Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Cornelia saru'mana de intrebare! Ieri mi-a dat doctorul vestea: mi-au iesit bune analizele. Se pare ca am mers pe drumul cel bun cu tratamentul asta. Acum incerc sa rezolv problema constipatiei si se pare ca functioneaza. Uratii au venit duminica, asa ca sunt in ziua 3. Insa o problema ramane: imi pleaca sotul in delegatie in perioada 7 - 13 CM. Tot ce pot sa sper e sa fie o ovulatie normala, prin zilele 14-17. Om vedea! In orice caz prioritatea mea este sa fiu sanatoasa, pentru ca altfel vad ca nu am nici un spor. Chiar ieri vorbeam cu o mamica tot in CIC si care era la fel de "bucuroasa" ca tre sa dea ochi cu functionarul roman atat de amabil, din aceleasi motive ca si tine. Te ia durerea de cap! Eu am incercat sa fac in asa fel sa-mi ajunga imensa alocatie a fiica-mi intr-un cont ( ca sa nu mai bantui pe la posta pentru te miri ce - mai mult costa benzina!) si desi aveam unul deschis...nu era la una din bancile (si sucursalele!!!) agreate de ei. Du-te si deschide alt cont in alta parte...acum astept cu maxima fericire sa merg maine si sa vad daca le-o mai fi venit vreo idee in timpul asta. Huh! Asa ca...te inteleg. Mult succes!

Pako hai ca numaram impreuna ...eu sunt prin ziua 3 si dupa cum ii ziceam si Corneliei, se pare ca luna asta tot sotul imi face program . Hai sa vedem ce iese daca le dam lor unda verde!

O zi linistita va doresc!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

In sfarsit s-a terminat cu totul!
Azi am primit un telefon prin care am fost instiintati ca maine putem sa megem sa ii schimbam certificatul de nastere la Razvan.Am primit acordul pentru schimbare prenumelui.
Acum mai urmeaza sa mergem la biserica sa ne treaca in catastif cu noul certificat.
Sunt fericita!

Sim ma bucur ca ai analize bune!Sper sa fie si ovulatie si sot in acelasi timp.

Roandre ce mai faci?Cum merge tratamentul?

Pako daca sotul numara poate ca el o nimereste si vine si bebe2.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Simona....ok, luna asta mergem impreuna....

Azi am dat cu aspiratorul cu fica-mea...prima oara cand nu-i este frica de el...bine ca spre sfarsit a inceput putin sa miorlaie si am luat-o in bratze...cu o mana o tineam si cu cealalta aspiram

Felicia si Andreea(17.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Asi,pai sa stii ca tati e mai constiincios ca mine.La Andreea el a fost cu calculele ...si cu insistentzele...ca d'aia a iesit fetitza...

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Buna fetelor!

eu sunt prietena Feliciei (pako). Am intrat sa va anunt ca e in spital. A avut aseara o hemoragie puternica si cand am ajuns cu ea la spital si i-au facut testul a iesit pozitiv. Din pacate a pierdut foarte, foarte mult sange... cu cheaguri. Azi dimineatza la eco au vazut ca sarcina nu mai e intacta, si azi o chiureteaza, sa o curete.

E slabita si ametita, ca nu are voie sa manance nimic. Ooofff!!! Tare greu!

Probabil ca o externeaza azi sau maine si o sa va mai scrie ea.

Multa bafta tuturor.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pako: ne pare tare rau... Nici nu stiam ca esti insarcinata, mai ales ca pe 9 ian. iti venisera rushii. Sa dea Domnul ca dr. sa faca operatia ca lumea, sa te curete asa cum trebuie, ca sa o poti lua de la capat. Rezista, ca odata si odata vei reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pako imi pare tare rau.sper sa iti revii si sa fie bine

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput