Mamici din nou aspirante-9
Raspunsuri - Pagina 13

roandre spune:
Florypop, sa fie sanatos micutul si sa ai o sarcina usoara in continuare!
Asi, incerc si cu utrogestanul si apoi sa vedem ce se mai intampla. Ma tot bate gandul la un tratament naturist...
Ce frumosi sunteti...toti 3!
Sim, deci asa pacatos e utrogestanul asta. Am sa-l iau acum imediat ce ma bag in pat caci altfel nu se mai poate.
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

mamaluidavid spune:
BINE V-AM GASIT IN 2006!!!!!
Ce mai faceti? Cum ati petrecut?
La noi sarbatorile astea au fost cele mai urate de pana acum. Raceala sau gripa,ce a fost nu stiu dar pacatoasa rau de tot.
Din fericire am trecut peste cu bine,eu 100%,David mai are putin,sotul a luat-o de la capat de 2 zile cu febra si tuse.
Bebelina mea e bine,am fost saptamana trecuta la eco(am poza la semnatura
) a crescut si totul e OK.
Burta creste,ieri a trebuit sa imi cumpar haine de graviduta,eu insa am slabit vreo 3 kg. din cauza greturilor si
,acum incep sa imi revin si ce bine e!
Mia felicitari !!!! Sarcina usoara iti doresc!
Flory felicitari pentru baietel,sa fie sanatos!
Si sora mea a aflat ca o sa aibe un baietel,asa ca acum e musai sa fac eu fetitza
Va pe toate,fara exceptie si va doresc numai fericire si impliniri sa va aduca noul an!
Stefania 10+ si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

asi spune:
La multi ani Tudor(tomasa)!
Sa cresti mare si voinicel si in curand barza sa iti aduca un fratior sa o surioara!
Familia mea
Razvan

florypop spune:
Multumim mult de urari. Sa de-a Dumnezeu sa va impliniti toate visul de a deveni mamici a doua oara.
Se pare ca voi ne-ati purtat noroc. Am mai fost si inainte la aspirante dar nu a fost sa fie.
Va pupic si la cat mai multe burtici,
Flory 16+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

geliza spune:
buna mamici aspirante
am mai trecut si eu pe-aici sa vad ce mai faceti...asi, frumoase poze...hai ca poate, vorba corneliei, te duci in concediu la vara, dar in prenatal...iti tin pumnii....cum tin pumnii tuturor mamicilor de-aici...va astept pe parcursul anului 2006 sa fiti gravidute din nou...
am constatat pe propria-mi piele ca a2a sarcina este mult mai frumoasa ca prima...la prima am fost stangace si incepataoare...acum incerc sa ma bucur din plin de rasfatul de a fi gravida...bine, un factor important a fost sangerarea de la debut....acum ma simt f bine...am luat deja 2 kg, dar asta din cauza sarbatorilor...sunt convinsa ca le-as fi luat si daca nu eram gravida...pantalonii ma cam strang...am usoare greturi seara dar de nu s-a pus problema niciodata...urmez in continuare tratamentul dat de dr pt sangerari...
si eu iau Utrogestan, dar il iau intravaginal....
va pup, va urez o saptamana plina de reusite, si ne mai auzim
Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

sim spune:
Roandre cum merge cu utrogestanul? A fost mai bine sa-l iei seara sau ti-a dat stari de greata peste noapte? Sper sa te simti bine si sa-ti faca bine!
Stefania bine ai revenit pe la noi! Am vazut poza cu bebe mic! Ce minune! Tare imi doresc sa mai traiesc macar o data bucuria de a avea pui in burtica. Imi pare bine ca s-au calmat greturile, de acum o sa te poti bucura mai in liniste de ce ti se intampla. Tin pumnii stransi sa fie fetita!
Eliza sa dea Domnul sa ai o sarcina frumoasa si usoara in continuare!
Abia astept sa vad primii bebei de pe listuta noastra. Mami Irinel e prima pe lista.
O saptamana frumoasa tuturor!
Mami Simona si printesa Ruxi

pako spune:
LA MULTI ANI, mamici frumoae!!
Noi suntem bine, am sarbatorit frumos si fara incidente neplacute intrarea in Noul An.
Azi au venit uratzii...de data asta il las pe barbati-miu sa faca socotelile pt. bb2(el s-a oferit)....asa ca luna asta joc dupa cum zice el
Mmamaluidavid,felicitari pt surioara ta!
Eliza cand am citit de bb2 cum spuneai ca a doua oara sarcina e mult mai frumoasa decat prima...m-a luat asa un val de caldura....astept cu nerabdare aceiasi senzatie pe care o simti tu acum.
Sim ...ca ai intrebat de noi.
si daca vreti sa ne vedeti...http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

cornelia_laura spune:
Buna dimineata mamici.
Eu sunt tare stresata zilele astea. Sunt in CIC 1 pt Eduard si daca pana acum luam banii de la servici, acum trebuie depus din nou dosar la primarie plus o declaratie in fiecare luna adica alergatura si stat la cozi. Iar luna asta oricum nu iau nici un ban. Nu stiu cum ne-om descurca doar cu salariul de bugetar al sotului. Mare porcarie, parca vor cu orice pret sa strice tot ce bun.
Abia pe 18 ianuarie mai merg la doctor, atunci e de garda.
Sim, au venit uratii? Ai luat rezultatele de la analize?
Roandre, cum merge cu utrogestanul? Eu iau seara pe gura inainte de culcare si dimineata intravaginal ca altfel nu sunt in stare nici sa stau in picioare. Si am luat si la prima sarcina, numai pe gura si nu-mi aduc aminte sa-mi fi fost rau.
pako, lasa ca poate sotul tau aduce barza mai repede.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard