Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
prixi spune:
Buna, fetelor! Nu am mai reusit sa postez nimic saptamana asta, dar de citit, v-am citit! Eu am am avut o saptamana grea la job, ajungeam foarte tarziu acasa si astazi, cand am liber, nu stiu de ce sa ma apuc mai intai! Revelionul il facem la prietenii nostri, deci am scapat de gatit, dar tot trebuie sa fac curatenie si sa spal cateva lucruri, ca luni la 9 trebuie sa fiu la job!
Astia nu-s sanatosi... Nici nu o sa simt ca am trecut in anul nou!
Colegii mei deja ma anuntau ca luni ei vor fi mahmuri si ca daca vad ca nu scot o vorba, sa stiu ca au adormit si sa nu-i deranjez!
Helbi, petrecere frumoasa deseara si asteptam noutati despre ziua Biancai!
Sim, si tatal meu tot pe 21 decembrie e nascut si, dupa atatia ani, tot nu am reusit sa ne dam seama din ce zodie face parte! Dar parca tot a capricorn aduce!
Aseara incepuse sa ninga atat de tare si chiar ma bucuram crezand ca vom avea zapada de Revelion, ceea ce ar fi fost incredibil pentru Belgia, dar de azi-dimineata ploua in continuu...asa ca ...poate o sa aveti voi mai mult noroc! Pupici si Sarbatori fericite in familie!
Dana si Motanik, concediu placut si va asteptam cu multe fotografii! Flori, multumim de urari si iti dorim si noi din toata inima sa ti se indeplineasca la anul!!!
Lorena si Doru, sarbatori fericite si multa, multa sanatate! Copiii sa fie sanatosi si sa aiba numai reusite in anul nou ce vine!
Alex, un An Nou plin de realizari si cu multa sanatate voua si lui Robert!
Kata, te mai asteptam pe la noi! La Multi Ani cu sanatate intregii tale familii!
Fetelor din Italia, Petro si Pet, multa urari de bine si sa mai veniti pe la noi!
Sper sa nu fi uitat pe nimeni, iar daca am facut-o, sa ma scuzati, ca nu a fost cu intentie!
Eu nu prea imi gasesc cuvintele cand trebuie sa felicit pe cineva, dar as vrea sa stiti ca imi sunteti toate dragi si ca imi face o placere deosebita sa vorbesc cu voi! Ma bucur ca v-am cunoscut si ca mi-ati fost aproape atunci cand aveam nevoie de incurajari! Va pup pe toate si, inca o data, va doresc numai bine, sa aveti parte de sarbatori imbelsugate, iar anul nou sa fie si mai bun decat cel care tocmai se termina, mai prosper si plin,plin de bucurii! Petrecere frumoasa tuturor si ne auzim cu bine in 2006!!!!
Roxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pet.cost2005 spune:
Va doresc la toti multa sanatate pt. Noul An, tot ce va doriti sa vi se implineasca si numai, numai bucurii!!!!!!!!!!
_
*** PETRO. ***
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Va doresc din inima un An Nou 2006 plin cu bucurii, multa sanatate si tot ce v-ati propus, sa vi se implineasca!
La multi ani! Petrecere frumoasa!
DidiAlex spune:
Catelus cu paru cret,
Sa aveti Jeep-ul in cotet,
Sa aveti vila cu piscina,
Pe Madonna ca vecina,
Si o lopata pt bani.
LA ANU SI LA MULTI ANI!
Noi, trei!
Petrecere frumoasa si sa ne auzim sanatosi si voiosi in 2006!
sim spune:
LA MULTI ANI!!!!
Este ora 2 dimineatza in 2006! Sa dea Domnul un an bun si plin de tot ce ne dorim!
Va pup si va doresc din suflet LA MULTI SI FERICITI ANI!
Mami Simona si printesa Ruxi
lorena.n spune:
LA MULTI ANI!sanatosi si bucurosi !
Sa va fie inima fericita si sa aveti parte de intelegere si liniste!
Iubiti-va mult!
helbi spune:
La multi ani si fie ca noul an 2006 sa va aduca multa sanatate, iubire, intelegere si bucurii alaturi de cei dragi!
helbi spune:
Cum ati petrecut de revelion?
Bianca a avut parte de prezenta a doi baietei: prietenul ei de aici si un baietel din RO. A "reusit" sa-l faca gelos pe prietenul ei, acordand (ca o gazda buna ce a fost) mai multa atentie noului venit, cu care s-a jucat pana spre 4 dimineata!
Cu o seara inainte m-a ajutat la ornat de salate. O sa pun cateva poze sa vedeti si voi o salata de beuf ornata de Bianca si prietena mea, dupa ce am "modelat-o" eu (salata, nu prietena).
sim spune:
Bun gasit!
Noi ne-am intors la munca deja si chiar daca ne-am odihnit mai bine de o saptamana parca tot ar mai fi loc de un pic de somn.
Sarbatorile le-am petrecut acasa doar noi trei si tare bine a mai fost. Cred ca o sa mai repetam experienta, chiar daca parintii nostri au fost cam tristi ca n-am mai ajuns la Focsani. Dar va veni si vremea de vizite. De data asta chiar am avut chef sa ne odihnim si atat. Sa ne bucuram de familia noastra.
Voi cum ati petrecut?
Mami Simona si printesa Ruxi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Va salut si eu pe fuga si va pup, multumesc pt mesaj Doru , am sa revin cu povestea vacantei noastre. Sper sa aveti un an deosebit de bun si multa sanatate!
Mi-a fost dor de voi!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!