Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
Mai fetelor,duminica ma laudam ca al meu ficior tocmai o luase la plimbare prin camera.Ei bine,astazi a luat-o la plimbare prin toata casa si mult mai sigur pe picioarele lui.Si era atat de fericit! Si eu pe langa el...toata ziua mi-am inghitit nodurile din gat!!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Cecilia C spune:
La Multi ANi!!!! RUXI , sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si toata viata sa ai parte numai de bucurii si mult mult noroc. 

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
roserb spune:
LA MULTI ANI, RUXANDRA, SA CRESTI MARE SI SANATOASA, SI SA FII FERICITA MEREU!
Felis, ce vesti bune, cred ca esti foarte fericita si ma bucur pentru voi!Pupici lui Mihaita!
Vio, ce printesa eleganta ai tu acolo, am admirat-o in poze, iar tortul ti-a iesit tare frumos, si eu as fi zis ca-i de la cofetarie.
Raluca, pai poate mama respectiva vroia sa indeparteze surplusul de iaurt?!?!?!- sinistru
!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Bobita spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Maria mea a facut azi si vaccinul de un an (in fundulet) si priorixul/trivaccinul, in manuta. Am venit foarte revoltata de la policlinica
... Dr Oetker imi spune isteric sa o feresc de toata lumea dar ma cheama la policlinica la un loc cu minim 10 oameni in varsta
iar in cabinet - cu inca 4 copii, toti dezbracati, cantariti si masurati in acelasi timp, pe aceeasi patura "de unica folosinta"
... In plus, au chemat o cresa intreaga de copii care au asteptat 2 ore, intrucat NU AVEAU SUFICIENTE SOLUTII DE VACCIN
. No comment...
Apoteoza a fost cand am asistat la masa de iaurt a unui bebe de acolo... Mama lui ii lingea lingurita plina de iaurt de fiecare data inainte sa i-o administreze... Daca sunt fete care practica metoda, sa imi explice si mie care-i ratiunea ca eu sunt
.
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Pai ce fel de dr. aveti mei? Amina a facut sapt trec doar vaccinul antirujeola, m-au sunat de la pol, mi-a spus ora la care sa ma duc, si direct am intrat la vaccin, doar ca erau vreo 8 bb pt. ca dintr-o doza din aia se face la 8 bb, dar nu am stat cu copilul 2 ore sa astept.
FELIS CE VESTI EXTRAORDINAR DE BUNE.
FELIS spune:
RALUCA, ROSERB, BOBITZA... da, vestea e f buna si sunt f bucuroasa
Ieri nu-mi venea sa cred... Si nu-mi vine sa cred cand vad cata lume se bucura pt Mihai... persoane pe care nici nu le prea cunosteam... (Ex de la Admin Financiara)
Pe mine ma enerveaza raaaau... ca nu merge sa deschid nimic la care dati voi trimitere
: nici poze, nici link-ul de care zicea ELE Cum dau clik pe ele se blocheaza si trebuie sa inchid fereastra cu ctrl+alt+del... si dupa ce m-am ambitionat si am incercat asa de nu stiu cate ori... a trebuit sa dau reset si la calculator... ca nu mai mergea deloc...
Asa ca nu am reusit sa vad nici pozele lui Vio sau alte poze...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64021" target="_blank">Ruxi!... 
Felis si
Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:

azi mi s-au deschis link-uri-le... Si am vazut poze cu Bianca de Vio

si am vazut si 

Am deschis si subietul dat de ELE!... F interesant... nu credeam sa fie fetele atat de deschise...
Felis si
Petrecerea lui Mihai!
Sabina spune:
fetele, ma scuzati ca nu prea stiu motive etc(Sofia e a doua oara f rau bolnava, am dus-o 5 zile la gradi si am luat-o de la capat, sunt terminata), dar fetele care vor sa intarce...sunt prea mici copii totusi.Dupa un an jumate se pune problema...si atunci cica trebuie lasati sa se intarce singuri.
Si mai e ceva: nu se intarca iarna, pt ca laptele, oricat ar fi de putin, contine acelasi principii nutritive ca in prima zi, faza e ca nu mai ajunge copilului, nu ca i se schimba componenta.Asa ca ii mai apara de viroze si alte prostii din astea...sau cel putin le face mai suportabile....astea ar fi statisticile, acu...de la caz la caz.Da e pacat sa-i intarcati la un an....
Andrea, si eu am crezut ca Sofia are rujeola, pt ca are fata plansa de o saptamana, plus ca a facut febra f f mare.Dar iata ca nu are nimic pe piele.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
andreap spune:
Buna dimineata!
Hai ca ieri m-a speriat bona degeaba
.Cand am ajuns acasa nu avea nimic fata..febra nu,nu tuseste decat in somn uneori,semn ca ori saliva pe care uita sa o inghita e de vina
,ori niste mucisori de care nu mai scapam pana la primavara
!Bube nici atat nu are
......
Asa ca m-am speriat degeaba
..mama nebuna!
Felis,cat ma bucur de vestile bune!Sa fiti sanatosi in continuare!
Sa spunem si aici"la multi nai"sarbatoritei de azi,Ruxi(Monica).sa cresti mare,sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!
Noi azi plecam la Pitesti,asa ca..spunem de acum "la multi ani"si Anei(Otilia) cea frumoasa!
Sper sa mai am timp sa ne auzim azi
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

... Dr Oetker imi spune isteric sa o feresc de toata lumea dar ma cheama la policlinica la un loc cu minim 10 oameni in varsta
iar in cabinet - cu inca 4 copii, toti dezbracati, cantariti si masurati in acelasi timp, pe aceeasi patura "de unica folosinta"
... In plus, au chemat o cresa intreaga de copii care au asteptat 2 ore, intrucat NU AVEAU SUFICIENTE SOLUTII DE VACCIN 
. No comment...
.