Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Roserb ce bine ca ai pregatit deja cadourile ca eu tot pe ultima suta de metri. I-am cumparat astazi Anei 2 carticele dar mai am pana termin tot ce mi-am propus.
Am pus cateva poze mai noi.
fetele mele!

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eveline, teoretic in parcul de la Universitate ar trebui sa fie, nu? (oraselul copiilor).
astazi am iesit cu Daria afara ca era placut si i-a prins bine ca a si dormit putin in carut.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by eveline

Felis, asa cu ajutorul tau sper sa ma mai destind si eu....ca eu am luat-o pe alta panta: sa-ti spun ce fac de aseara:citesc tot pe DC povestile fetelor de la "Asteptand un ingeras in viata noastra", "Povesti de succes" si bineinteles tot de aseara bocesc intr-una si-i multumesc lui Dumnezeu pentru cat de norocoasa sunt s-o am pe Bianca numai dupa trei luni de incercari (nereusite probabil din cauza stresului datorat unor necazuri in familie). Daca va apucati sa cititi si voi, inima de piatra sa aveti si tot va dau lacrimile cand o sa vedeti prin ce au trecut fetele alea....si unele inca mai trec...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Carmen s-ar putea sa ai dreptate, parca-mi amintesc ca zicea ceva primarul ca ar face mai multe anul asta:prin burdujeni, obcini, universitate si parca centru. Daca s-ar face la universitate tare bine ar fi ca e aproape de mine, eu asta vara mai mult pe acolo am stat cu bianca...oricum ar cam fi timpul de acum, indata vine mosul...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Roserb,o sa scriu aici cum evolueaza Maria-Sa.Daca in 2-3 zile apare o eruptie pe piele inseamna ca e reactie la vaccin.Daca nu,e doar raceala.Adevarul e ca si tac’su e racit cobza de cateva zile si e posibil sa fi luat si Radu,dar eu am dat vina pe vaccin.

Eveline,si eu citesc mereu la "Asteptand un ingeras in viata noastra".Am fost si eu pe-acolo destul de mult timp si stiu prea bine cum e,le inteleg pe fete.Mai citesc si la “Adoptii” si de fiecare data ma apuca plansul.Am un mare respect pt toate fetele care se zbat in hatzisul legislativ din RO,ca sa poate adopta un copilas.

La capitolul cadouri…i-am luat lui Radu de Mos Nicolae calutzul-balansoar de la Quelle.E superb dupa parerea mea dar copilul se cam sperie de el.Are grija sa-l ocoleasca si am renuntzat deocamdata sa incerc sa-l urc pe calutz.

Cred ca o sa-i iau de Craciun sanie.Am vazut in pliantul de Cora saniutze cu spatar.
BTW,am luat din Cora o crema Sanosan care seamana cu un iaurt moaaale….avea si niste zer deasupra,desi era bine-mersi in termenul de garantie,.

Si tot din Cora am luat un set de 8 aparatori pt colturi Chicco.In maxim 20 de minute pica singure,de bun ce e adezivul ala.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by eveline

Felis, asa cu ajutorul tau sper sa ma mai destind si eu....ca eu am luat-o pe alta panta: sa-ti spun ce fac de aseara:citesc tot pe DC povestile fetelor de la "Asteptand un ingeras in viata noastra", "Povesti de succes" si bineinteles tot de aseara bocesc intr-una si-i multumesc lui Dumnezeu pentru cat de norocoasa sunt s-o am pe Bianca numai dupa trei luni de incercari (nereusite probabil din cauza stresului datorat unor necazuri in familie). Daca va apucati sa cititi si voi, inima de piatra sa aveti si tot va dau lacrimile cand o sa vedeti prin ce au trecut fetele alea....si unele inca mai trec...

Asa e.. Pe mine m-a impresionat f mult faptul ca o fata de pe DC care a pierdut nenumarate sarcini a venit la mine la maternitate cu un costumas pt Mihai (cand am nascut).. Nici acum nu a reusit sa ramana insarcinata si tot spera. Ma- impresionat taria ei: sa pierzi atatea sarcini si totusi sa intri intr-o maternitate sa feliciti o proaspata mamica pe care nici nu o cunosteai!...
Iar despre ce zicea Jasmine... cu adoptatul... stiu problema din mai multe unghiuri...
Dumnezeu sa le dea putere si copii sanatosi!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Jasmine colturile alea pt mobila de la Chicco stau pe vecie acolo cu superglu sau eqiv.Acu' depinde cat tii la mobila, la un mom dat nu-ti vor mai fi de folos dar nu stiu daca le vei mai putea scoate...eu am ales siguranta copilului.Sanatate micutului si sa nu faca nici reactie nici raceala

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna seara,fetelor!

Sunt in treacat sa vad ce noutati mai aveti si sa va salut.Si pe langa toate astea poate ma ajutati intr-o dilema.Ar fo oare timpul sa-l intarc pe Robert? "Lumea" asa spune,ca ar fi bine sa o fac de-acu'.Numai ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si in alta ordine de idei,cand il vad cat de mult ii place si cat e de simpatic cand ma cauta sub tricou parca nu ma indur.Astazi am zis sa incerc faza cu mustarul pus pe sani.Am ras de m-am prapadit.Pe seama copilului,mama denaturata ce sunt! S-a uitat el cam chioras ca nu stia ce e acolo,a tras o dusca,s-a strambat,s-a scuturat din toate incheieturile,a mai facut o tura si a venit inapoi.Toate astea repetate pana cand a terminat tot mustarul.Ei,cum sa nu razi????? Asa ca o varianta am eliminat-o.Maine probabil ca voi incerca alta.Ma mai gandesc.Problema e ca acum e si un pic bolnavior si ma gandesc ca macar asa se hidrateaza si el,ca apa sau ceai tre sa-i dau cu forta.Voi cum ati procedat la intarcare?Mai este cineva care alapteaza?Sau fii-miu e singurul care o sa suga pana merge in armata?

Pupici la toate! Si sa nu va ganditi la prostii ca io n-am apucat sa trec pe la Sex in trei.Inca!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Jasmine colturile alea pt mobila de la Chicco stau pe vecie acolo cu superglu sau eqiv.Acu' depinde cat tii la mobila, la un mom dat nu-ti vor mai fi de folos dar nu stiu daca le vei mai putea scoate...eu am ales siguranta copilului.Sanatate micutului si sa nu faca nici reactie nici raceala

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Cred ca asa am sa fac,le lipesc cu superglue.Da' nu e corect,trebuia sa fie un adeziv cat de cat...adeziv.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Buna seara,fetelor!

Sunt in treacat sa vad ce noutati mai aveti si sa va salut.Si pe langa toate astea poate ma ajutati intr-o dilema.Ar fo oare timpul sa-l intarc pe Robert? "Lumea" asa spune,ca ar fi bine sa o fac de-acu'.Numai ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si in alta ordine de idei,cand il vad cat de mult ii place si cat e de simpatic cand ma cauta sub tricou parca nu ma indur.Astazi am zis sa incerc faza cu mustarul pus pe sani.Am ras de m-am prapadit.Pe seama copilului,mama denaturata ce sunt! S-a uitat el cam chioras ca nu stia ce e acolo,a tras o dusca,s-a strambat,s-a scuturat din toate incheieturile,a mai facut o tura si a venit inapoi.Toate astea repetate pana cand a terminat tot mustarul.Ei,cum sa nu razi????? Asa ca o varianta am eliminat-o.Maine probabil ca voi incerca alta.Ma mai gandesc.Problema e ca acum e si un pic bolnavior si ma gandesc ca macar asa se hidrateaza si el,ca apa sau ceai tre sa-i dau cu forta.Voi cum ati procedat la intarcare?Mai este cineva care alapteaza?Sau fii-miu e singurul care o sa suga pana merge in armata?

Pupici la toate! Si sa nu va ganditi la prostii ca io n-am apucat sa trec pe la Sex in trei.Inca!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Nici eu nu am intarcato pe bya si avind in vedere cit sunt de hotarit cred ca evenimentul se va produce undeva...pe la 5 ani...
Dar iti pot spune ce mi-a recomandat mie dr sa fac in cazul in care ma hotarasc.
In primul rind sa o duc pe bya un we la bunici,si in timpul asta eu sa nu beau lichide si sa iau o pastila de bromcriptina(cred ca asa se numeste),la 6 ore.Se pare ca la sf we nu va mai exista picatura de lapte si copilul,dupa 1/2/3 incercari cu acelasi rezultat...adica nu curge nimic....va renunta la sin....
Teorie...cu practica,la noi,e mai greu,dar iti doresc succes tie.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput