Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mia, felicitariiiiii...desi ne asteptam la vestea asta!
Hai ca am inceput anul bine...s-o tinem tot asa!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

In primul rand bine ne-am regasit in noul an!
Mia, FELICITARI SI SA AI O SARCINA USOARA, FARA PROBLEME, SI UN BEBE SANATOS!!!
Ce frumos e sa incepem noul an cu asa o veste buna si sa dea Dumnezeu sa o tinem asa tot anul, sa treceti TOATE la "mamici de..."
Noi suntem bine, am stat acasa de Revelion pana la 12.30 si apoi am fost la niste prieteni pana pe la 5 dimineata. Acum am reintrat in normal, Robert a inceput serviciul, eu acasa cu piticul. Saptamana viitoare mai merg la doctor la control, atunci intram in trimestrul II. Stiti, am visat intr-o noapte ca daca e fetita sa-i spunem Iris-Maria. Noua chiar ne place numele asta....voi ce ziceti? Credeti in vise?
Va pup pe toate.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia eu cred in vise.Azi noapte am visat ca aveam 3 copii.2 baieti si o fata.Pe baiatul al 2-lea il chema Octav(nu e un nume care sa-mi placa dar...)si megea pe o apa si la un moment dar s-a scufundat si eu l-am scos de par.Asta e de rau.Inseamna boala.
Poate la tine chiar e fata si o va chema Iris -maria.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia ce repede trece timpul! Deja trimestrul 2! Bravo, sa fie intr-un ceas bun! Crezi sau nu in vise cel mai important este ca numele va place. Poate ca de aici ti-a intrat intr-un coltisor de minte si s-a aratat si in vis.

Roandre tot nu creste temperatura? Uite asa ne joaca ea feste tocmai cand credem ca suntem mai pregatite. Las' ca incepe acusica o luna noua!

Asi lasa visele sa se duca in voia lor. E ciudat ca dupa un vis ca asta ne stresam o zi intreaga sa pricepem de ce am visat asa un lucru. Uof, ca si io fac fix la fel! Ia zi mai bine ce zi esti, ca parca vad ca ne faci o surpriza!

Zilele astea astept sa mi se arate uratii si daca mi-or da voie si analizele incepem iar cu elan muncitoresc.

Va pup.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vine ciclul pe la sfarsitul saptamanii.
Stai linistita ca nu va fac nici o surpriza pana prin vara ca vreau sa merg in concediu in iunie-iulie.Nu am mai fost de 3 anisi am mare nevoie.
Visele pe mine nu ma impresioneaza prea tare pentru ca am invatat sa mi le interpretez.Desi uneori ma cam pun pe ganduri.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

Ce mai faceti dragelor?
Mamici doritoare de burtici ce se mai aude pe la voi?
Vasce, Iulia, Pako, Thomasa, Acd2you mai dati-ne vesti!

Mamici cu burtici cum va mai simtiti? Mai treceti pe la noi, ne e dor sa mai stam de vorba.

Eu sunt inca in asteptare de invadatori si de rezultate la analize. Dar ca intotdeauna (oare?!) cu mari sperante pentru luna care vine.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare dragelor.
Noi cred ca stam si azi numai in casa, la ce vant e afara. Si asa greu trec zilele astea...
Azi se intorc si socrii mei din state. Doar ca soacra-mea pleaca inapoi pe 24 martie sa fie acolo cand naste cumnatica mea si sta minim 6 luni.
M-am cantarit si deja am luat vreo 2 kg asa ca pana la 9 luni bat toate recordurile.
asi, sti tu povestea cu "socoteala de-acasa...". Iti faci tu planuri de concediu la vara, dar poate de concediu prenatal. Ce mi-ar place sa fie asa.
sim, chiar sunt curioasa cum iti ies analizele. Eu una sper ca bune si ca ai sa ai unda verde. Cat priveste sperantele, ce ne-am face fara ele? In toate aspectele vietii..eu una sper tot timpul cate ceva si asta ma ajuta enorm sa merg mai departe. Si cand sperantele nu devin realitate cand vrem noi, ne intristam pe moment dar apoi ele devin si mai puternice. Am dreptate? Si hai ca de cand astept sa desfacem 2 sticle de sampanie. Nu ma las pana nu facem asta.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Eu am fost astazi la doctorul ginecolog caci spre rusineam mea nu am mai fost la control de aproape 1 an.
M-am dus mai mult la un control de rutina si sa-i arat si graficele mele de temp.
Dupa ce le-a vazut mi-a zis clar ca in ultimele 2 luni nu am avut ovulatie (ceea ce stiam si eu...desi nu vroiam sa cred). Deci nici luna asta nu voi avea ovulatie (sunt in ziua 28, temp 36.0).
La controlul "manual" mi-a spus ca ovarul drept este distrofic. Presupune ca am o deficienta de progesteron si mi-a recomandat sa iau incepand de astazi, timp de 10 zile cate 2 capsule de utrogestan si dc nu vine ciclul dupa 5 zile de la incetarea tratamentului, sa ma duc iar la el. Dc vine, atunci iau si luna urmatoare utrogestan cate 2 capsule/zi din ziua 16-25 si vedem ce se intampla. Eu am ciclul f neregulat, imi vine cam la 40-65 de zile.
A vrut sa-mi faca si o eco astazi dar nu era doctorul acolo asa ca am amanat-o pe data viitoare. Diagnosticul a fost de distrofie ovariana pana la urma.

Sim, tot nu creste temperatura....eu tot astept o noua luna, dar mai exact astept o noua ovulatie....cand o mai fi si asta.

Cornelia, eu cred cat de cat in vise. Cica dc visezi in timpul sarcinii flori inseamna ca vei avea o fetita....eu am visat de mai multe ori flori...si a fost fetita.
Ines-Maria imi place ca nume!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

La multi ani si un An Nou plin de bucurii!

Eu sunt cam tacuta zilele acestea (desi va citesc in fiecare zi), caci nu am inceput anul prea stralucit. Pisicuta noastra , pe care o aveam de 3 ani si jumatate, s-a imbolnavit foarte tare si, in cele din urma, dupa saptamani in care nu a mancat, am hranit-o cu forta, vomita si pastilele pe care i le dadeam, a trebuit eutanaziata.

Am plans doua zile fara incetare. Seara aveam ochii atat de umflati incat cu greu ii puteam tine deschisi. A fost cumplit, mai ales ca eu ma atasez tare mult de animale, de oameni, de locuri... Pentru sotul meu a fost ceva mai usor, mai ales ca el aveam si ceva probleme cu caile respiratorii (din cauza parului de pisica, sustine el). I-am multumit lui Dumnezeu numai pentru faptul ca Tommy, fiind mic, nu a realizat ce se intampla si nu a suferit din cauza despartirii de Gypsy.

Oricum, nu vreau sa va intristez si pe voi. Asa este viata, suferim si mergem mai departe.

De Revelion am petrecut in familie (impreuna cu sora mea, sotul ei si nepotii). Spre rusinea mea, Tommy reusind sa ma oboseasca destul de tare, am adormit devreme. Am ciocnit insa traditionalul pahar de sampanie la miezul noptii si am inceput anul cu forte noi.

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Of, of, Iulia draga! Te inteleg...tare-i mai greu sa pierzi suflete de care te-ai atasat. Sotul meu este pasionat de acvaristica...avem 2 acvarii destul de marisoare acasa si inca vo 4 la birou. La inceput mi-a placut si mie si chiar ma distra sa dau mancare la pestisori, sa ii vad cum se bucura la venirea noastra. Problemele au aparut cand au inceput sa moara: azi unul, peste o saptamana altul si tot asa... Vazandu-ma deprimata un coleg care a renuntat la acavristica de ceva vreme mi-a spus: daca vrei sa cresti pesti trebuie sa nu te atasezi de ei. Sunt sensibili si mor fara sa-ti dai seama de ce in multe cazuri. Sunt convinsa ca la animalutele mai mari este mult mai greu...

Roandre sper sa ajute Utogestanul, iar ecografia ar trebui sa-ti spuna cam cum stau lucrurile. Tin pumnii stransi sa vina si vesti bune!

Cornelia ce ma bucur ca nu ne-ai uitat! Si eu ma gandesc la sampania aia in fiecare zi aproape! Te rog sa ma crezi ca grija sarcinii aproape a disparut daca ma gandesc la cealalta legata de sirul asta de infectii care nu se mai termina parca. Poate le-am tratat eu mai superficial anul trecut, dar acum sunt hotarata s-o scot la capat cu orice pret. Gandul de la bebe 2 nu s-a mutat nici o clipa, dar daca nu-l conving cu vorba buna pana prin mai...trecem la artileria grea: teste cat incape si tot ce o mai trebui, ca nu-mi las eu mandra fara fratioara!

Pupici

Mergi la inceput