Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim spune:
Ho, Ho, Ho!
Iaca-ma-s ... incerc sa ma adun de prin atatea sarbatori si minunatii cate mi-au fost date sa le traiesc zilele astea.
Chiar ma gandeam azi: mai, cineva trebuie sa-mi fi spus din suflet "Craciun fericit!" pentru ca intr-adevar am avut cel mai frumos Craciun de cand ma stiu. Dupa ce am sarbatorit ziua puiului 2 zile la rand si am primit multe, multe cadouri minunate, au inceput "zilele Mosului" asa cum le numim noi: joi a venit Mosul la firma la noi, vineri la o familie de prieteni, iar sambata l-am intampinat la noi acasa impreuna cu finutii nostri dragi.
Astazi am stat la masa de Craciun impreuna cu Florin si cu Ruxi si ne-am simtit extraordinar. Pur si simplu am avut senzatia ca inimile noastre bat in acelasi ritm. Pentru mine asta este definitia unui Craciun fericit: sa te simti minunat acolo unde esti si sa nu ai nimic a regreta. Iar daca iti sta in putinta, imparte din bucuria ta si celorlalti si atunci as numi senzatia asta viata adevarata.
Va doresc sa traiti zilele acestea bucuria implinirii alaturi de cei dragi si sa va bucurati de tot ce vi se intampla, iar in toate acestea sa vedeti binecuvantarea lui Dumnezeu!
Cu drag va imbratisez si va doresc Sarbatori fericite!
Mami Simona si printesa Ruxi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Sim, cred ca am acelasi raspuns ca si al tau: de departe cel mai frumos Craciun!
Bianca a fost joi la colindat, apoi vineri am facut sarmalute, iar seara a ramas la noi baietelul prietenei mele (nu a mai vrut sa doarma decat la noi). Sambata am ieist 2 ore in oras, apoi am fost la biserica, unde eu am ascultat un cor extraordinar, iar Bianca a adormit si ...........a dormit pana a doua zi cand.... a venit cu muuuuuuuuuuuuuuulte daruri!!!! Nu cred ca voi reusi sa le enumar pe toate, dar voi incerca: Baby Born + salopeta si costum de ski pt el; covoras muzical pe care se poate dansa si care are atasat un proiector, ca la discoteca
, carti si casete cu povesti in germana si romana, hainute, jocuri si puzzleuri, lenjerie de pat,, alt bb care se misca, danseaza, canta..............si lista cred ca mai poate continua! Cred ca a fost cel mai frumos Craciun! Bianca a desfacut fericita vreo 2 ore fiecare cadou, apoi am plecat la biserica sa o impartasesc. Slujba a fost extraordinara, iar corul de la Teologia din Arad, venit special pt acest eveniment, a facut ca totul sa fie si mai frumos! Apoi, am mers la niste prieteni la masa, iar pe seara au mai venit si altii si vreo 2 ore am cantat colinde romanesti si nemtesti (am avut si aconpaniament de orga
). Prietena mea, venita din tara pt sarbatori imi spunea aseara pe drum, ca asta a fost cel mai "romanesc" Craciun pe care l-a petrecut vreodata!
De Revelion o sa ne adunam la mine si speram sa petrecem cel putin la fel de frumos ca si de Craciun!
sim spune:
Buna dimineatza!
Ce mai faceti? Cum ati petrecut de Craciun?
Noi am hotarat (ca niciodata pana acum) sa ramanem acasa de la un capat la altul: Craciunul acasa la noi, Revelionul la fel. Nu stiu exact de ce, insa ne-am simtit atat de obositi incat am preferat sa ne odihnim cat mai mult posibil. Si stiti ceva: este tare bine!
Helbi cred ca prietena ta are mare dreptate: daca esti un bun roman, odata plecat din tara faci tot ce-ti sta in putinta sa nu te instrainezi cu totul. Si atunci iti amintesti de toate lucrurile frumoase care poate nici nu ti se pareau importante cat timp ai locuit in tara. Am avut ocazia sa vad asta si eu in Suedia, in State la niste romani minunati pe care i-am vizitat. Nu stiu de ce si incotro ne grabim noi cei de pe aici de uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte. De exemplu anul acesta cred ca este primul an in care am cantat colinde impreuna cu Ruxi si tati cand am impodobit bradutul si ce frumos a fost! Pana acum il impodobeam si gata. Asta este, poate ca trebuie sa ne detasam putin de ce inseamna sentimentul de roman ca sa-l putem intelege pe deplin.
Va imbratisesz cu drag.
sim spune:
Maaai, aproape sa nu mai gasesc subiectul... Ce faceti dragelor ati inceput sa pregatiti mancarica de Revelion?
In Bucuresti e tare urata vremea: sta sa ploua si nu-ti vine sa iesi din casa. Dar tot tre sa-mi fac un pic de curaj, ca sa mai iau cate ceva pentru masa de Revelion.
Spor la treburi!
helbi spune:
Sim, ai dreptate in tot ce ai afirmat mai sus. Nici noi in RO nu petreceam ca anul asta, aici.
De Revelion ne adunam la mine, si sper saa fie la fel de frumos!
Ieri am iesit in 2 orase pe langa Frankfurt sa o plimbam pe prietena mea, am facut poze, ne-am simtit bine!
De azi incepem pregatirile pt revelion.
Sim, vroiam sa te invit si la "copii capricorni", ca Ruxi aici intra, nu? Mai e o fetita pe 21 decembrie......
Va pupam pe toiate cu drag,
Bianca is
helbi spune:
Tot eu.....la noi e zapada si tare frumos! O sa fac niste poze sa vi le arat. Sper sa ninga si pe la voi, ca parca altfel nu prea e frumos sfarsitul de an (mai ales cand ploua)
sim spune:
Helbi adevarul este ca de 4 ani tot incerc sa-mi dau seama care i-o fi zodia: sagetator sau capricorn?! In teorie, Ruxi ar fi nascuta in ultima zi de sagetator, dar are niste reactii specifice capricornilor din cand in cand, ca inca ma mai gandesc ce-o fi. Bine, ca dupa ce i-am calculat ascendentul am constatat ca are o bucata de varsator in ea (alta decat cea data de taica-su) si imi explicam la modul asta incapatanarile ei. Dar chiar o sa intru si la listuta de copii capricorni poate ma dumiresc ce zodie o fi si mandra mea. Multumesc mult!
Si eu sper sa dea vreun fulg pe aici, dar pe la meteo ne spun ca vremea se incalzeste si ca va ploua pana dupa revelion .