Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
DidiAlex spune:
LA MULTI ANI, RUXI
SA CRESTI MARE SANATOASA, SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE MULT NOROC
Simona, sa va traiasca fetitza si sa va aduca numai fericire si implinire!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
La multi ani, Ruxi!
Multa sanatate, o copilarie fericita alaturi de cei dragi si mult noroc in viata!
Sim, sa va traiasca papusa si sa va aduca numai bucurii!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Sim, sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa si sa ii aduca barza un fratior repede repede! La multi ani si petrecere frumoasa!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
sim spune:
Dragele mele dragi! Va multumesc din tot sufletul! Mare bucurie mi-ati facut.
Alex a fost o idee minunata sa scrii cu litere mari ca am pus-o pe Ruxi sa citeasca singurica ce ai scris . A fost atat de fericita sa vada ca scrie de ea pe net ca a chitzait pe la toata lumea ca a primit felicitari de pe internet.
Helbi, Motanik inca o data mii de multumiri si cu drag va pup si va doresc si voua tot ce-i mai bun pe lumea asta!
Va pup si fug acasa ca avem invitati.
Mami Simona si printesa Ruxi
prixi spune:
Pupici la fete!
Aaaa, avem petrecere! Draga Ruxi, iti urez un sincer La Multi Ani, sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Viata sa iti aduca numai bucurii si multe impliniri!
Sim, felicitari si tie, si sotului si ...distractie placuta!
Fetelor, cum stati cu pregatirile de Craciun? Eu nu ajung sa fac mai nimic... Am intrat in inchidere de luna si ajung foarte tarziu acasa! O sa lucrez si toata saptamana viitoare (sper ca nu si sambata, pe 31 ) si realizez ca sarbatorile astea vor trece foarte repede! Sambata avem invitati, iar de Anul Nou ne ducem noi la ei...
Eu o sa gatesc feluri traditionale, iar saptamana viitoare o sa mancam ca pe aici...stridii, foie gras...Ne prostim si noi!
Eu nu stiu daca mai ajung sa postez ceva pana duminica si asa ca as vrea sa va urez de pe acum Sarbatori fericite, un Craciun imbelsugat si multa, multa sanatate! Sa va bucurati de compania celor dragi si nu uitati sa inchinati un si in cinstea fetelor de pe
!
Va pup si !!!
Roxana
flori76 spune:
Fetele,am venit si eu repede-repejor sa va urez:
Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
Sarbatori fericite!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Pt. ca unele dintre voi incepind de azi poate nu mai aveti acces la net, as vrea sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, cu multa sanatate, bucurii, cadouri frumoase si lumina in suflete!
CRACIUN FERICIT!!!
Flori, ce mai faci? Nu mai zici nimic nou?
Motanik, concediu placut in Spania, sa va odihniti, sa aveti parte de vreme buna ca sa puteti colinda, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna! Asteptam poze! La multi ani si numai bucurii si impliniri personale si profesionale pt anul 2006!
Sim, cum a fost la petrecerea printesei? Sau inca nu ati sarbatorit-o?
Prixi, tot asa mult de lucru aveti?
Eu ma tot gandesc ca mai am mai putin de 2 saptamani pina la ziua Biancai si inca nu stiu unde o sa o serbez....
Va doresc spor la treaba si poate ne mai citim azi-maine
O zi buna!
pet.cost2005 spune:
Salut!
Va doresc sarbatori fericite, un Craciun plin de bucurii si sperante si multa, multa sanatate, alturi de cei dragi !!!!!!!!!!!!!!!
_
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
_
![](images/user_man.png)
nasti spune:
Va doresc sanatate, bucurie, pace in suflet si echilibru interior!
Sarbatori fericite din partea mea tuturor fetelor simpatice de pe sectiunea vrancea-desprecopii.ro La multi ani! Doru Nastase
DidiAlex spune:
Acum, cand e vremea colindelor si a clinchetelor de clopotei , va dorim sa aveti parte de suflete pline de liniste,lumina si iubire!
Sa aveti parte de un Craciun nemaipomenit de fericit!
Noi cei trei!