Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
Viovio spune:
Gata!
Ne putem lauda si noi cu petrecerea de duminica...
I-am rupt turta Biancai si ea a fost cuminte si frumoasa ca un ingerasi.Putem dovedii!
Avem si doua precizari de facut...
De pe tava a luat,in ordinea asta : peria de par,banii si apoi cu o mina pixul si cu cealalta o bijuterie (aur).Nu m-am priceput sa interpretez....Cina ma ajuta?????????
A doua precizare....
Va rog sa nu rideti de tort!
Ca o mama nebuna ce sunt,in loc sa las un profesionist sa se ocupe de el...l-am facut singura.Cam de la 2 la 4 dimineata...Mi se inchideu ochii ed somn...da am avut ambitie!
Acum sa nu crede ti ca in a lte conditii as fi facut o capodopera...
Va invit cu drag sa vedeti poze cu Printesa sufletului meu
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
Bobita spune:
Dupa o absenta, revenim si uram tuturor bb ce si-au aniversat anisorul LA MULTI ANI, fericire, sanatate si noroc.
onitza spune:
Gata, sunt bolnavaaaaaaaaaa la caaaaaaaaaaaap!!!! vreau fetitaaaaa!!! m-am minunat ce scumpa este Bia, ce frumoasa, ce printesa!!! Poze de m-au pus in
: poza 15, in care BIa pare mai degraba ca danseaza cu tati, decat ca vrea in brate!!!
, poza 17 - atentie, luati aminte, Bia se roaga!!!! bravo Bianca!
, in poza 20 e un
...Vio, pe tipa din poza 20 cine e? cum o cheama, s-ar putea sa o cunosc!!!
, distractie maxima in poza 21
!!!ce mai , toate pozele sun tfrumoase, reusite, Bia a fost la inaltime, n-am vazut pana acum, un copil care sa se fi sdistrat atat de ibne la ziua lui, atat de zambaret si de plin de viata!!!!! aaaaaa....mey, tortul arata foarte-foarte bine, zau, daca nu spuneai ca l-ai facut tu, as fi bagat mana-n foc ca l-ai cumparat!!!!! e SUPER!!!!
VIO, s-a vazut cat ai muncit, dar ai si multumiri, super poze, super copil!!! FELICITARI!!!!!! BRAVOOOO!!!!!
Intrebare: as fi exagerata daca m-as imbraca cu fusta scurta la petrecerea de Craciun organizata de sefi, la care participa colegii, si alti invitati ai sefilor???????? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Viovio spune:
quote:
Originally posted by onitza
Gata, sunt bolnavaaaaaaaaaa la caaaaaaaaaaaap!!!! vreau fetitaaaaa!!! m-am minunat ce scumpa este Bia, ce frumoasa, ce printesa!!! Poze de m-au pus in: poza 15, in care BIa pare mai degraba ca danseaza cu tati, decat ca vrea in brate!!!
![]()
![]()
, in poza 20 e un
!!!ce mai , toate pozele sun tfrumoase, reusite, Bia a fost la inaltime, n-am vazut pana acum, un copil care sa se fi sdistrat atat de ibne la ziua lui, atat de zambaret si de plin de viata!!!!! aaaaaa....mey, tortul arata foarte-foarte bine, zau, daca nu spuneai ca l-ai facut tu, as fi bagat mana-n foc ca l-ai cumparat!!!!! e SUPER!!!!
VIO, s-a vazut cat ai muncit, dar ai si multumiri, super poze, super copil!!! FELICITARI!!!!!! BRAVOOOO!!!!!
![]()
![]()
![]()
Intrebare: as fi exagerata daca m-as imbraca cu fusta scurta la petrecerea de Craciun organizata de sefi, la care participa colegii, si alti invitati ai sefilor????????
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Multumim,multumim!
E...acum eu stau si ma intreb de care tipa din poza 20 vorbesti tu...
Cea din stinga sunt eu si se cunoaste dupa...tonaj...cealalta,e Andrea(fata pentru care v-am rugat sa transmiteti urari....).
Cit despre fusta scurta...daca as arata asa bine ca tine...nici n-as sta pe ginduri.Oricum,indiferent cum te imbraci,o sa-ti stea bine ca esti frumoasa,tinara si...slaba.Lucruri pe care eu nu le pot spune despre mine (de exemplu)...

Distractie placuta la petrecere.

Violeta, mami de printesa
Cristiana BiancaPOZE CU BIANCA
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
onitza spune:
quote:
Originally posted by Viovioquote:
Originally posted by onitza
Gata, sunt bolnavaaaaaaaaaa la caaaaaaaaaaaap!!!! vreau fetitaaaaa!!! m-am minunat ce scumpa este Bia, ce frumoasa, ce printesa!!! Poze de m-au pus in: poza 15, in care BIa pare mai degraba ca danseaza cu tati, decat ca vrea in brate!!!
![]()
![]()
, in poza 20 e un
![]()
![]()
![]()
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Multumim,multumim!
E...acum eu stau si ma intreb de care tipa din poza 20 vorbesti tu...
Cea din stinga sunt eu si se cunoaste dupa...tonaj...cealalta,e Andrea(fata pentru care v-am rugat sa transmiteti urari....).
Cit despre fusta scurta...daca as arata asa bine ca tine...nici n-as sta pe ginduri.Oricum,indiferent cum te imbraci,o sa-ti stea bine ca esti frumoasa,tinara si...slaba.Lucruri pe care eu nu le pot spune despre mine (de exemplu)...
Distractie placuta la petrecere.
Violeta, mami de printesaCristiana Bianca
POZE CU BIANCA
si multam de sfat, nu stiu daca iau fusta scurta pana la urma!!!!Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
eveline spune:
Viovio suuuper distractie si super tort...nu mi-ar fi iesit asa ceva in 1000 de ani!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
daniela_sb spune:
Violeta, sanatate si noroc in viata printesei. Seamana cu tati... Si bineinteles, se pare ca te pricepi mai ceva ca o profesionista la torturi.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Jasmine spune:
Vio,tu faci misto de noi cu tortul ala?E SUPERB!!!Ce tot zici tu acolo ca a iesit nu-stiu-cum?Puteam sa pariez ca l-ai comandat la cofetarie.
Btw,trandafirii aia roz de pe margine cum i-ai facut?Exista colorant alimentar si l-ai pus in frisca?
Si bobotele alea argintii sunt comestibile?De unde le-ai luat?
Si florile de deasupra?Erau din zahar?
Hai ca te-am luat la intrebari...dar chiar imi place mult cum a iesit tortul.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Viovio
In primul rind sa o duc pe bya un we la bunici
Violeta, mami de printesaCristiana Bianca
POZE CU BIANCA
la bunici??????Si un week-end intreg? Cre ca am sa-l intarc si eu pe la 5 ani.Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andreap spune:
iata in fuga si eu
..e nebunie mare la birou acum de sarbatori!Parca suntem niste muste bete
....
Oricum,am apucat sa vad poze de la Bia
....superba!Si ea,si rochita...cat despre tort!!!...Vio,esti tare!Deschide mama cofetarie!Aia sunt trandafirasii facuti din praful ala,din cutia aia pe care ne-am chinut sa o traducem????
In rest,noi suntem bine,nici o bubita inca
..speram sa o tinem tot asa!
Sper sa revin azi..pupici!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)