul...dupa aia, in vreo doua saptamani, mai ramasesem doar cu masa de dimineata devreme(pe la 4) si am scos-o si pe aia!
si sa fie bine!

Mergi la inceput

Cookie,multumesc frumos...
Bia maninca la biberon,nu e nici o problema.Dasr cind incepe sa ma caute...si refuz sa ii dau sin,plinge de ti se rupe sufletul...
De obicei cedez...
Cit priveste ucenicia...de fapt nu e nimic complicat,in a face ciufulituri ca ale mele.Pentru flori mai frumoase iti trebuie intradevar experienta si indeminare.
Cind vii la Bucuresti..iti arat cu cea mai mare placere.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aoleu!M-a sunat bona ca tuseste Mariuca in somn.....si ca e cam rosie la fata....Daca e doar racita,nu-i problema...
care stiti:cum debuteaza rujeola????????Ca mie de asta mi-e frica!Ca stiti voi cui de tamaie..ca tot suntem in post!

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VIO, da, la acea poza ma refer cu tipa din stanga, (pe tine te-am recunoscut! am crezut ca e o colega de-a lui Mihai de sv, seaman foarte bine cu ea, puteam sa jur ca e ea!! o cheama Ela!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana a fost aseara la prima serbare de mos Craciun. S-a facut cu o tricicleta si un volan cu melodii, a ras mosul de ea ca are cadou de baietzi, asta fara sa stie ca ambalat era un volan, doar vazand tricicleta. Spectacolul nu a incantat-o prea mult, in schimb i-au placut clovnii, ii alerga pe acolo.

Miha, eu ii mai dadeam sa suga seara, noaptea o data si dimineata. Am intarcat-o pentru ca m-am imbolnavit si a trebuit sa iau niste medicamente interzise in timpul alaptarii. Dar eu aveam febra si nu mai aveam lapte de 2 zile, a tot incercat si a simtit ca nu mai este. In cateva zile a acceptat lapticul la canuta, dar nu bea mai mult de 200 ml pe zi. Eu si acum dupa 2 saptamani mai am lapte, am facut la un san un nodul mic de trebuie sa ma mulg, nu am luat nici un medicament.
Vio, iar ne-ai pacalit, te tii de sotii doamna!
Felis, cam lung subiectul respectiv, dar te prinde ca-i haios tare, si acum pe bune cine nu are fantezii?
Ele, , sper sa termin curatenia pana sambata, ca la ce tentatii imi oferiti!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput