Bebelusi de martie - aprilie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
mamacita spune:
ank,multumesc pt raspuns
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
adseana spune:
Ana mersi!

....vine 
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
an-k spune:
Ana, ne inscriem noi la zero dinti, vor avea si fetitele noastre... primul dinte fratele meu l-a avut aproape la doi ani, si are dantura sanatoasa- n-a fopst niciodata la dentist decat pt inlaturarea tartrului
Oana, da, eu vreau sa urmez cursurile de limba olandeza la KU in Leuven, ma incadrez la categoria 2, cei din prima categorie au prioritate, dar sunt chiar asa de multi? mai vroiam sa intreb in ce consta examenul pentru nivel, sunt teste grila?
multumesc
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
ninocikap spune:
acum ca am scapat si de cutremur si de marti 13 sa trecem mai departe..![]()
Andira multam fain de raspuns...am si eu vreo 2 colturi cu probleme si vreau sa le rezolv inainte de a zugravi in primavara. si eu stau si ma minunez in fiecare zi de ghemotocul meu... cu care nu stiam ce sa fac cand am ajuns acasa..
acum stau zi de zi cu el si tot ma mir de cate face si ma amuza o gramada de lucruri la el... si il pup toata ziua..
de am zis ca ori iese un mare pupacios.. ori fuge cat poate de pupat..
Andrruzza felicitari pentru dintisor, sper sa dormiti mai bien de acum 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
ninocikap spune:
Adseana bafta multa la vaccin.
si Alex "citea" la fel revistele asa ca am renuntat la sportul asta..![]()
Rp felicitari si voua pentru primul dintisor.
Ana71 il recunosc pe Alex la fazele cu gajaitul, avea ala un moment dat o placere deosebita sa zica pe G, acum i-a mai trecut..
ce frumos din partea lui Victor ca s-a gandit si la Eva sa ii aduca mosul jucarele... sa vezi ce grija va avea de ea cand vor fi mari... cred ca nici un baiat nu se va putea apropia de Eva 
Mamacita am vazut ca se schimba directori de spitale.. dar ce bine ar fi daca la fel de usor s-ar schimba si epidemia asta si s-ar aduce inapoi si bebelusii care au murit... Ce mai face tizul...? nu cred ca mai puteti merge la plimbari pe malul marii...vine iarna se pare si pe la noi... 
An-k uite facem galerie 
ca sa ii iasa si Biei un dintisor..
si pentru Eva (Ana71) la fel 

Poze
Varsta Alex
Ana71 spune:
Oanamaria_luiza, multumesc pentru urari. Ref. la dinti de asta mi-e teama si mie sa nu-i iasa toti cam in acelasi timp si atunci sa te tii nervi...
An-K, deci mai e cineva fara nici un dinte... Sa speram ca o sa le iasa fara probleme!
Ninocikap, multumim pentru galerie!!!
Ce-i drept eu am luat partea care mi-a placut cu grija lui Victor pentru Eva, dar ma gandesc ca probabil i-o fi teama sa nu vrea (iarasi) jucariile lui. Asa ca mai bine, ce s-o fi gandit, sa-i aduca si ei Mosu'... Ca nu o data s-a imbufnat cand Eva era tare fericita cu auto-robotii lui...
Nici eu nu am simtit cutremurul. Eram cu Eva in brate si ne jucam la intrerupator (adica ea, ca eu am trecut de faza asta
) si ne-a dat tata de inteles ca e cutremur (el nu mai poate vorbi de ceva vreme dar am invatat sa ne intelegem) si apoi imediat am auzit la stiri.
ligia13 spune:
Buna seara fetelor!
Am intrat sa va anuntz ca mai traim si noi, dar eu fiind f aglomerata la serviciu nu mai apuc sa scriu, dar citesc aproape tot.
In weekend am fost la o petrecere, intr-o zona salbatica si am lasat copilul cu bunicii. Zic zona salbatica pt ca nu aveam nici macar semnal la telefon si era cam la aproape 100 km de BV. A fost petrecerea de Craciun a firmei sotului. F bine ne-am simtit si Radu a fost ok cu bunicii.
Acum Radu este la vaccin cu tati, trebuie sa apara. Cred ca este cel mai mic din grup care face vaccin. Atata am cantarit, pana la urma chiar mi-a fost frica sa iau o hotarare si l-am trimis. Ma rog la D-zeu sa fie totul ok.
Deocamdata va doresc sanatate la toate si la toti puiutii vostri, sa scapati de idiotenia asta cu epidemia si vaccinul cat mai repede si sa puteti sa va bucurati de sarbatori.
Eu din 23 sunt in concediu, pana in 15 Ian, asha ca promit ca atunci o sa scriu mai mult!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi
danuta_t spune:
Nu-mi vine sa cred ca se joaca si Mihai in sfarsit singurel in patut. Am reusit sa citesc paginile 3-6. Mare realizare. Mai trag cu coada ochiului la el ca daca baga de seama, imediat imi zambeste si imi cere sa ma joc cu el.
Adseana, alte mamici mi-au spus ca nu-i trebuie Nurofen sau altele decat atunci cand apar reactii la vaccin (intre a 5 si a 12 zi). Noi suntem programati la vaccin maine. Dupa vaccin pot sa-i dau sa manance (suntem programati taman pe la pranz) ?
Azi am fost iar la oftalmolog (altul), nu v-am mai spus dar lui Mihai nu ii se mai desfunda canalul de la ochiul drept. Sambata am facut al 3lea sondaj, suntem la a treia tura de Netacin si masaj de aproape 6 luni. Abia ne mai putem apropia de ochiul lui. Dar se pare ca a treia oara a fost cu noroc, pentru prima oara ochisorul nu mai este umed. Speram sa tina, caci am intrebat ce sa mai fac daca nici acum nu se rezolva si raspunsul medicului a fost "sa ma duc la Szeged". Acolo este o clinica nemaipomenita si nemaiauzita unde merge toata floarea cea vestita. La raspunsul asta nici n-am stiut daca sa ma bucur ca dr isi recunoaste neputinta sau sa ma supar de nivelul la care este medicina romaneasca. Mamacita, nu te supara pe mine, de regula eu am incredere in medici desi din fericire familia mea nu prea este clienta policlinicilor si a spitalelor.
Ellinia, baietelul unei cunostinte a facut diaree de la painea cu unt. Bb a savurat painea cu unt si din acest motiv parintii i-au dat supliment dar probabil a fost prea mult pt el.
Dana si Mihai (20.04.2005)
ninocikap spune:
Ligia speram sa nu aveti probleme cu vaccinul si te asteptam cu mai multe vesti in minivacanta de sarbatori..

Daria, Rrox ce mai fac bebelusii?
zic eu beblusi dar sunt ditamai copilasii de acum...
Zuzule hai mai vino si pe la noi sa ne mai spui cum te mai simti acum cu a doua sarcina.. daca esti bine![]()
Poze
Varsta Alex
ninocikap spune:
Danuta imi pare rau sa aud ca Mihai are probleme .. saracutul de el... sper sa se fi rezolvat si sa nu mai fie nevoie de alte interventii
Bafta multa si voua maine la vaccin.![]()
Poze
Varsta Alex