Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Noi am facut Priorix-ul acum o luna.
N-am avut nici un fel de probleme.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SI noi am facut priorixul joia trecuta si nu a avut reactie deocamdata, din fericire, bafta fetelor care urmeaza s ail faca, stiu ele care

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

suntem bine. Daria e OK am fost aseara la control si dr ne-a spus "sper sa nu ne mai vedem in curand" Aseara mi-a spus ca dupa ce am fost miercuri la ea si ne-a dat injectii a doua zi s-a uitat in condica de urgente sa vada daca nu ne-am dus la spital peste noapte cu insuficienta respiratorie, va dati seama ce nasol a fost Daria? Oricum ne bucuram ca totul e bine. Era o aglomeratie la cabinet cum nu am mai vazut niciodata, am inteles ca e plin de copii cu viorze, pneumonii si rosu in gat. Acum am dat in alta dambla: mi-e frica sa ies cu ea afara. Trebuie sa ii dau AERIUS (antialergic) pentru si LANTIGEN (pentru imunitate).
Onitza- pai ai intrat tu pe DC si nu ai pus inca poze pentru ziua de azi, se poate? glumeam desigur. Si noi cand ne-am luat digitalul faceam poze pana oboseam dar sunt amintiri placute si de multe ori iau fisierele la rand si ma uit in poze.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CARMEN, ia priveste AICI...si ziua nu s-a terminat inca......am glumit! ..sper sa iti placa pozitele!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Salutari si multi si dulci de la noi.
Ieri Riana a descoperit mersul cu spatele si tare se mai distreaza experimentand... iar noi murim de dragul ei ...face o fatzuca, s-o mananci, si rade in hohote... Ma intelegeti voi...

Mami Oany si printesa Riana Ioana
http://photos.yahoo.com/ryannakit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

va multumesc mult fetelor pt. explicatiile legate de vaccin. sunt la birou acum si nu prea am timp de discutii.
eu m-am hotarat sa le fac si vaccinul acela care se plateste...nu mi-am incarcat memoria cu nume, habar nu am cum se cheama, deci pe langa cel gratuit vom face inca unul care costa in jur de 800000 lei "de caciula"...si se face pentru meningita haemophilus parca
tuturor bebicilor care si-au sarbatorit ziua de nastere si carora nu le-am putut spune la timp....acasa nu merge netul de vreo doua zile si sufar ingrozitor

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai fetelor... dupa atatea discutii de vaccinuri , vazut poze cu bebei frumosi si alte alea... mi-am bagat si eu nasul prin alte zari ale forumului nostru.... si pisica curioasa a dat peste topuri: cele mai citite 25 subiecte si cele cu mai multe raspunsuri... Ce subiect credeti ca m-a facut pe mine curioasa care era in ambele topuri: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61661&whichpage=1" target="_blank">"Sex in 3"... Buuuuuuun... Chestia e ca subiectul e destul de interesant si se da cand pe gluma cand pe serios, dar se discuta toate aspectele problemei.... Se extinde discutia la nr >3, la consecinte mai putin palcute ca sotul a vrut si nevasta s-a indragostit de a 3-a pers... ca sa nu zic aici ... mai mult... Ei... v-am facut destul de curioase... Ca in timp ce citeam m-a apelat una dintre voi pe mess si i-am povestit... Da ce credeti, ca am mai avut curaj sa ii trimit imoticoane cu ??????? Daca intelegea femeia altceva???
Si uite asa, mai ingluma, mai in serios, va recomand subiectul, ca mai uitati si voi de vaccine si alte alea...

Am intrat sa mai completez: in timpul lecturii mi-am sunat sotul si i-am zis ce citescatentionandu-l ca alta data cand sunt pe DC sa nu ma mai certe, ca sunt chestii importante si aici (rasul e pt ce i-am zis sotului, a nu se interpreta altfel)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Iaca mai apar si eu din an in paste. Am vazut in schimb o gramada de copii frumosi in poze

Carmen, ma bucur ca Daria e bine, ce ati mai patimit si voi...

Jasmine, te rog mult sa ma tii si pe mine la curent daca ce are Raducu e reactie la vaccin sau raceala, pentru ca pe noi ne-a chemat marti la vaccin, si n-as vrea sa avem probleme tocmai de sarbatori, tare imi vine sa-l las dupa 1 ian. Sanatate lui Radu!

Noi vom face vaccinul gratuit (Trimovax), iar la 1 an si 5 luni il facem pe cel impotriva meningitei (haemofilus influenze), normal ca pe asta din urma il cumparam. Eu am mers si la Bianca si la Mihnea pe vaccinurile gratuite, m-am gandit ca daca Biancai i-a fost bine cu ele, vor fi OK si pentru Mihnea.

Baiatul meu si-a scos somnul de dimineata, acum are program de baiat mare, se culca la 9 seara, se scoala la 8, si apoi mai doarme 3 ore de la 2 la 5. Mie imi convine de minune, pentru ca dimineata e cu bona, si am timp si cat dorm ei.
Eu am tot alergat dupa niste acte, dupa cadouri , etc, dulapul de la noi din camera e plin de cadouri de Carciun pt toata lumea .Bianca avea bunul obicei sa se mai bage in dulap, asa ca am pacalit-o ca s-au stricat usile glisante si daca umbla, risca sa i se sparga oglinda in cap, asa ca ocoleste locul cu mare sarg. Sper sa nu uite. Marti vine Mos Craciun la gradinita, joi vine la mine la servici, sambata, duminica acasa asa ca o sa fie iarasi precum gaina in gramada cu atatea cadouri, dar apoi ne linistim pentru cateva luni!

Nt,nt,nt, Felis, te tii de prostii, doamna?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by roserb

Nt,nt,nt, Felis, te tii de prostii, doamna?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

se tin problemele de capul meu (azi mi-a cazut o lucrare de 2 masele si ieri s-a crapat maseaua de langa, copchilu a cazut in nas din pat peste plapuma, bani nu am sa paltesc imp pe venit din martie, si cu lucrarea asta tre sa imprumut vtro 3 mil... etc), depresiile sunt prezente de parca am de semnat condica saptamanal, in acte stau pana in gat... Am zis sa uit de toate... Serios vorbind, f interesant subiect... Desi eu am intrat de curiozitate... E si distractiv... Chiar razi la unele chestii.. Da sunt si 25 de pagini

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felis, asa cu ajutorul tau sper sa ma mai destind si eu....ca eu am luat-o pe alta panta: sa-ti spun ce fac de aseara:citesc tot pe DC povestile fetelor de la "Asteptand un ingeras in viata noastra", "Povesti de succes" si bineinteles tot de aseara bocesc intr-una si-i multumesc lui Dumnezeu pentru cat de norocoasa sunt s-o am pe Bianca numai dupa trei luni de incercari (nereusite probabil din cauza stresului datorat unor necazuri in familie). Daca va apucati sa cititi si voi, inima de piatra sa aveti si tot va dau lacrimile cand o sa vedeti prin ce au trecut fetele alea....si unele inca mai trec...
Uh....si de maine ma apuc de curatenie generala, mama a terminat si vine sa o ia pe Bianca sa pot face si eu linistita treaba!
Carmen, ce bine cand toate se termina cu bine, nu-i asa? Si fara nici o legatura cu asta, stii ceva de vreun "Orasel al copiilor", ceva? Ca tare as vrea sa o duc pe Bia macar si numai pentru un sfert de ora, ca si eu tare o pazesc de frigul de afara...
In rest toate bune, asteptam sa vina bradul si poate reusesc sa scanez niste poze cu bradul de anul trecut....va promit ca o sa vedeti un brad cum n-ati vazut pana acum intr-o casa de om, era asa de des ca nu-i puteam pune ornamentele...
Va pup pe toate si sa auzim de bine!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput