Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 3
raluca.gabriela spune:
E, tocmai atipeam si eu cand m-a zguduit cutremurul... Moaaaa, groaznic m-am speriat! Si pana sa ajung la copila, sa o zgudui isteric si pe ea (care doarme ca un pui mic), s-a terminat, evident... Mi-am amintit de alea doua din timpul sarcinii. Bitsule, Roxana, cum puteti trai, mama, in Japan, acolo?! 

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
andreap spune:
Eu nu am simtit nimic...asta inseamna ca sunt tare nesimtitoare
!Voi cum sunteti?BBlusii sunt bine?
Azi am avut o zi groaznica..marti 13,deh!A culminat cu cutremurul asta,sper ca Mariuca sa fie bine.
Pupici
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Ce cutremur?!!! Ati avut cutremur??!! De fapt....a fost cutremur, in Bucuresti?! La noi nu s-a simtit nimic....nu ca mi-as fi dorit...aveti grija de voi!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
eveline spune:
M-am luminat si eu intre timp, m-am uitat la televizor...iata ca incep sa aflu stirile mai intai de pe forum apoi la TV....chiar ca ,, creaza dependenta site-ul....
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
daniela_sb spune:
Onitza, nu te mai saturi mai, nu-i asa? Noroc ca ai subiectul perfect la indemna.
Si eu fac la poze... noroc cu sotul care le mai triaza...
dutzi, adriana multumim.
Fulguletz, la fel. Sa stii ca se intampla o chestie ciudata cu semanatul lui Danutz. Rudelor mele li se pare ca seamana cu sotul, rudelor sotului li se pare ca seamana cu mine... Or avea toti dreptate si o fi cum si-a dat altcineva cu parerea: ca seaman cu sotul
. La voi clar nu se pune problema: puisorul e leit mami.
Am mai vazut ceva poze: cu gemenasii lui Adriana care au mai crescut si imi place cum se joaca impreuna, cu Ryanna care indiferent ce spune mamica ei e o cuminte care face si la olitza, cu Edy la care ii plac torturile, noroc ca se spala des pe dintisori, cu Tudor cu ochi albastri si (bineinteles) cu Paul.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
cookie spune:
Ele, vad ca te-ai hotarat la Priorix...ne-a recomandat si noua medicul de familie, la care am fost in seara asta...
Nu stiu ce sa fac, sper sa se repare si copila mea pana saptamana viitoare, acum e tot mucoasa si are amigdalele inflamate 
Inteleg ca Denisa e mai bine...
Fetele care au facut la bebei Priorix, cum au reactionat?
Noua ne-a mai recomandat dr. si alte vaccinuri suplimentare, destul de scumpe, am si uitat cum se cheama
.
Voi ce le-ati mai facut la copilasi in afara de cele obligatorii?
raluca.gabriela spune:
Mda, buna intrebare... si mai am eu una deosebit de inteligenta: priorixul e tot aia cu trivacinul? 
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Jasmine spune:
Noi am facut Priorix vineri,pe 9 decembrie.Dr mi-a zis ca e posibil sa apara reactii intre a 3-a si a 11-a zi.Ei bine,de aseara are un pic de febra,tuseste,e mucos,are ochii umflati si e supermarait.Azi noapte nici n-am dormit ca se trezea in urlete din 10 in 10 minute.
Culmea e ca simptomele astea seamana leit cu o raceala,de nici nu stii ce sa crezi.Am mai cautat pe net si se pare ca asa e : simptome de raceala urmate in cateva zile de o eruptie pe piele.Acum astept sa vad ce mai urmeaza.
De azi dimineata ii dau Calpol.
Mama lui de Priorix!
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Mda, buna intrebare... si mai am eu una deosebit de inteligenta: priorixul e tot aia cu trivacinul?
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Priorixu' asta cica e pt (sau anti) rujeola,rubeola,oreion.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by raluca.gabriela
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Priorixu' asta cica e pt (sau anti) rujeola,rubeola,oreion.
Jasmine siRadu (26.10.2004)
Aha! Deci e trivaccinul
. Saru mana! Si pupam sufletelul sa ii treaca repede!POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta