Vrancea (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara si "LA MULTI ANI!"
Bine v-am gasit in anul 2006.

Ne-am intors si noi din Luna de miere ...a fost super...de vis.
Am petrecut doua saptamani minunate:vremea frumoasa(peste 30 de grade),apa calda si turqise(se vedeau pestii in apa),hotelul si intreg resortul,foarte frumos.Nu ne mai venea sa ne intoarcem.
Cand am ajuns acolo si am coborat din avion era o caldura de-ti taia respiratia(noi plecati de aici de unde erau minus grade).La aeroport ne astepta cineva care ne-a dus la hotelul nostru...am mers cca. o ora cu masina...am ramas uimita cata saracie.La fiecare resort, la intrare era bariere si portar...dupa bariere intrai in cu totul alta lume.
Nici nu am cuvinte sa descriu cum a fost.
Am facut plaja ,ne-am bronzat,am facut baie in ocean.
Am facut si trei excursii extra:
Prima excursie am facut-o in capitala,Santo Domingo unde am vizitat printre altele si casa in care a locuit Christofer Columb,ne-am plimbat prin oras.
In a doua excursie am vizitat insula Saona(rezervatie naturala)in Marea Caraibelor.De la malul marii am mers pana pe insula cu speed boatul(ne-am oprit si am facut snorchel,inotau pestii pe langa noi,cel care conducea barca ne-a aratat si stele de mare).Ajunsi pe insula am mancat ,baut,am facut plaja si ne-am intors inapoi cu catamaranul(soarele ardea,noi beam si dansam merengue).Am uitat sa va spun ca m mai cunoscut romani: o familie cu un baietel de 2 ani din Bucuresti si doi tipi care locuiesc in München...asa ca distractia a fost mai mare...ca intre romani.
In a treia excursie am facut safari.Aici am vazut saracie mare.Am vizitat sate,o scoala(care a fost infiintata ca banii turistilor),era facuta din scanduri si avea o singura sala.Copii,veniti special ptr. noi la scoala,ei fiind in vacanta,ne-au cantat.Am vazut lupte de cocosi si am facut degustare de fructe exotice din gospodaria unui locuitor.Am trecut printre lanuri de trestie de zahar(am si mancat trestie).
Dominicanii sunt foarte veseli,tot timpul canta si danseaza.
In fiecare seara erau spectacole .Animatorii tot timpul printe noi incercand sa ne binedispuna.Pe plaja la aerobic,lectii de merengue iar seara dupa spectacol ne luau la dans.
De mancare ce sa zic...m-am ingrasat ...Asta spune tot.Fructe exotice,torturi...cred ca nu exista ceva si sa nu gasesc.Au trei restaurante(asiatic,italienesc si grill)si bufetul(unde ne-a placut cel mai mult).
La plecare imi venea sa plang.
Totul a fost la superlativ!Poze,cat mai curand.
Sper ca ma fost destul de coerenta...la cat de obosita sunt.Diferenta de fus orar este de 6 ore.

Va pup si noapte!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Motanikule io una abia astept sa te intorci pe la noi si mai ales sa ne spui cum v-ati distrat in concediu.

Dana in primul rand bine te-ai intors! Mai, da' ce mi-a placut povestirea ta! Poze, vrem poze...cu pestisori, cu voi printre pestisori, cu merengue, cu safari...tot ce ati pozat frumos pe acolo. Maai, da' ce pofta de plimbare mi-ai facut! Daca ma impinge pacatul sa-i povestesc lui Florin parca vad ca ma trezesc cu bilet de avion pe luna care vine.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Un nou an plin de bucurii si impliniri pentru toata lumea!
Didi, am primit si eu prin sms urarea aia!!! De fapt anul asta, si de Craciun si de Anul Nou numai urari in versuri am primit!
Hai ca nu prea am inspiratie sa va scriu pe foamea asta care ma chinuie (am inceput dieta!)
Pupici!

Irina si Nikita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Motanik si Dana bine ati revenit si super povestile voastre.

Noi azi serbam 6 ani ai printesei....azi nuami in familie, iar vineri avem petrecere mare. Asa ca o sa revin si eu cu poze si povesti!

Acum umflam baloane, dupa ce ne-am jucat cu cadourile minunate pe care le-a primit azi!

Mergi la inceput

Mai Andreia mai, cum n-ai zis tu nimic mai devreme si cum n-am mai intrat eu sa vaz ce s-a mai scris pe aici!
Pai sa-ti traiasca mandrete de printesa si sa fiti cei mai fericiti parinti alaturi de ea!

BIANCA, LA MULTI ANI!
Sa cresti mare si sa fii fericita! Sa te bucuri de tot ce este bun si frumos in lumea asta!

Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Va pupa fata.
Am venit sa va dau pozici, sunt in album aici si am si un jurnal de calatorie www.reclamamascataatentie/forum/viewtopic.php?t=1655" target="_blank">aici

O zi frumoasa!

Andreia, la multi ani pt Bianca, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Helbi,sa-ti traiasca fetita!La multi ani Bianca!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumim pt felicitari!

Puteti sa vedeti acum poze facute in decembrie (de Mos Nicolae, Craciun si Revelion), urmand ca pe WE sa pun si de la petrecerea de ieri si cea de maine.

http://community.webshots.com/user/bianca_elena

Mergi la inceput

Motanikule da stiu ca v-ati distrat nu gluma. Eu una vreau sa vad caseta de la "concert", ca tare bine va mai statea! A, si mi-a placut poza cu echipa de ..."fotbal" din Muzeul Stiintelor ... Al meu sot te invidiaza pentru vizita la oceanograf. Cat despre Barcelona...acolo ne-a ramas sufletul de ceva ani si nu cred sa ne calmam pana nu mai dam macar o raita.

Andreia frumoase poze! Acum am inteles cum sta treaba cu gelozia de care vorbeai...se vede biiine de tot in poze. Sa-ti traiasca minunatia de printesa ca frumoasa mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI, BIANCA!

sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, sa ai parte numai de bucurii

Andreia, sa iti traiasca fetita sa fiti sanatoase si fericite si de acum incolo sa aveti parte de cele mai mari bucurii ale vietii!

Andreia, parca sunt; anu trecut imi aduc aminte ca aveai in semnatura ta '6 ianuarie petrecerea 5 anisori' si am fost ferm convinsa ca azi e ziua Biancai, de Boboteaza. de regula cam rar uit vreo data dar de data asta am incurcat.
Bucuria unei mamici este de neimaginat si vrem sa iti transmitem toate cele bune. inca o data sa iti traiasca fetita si sa fiti fericite dupa sufletul vostru mare.si mii de scuze pt intarziere.

Alexandra

Mergi la inceput