Bebelusi de martie - aprilie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Si raportul:
- nu mergem in 4 labe, dar ne taram pe burta
- nu avem nici un dinte
- nu ne ridicam singuri nici in fund si nici in picioare, dar daca primim un degetel suntem direct in picioare.
- vocabular: mama, ta-ta-ta-ta, ba-ba-ba, paaa(care inseamna opaaa si intinde si manutele sa-l ridici)

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

In sfarsit reusesc sa scriu ceva,al meu sot a plecat la lucru,asa ca am liber la comp.
COCO,MAMACITA la chef ne-am simtit bine,am dansat ,am plecat pe la 3 acasa,ceilalti cred ca au stat pana dimineata,de noi numai avem antrenament.Vestea buna e ca pentru prima data Alicia a dormit toata noaptea,de la 11 la 7.Eu la intoarcere in loc sa ma duc in dormitor (vorba vine,camera soacrei)cu al meu sot,m-am dus la puiut ,ca de mi-era deja dor cat am lipsit.Asa ca m-am bagat in pat langa mama-mea,dar am lasat-o pe ea sa se ocupe.La 7 cum s-a trezit cum a zis mama papa,e a doua oara cand zice,acum a auzit si mama-mea ca nu credea cand i-am zis.Mi-a venit sa o mananc ce scumpa a fost,eu ma prefaceam ca dorm ,ea tare nedumerita ca nu sunt eu cea care ii da sa pape.Bea ce bea si se uita la mine,intindea manutele sa ma prinda de par.A mai dormit apoi pana la 9,a dus-o mama in sufragerie si am mai dormit si eu pana la 11.Si acum ma resimt dupa chef dar recuperez eu.

ANA nici noi nu avem nici un dinte la aproape 9 luni jumate.Chiar ma gandeam ca poate am ramas singurii.

EELINIA si eu i-am dat Aliciei paine cu unt de 2 ori,ultima data a mancat cam mult ,o felie jumate,fara coaja.Vad ca nu a avut nimic,am sa-i dau si eu mai rar,dar atunci chiar nu a vrut sa manance nimic altceva ,iar cand i-am dat paine cu unt nu se mai oprea din mancat.

Noi avem in continuare shouri cu mancatul,orice i-as da mananca cateva linguri rapid ,dupa care nu mai deschide gurita ,se joaca ,se uita pe pereti,se leagana orice numai sa nu manance.Trebuie sa o pacalesc in fel si chip,iar masa noastra dureaza si 0 ora.

Mai revin ,sunt chemeta la datorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

danuta, multa sanatate lui MihaiBafta la vaccin. Dupa vaccin poti sa-i dai mancare, poti sa-i faci baie, poti sa-l scoti afara!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Nino, Danuta_t, mersi !
Bafta maine la vaccin Danuta!

....vine

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumim pentru felicitarile de dinte !
M-am speriat tare de cutremur si am sunat acasa: Ema dormea dusa iar bona nu il simtise... Mai bine de ele.
Ema merge repede in 4 labe, dar nu o las decat in tzarc sau in pat. Nu pe jos, ca de cand cu oxiurii imi vine sa imi fierb mainile inainte sa o ating. Nu mi se pare ca poate fi suficient de curat pe jos...
Se ridica cu usurinta in fund si de pe burta si de pe spate, dar nu si in picioare. Cu ajutor, da, dar de una singura...
A zis "pisica" si "catel", repetand dupa ta-su'. A zis "miau" cand a inceput un cantecel despre pisici. Si cica a mai zis una azi, dar lata rau... (Pardon!Scuzati! de la baieti). Cica nu mai putea bona de ras. Ea ii zicea "mama" iar Ema mea... Nu dati cu pietre, nu am invatat-o noi...
Va pup si noapte usoara!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna seara.

La multi ani, Eva. Sa cresti mare si frumoasa si sa-ti iasa dintisorii fara probleme.

Ana71, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme cu dintii. Nici Rares nu are vreun dinte si peste o saptamana face 9 luni. Nici macar gingiile umflate nu le are.

Felicitari pentru dintisori, Rares si Maruta!

Dannuta t, suntem alaturi de tine ca sa se faca bine Mihai. Pupici de la Rares.

Noi suntem inca putin raciti, Rares tuseste pentru prima oara in viata lui. Nu are nici o reactie la vaccin, temperatura, bubite, sau alte semne. Tusea incepuse usor inca din seara zilei in care a facut vaccinul, deci cred ca nu are legatura cu asta.

Please, spuneti-mi si mie ce sa-i dau pentru tuse? Nu reusesc sa il gasesc pe medicul de familie, iar altadata cand am vortbit pe tema racelilor mi-a zis sa nu-i dau nimic daca nu are temperatura. Mi se pare, totusi, ca este cam serioasa tusea asta. Trece singura sau trebuie tratata? Nu este insotita de nici un alt simptom de raceala.

Sa va mai povestesc despre nazbatiile lui Rares. Fireste, se trezeste in continuare noaptea, daca tot a inceput acum cateva saptamani de ce sa renune la obicei? Adoarme doar leganat, am incercat sa-l las sa adoarma singur si m-a tinut doua-trei ore treaza.

A inceput sa imite orice cuvant aude, daca il repetam de cateva ori, reproduce foarte aproape de realitate sunetele. A descoperit usile de la biblioteca, asa incat e cam riscant sa il mai lasam in premergator, deschide usile si apuca tot ce se gaseste acolo.

De cateva zile ii place sa ne muste cu gingiile de nasuri sau obraji si ne umple de bale. Danseaza foarte mult pe muzica ritmata, aplauda si canta si el: na-na-na-na-na, doar ca acum zici ca-i o cioara, pentru ca e putin ragusit. Cred ca o sa fie un mare petrecaret.

Era sa uit. Mamacita, noua nu ne-a recomandat nimeni sa-i dam fier. Tu ii dai preventiv?

In ce priveste dintii, medicul de familie ne-a spus sa-i dam 4 picaturi de Vigantol, ca sa il ajutam, dar eu ma indoiesc ca D3 ajuta la iesirea dintilor, poate Calciul. Gresesc oare?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Vroiam sa va spun ca am vorbit cu doc de familie si zicea ca faptul ca dupa vaccinul asta apar pete rosii pe corp, nu e doar o coincidentza. Cica vaccinul este cultivat pe albus de ou, si aceste este cu potential alergic f mare la bebelusi ca ai nostri si ca intr-adevar sunt shanse de alergii in perioada asta.
Din cauza asta zicea sa o sun in caz de pete rosii.
Pe de alta parte ea stia ca febra poa sa faca in primele 5 zile!

Cam asta e ceea ce mi-a spus ea!

Va pup!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Ligia, sa treceti cu bine de vaccin, tinem pumnii.

Noi n-am avut pete rosii si nici temperatura si avem deja 5 zile. Sa fi treut greul? Sa speram.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

fetelor, minuneeeeeeee...a baut din biberon 140 ml Milumil. Ii preparasem 175ml asa, de incercare! Si culmea, a baut cei 140 apoi nu a mai vrut. L-am pus nitel la tzitzi, a supt un pic apoi a adormit la 21. Dar dupa o ora...e deja fresh

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Eva cea cumintica si scumpa! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput