Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Iulia.P, e greu sa te desparti de ceva ce ti-a fost f drag cu atat mai mut cu cat e vorba de o viata dar trebuie sa trecem si peste asta! Imi pare sincer rau pt ce s-a intamplat! Pupici

Sim sper sa fie bun Utrogestanul si sa pot sa continui tratamentul caci aseara am luat primele 2 capsule si am crezut ca mor de rau ce mi-a fost. Pur si simplu la vreo ora de cand le-am luat nu mai puteam nici in picioare sa stau de ameteli ce aveam, nici nu mai vedeam bine in fata ochilor. M-a ajutat sotul sa ajung in pat caci nici atata lucru n-am mai fost in stare. Astazi am zis ca le iau inainte sa ma bag in pat pt nani. Oricum si azi m-am simtit tare rau de la ele. Si cand ma gandesc ca in timpul sarcinii cu Alexia am luat cate 4 capsule pe zi timp de 16 saptamani fara oprire si nu am avut nimic parca nu-mi vine sa cred. Diferenta e ca atunci le luam vaginal iar acum oral. Groaznice sunt!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ce mai faceti fetelor?

Am intrat sa va salut si sa va spunem ca suntem bine. Vom avea se pare tot un baietel pe care il va chema RARES.

Va doresc numai bine si la cat mai multe burtici,

Flory 16+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Flory sa fie sanatos Rares si sa vina pe lume cand trebuie.E bine ca vor fi 2 baieti.Asa mi-as dori si eu.

Mie mi-a venit ciclul mai repede la 29 de zile.De 2 luni tot mai repede vine.E ciudat.Dupa tratamentul de 3 luni cu branca ursului mi s-a scurtat ciclul.

Cornelia intru in concediu pentru copil dupa ce vin din concediu.Promit!

Roandre ar trebui sa incerci un tratamet naturist pentru stimularea ovulatiei.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Sim, Roandre, multumesc pentru cuvintele frumoase si incurajari.

Florypop, FELICITARI pentru baietel. Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare, iar Rares sa fie o minune de flacau, sanatos, voinic si inteligent.

Eu stau ceva mai bine cu moralul. Tommy imi umple viata atat de mult, incat, cu un zambet, ma face sa uit de toate necazurile.

In ceea ce priveste planul bebe 2, se pare ca nu l-am abandonat in intregime. Nu suntem prea hotarati in nici un fel. Cred ca in acest moment am lasat hotararea in "mainile" sortii... Daca va fi, va fi, daca nu...

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Asi, am scris in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre eu am luat utrogestan (oral) destul de mult timp...cateva luni ca nu mai stiu cat. Prima data am facut gafa sa-l iau dimineatza: am crezut ca m-am dereglat total. Era exact asa cum zici tu ca te-ai simtit: somn ingrozitor, senzatie de voma, tot tacamul. Apoi am inceput sa-l iau la culcare: la modul ca ma bagam in pat, luam pastilele si adormeam aproape instant, asa ca n-am mai avut nici o problema. Incearca si varianta asta poate functioneaza mai bine.

Flory sa fie sanatos Rares si sa va aduca numai bucurii! Mamica de 2 baietei..ce frumos trebuie sa fie!

Asi eu sper ca e semn bun. Cat timp se face tratamentul cu BU? Este nevoie de intreruperi dupa o perioada sau poti continua cat il poti tine?

Iulia asta este cel mai sigur semn ca esti urmatoarea candidata la lista de mamici: cand te relaxezi si lasi lucrurile sa se intample in voia lor...atunci esti foarte aproape!

Pupici

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Iulia

Branca se ia 3 luni neintrerupt si api se face pauza .Cel mai bine e sa ia ambii parteneri de facut bebei

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani!!!" asi si Razvan sa traiti sa fiti iubiti si fericiti io va

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Am pus poze noi in albume.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi, foarte frumoase pozele. Sa va traiasca Razvan, ca frumusel mai este!

Mergi la inceput