Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
sim spune:
Ca sa vedeti ca ma tin de cuvant... azi am fost la serbarea mandrei mele. A fost de vis. S-a descurcat extraordinar. De mine nu mai spun nimic decat ca mai aveam putin si ma topeam de emotie si de bucurie vazandu-mi odrasla pe scena.
O s-o zariti usor...e personajul in alb.
Revin maine cu alte ganduri, ca sunt terminata de oboseala.
Poze de la serbare
Mami Simona si printesa Ruxi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DidiAlex spune:
Ooooo Simona, e superba printzesa ta!
FELICITARI! FELICITARI! FELICITARI!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
pet.cost2005 spune:
Buna dimineata!
sim - da, este superba printesa ta. Am vazut si eu pozele! Sa va traiasca si multa sanatate!
_
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna seara!
Sim,este superba printesa ta!
Fetelor,noi maine dimineata la ora 7 avem avionul spre Rep.Dominicana.
Vreau sa va urez Sarbatori fericite si tot ce va doriti.Un an nou plin de satisfactii.
Va pup si numai bine!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Sim, superbe poze! Iar Ruxi o dulceata! Sa va traiasca!
Dana, concediu placut, Craciun fericit si un An nou plin de impliniri si bucurii! La multi ani!
Alex, si Bianca era interesata de aspirator asa ca...i-am cumparat si ei unul..era topita dupa Nono din Teletubies.....si acum i-l are si se mai joaca cind si cind la el. Si apropos de ajutor azi a dat ea juma de camera cu aspiratorul (ca nu mai scapam de ea, cum ca vrea sa ajute)!
Fetele eu am fost vineri la o petrecere de Craciun si Bianca la alta A fost dragut.......eu am mincat gisca, ca asta e specifica nemtilor de Craciun.
Bianca la petrecerea la care a fost si unde a venit si un Mos s-a simtit f. bine, apoi a ramas la prietenii cu care a fost. Ieri m-am dus sa fac cirnati cu prietena mea si .....sa o iau pe Bia acasa, dar, ca si anul trecut cind am vrut sa venim acasa s-a pus pe nins (nu rau, ca in citeva min. nu se mai vedea nimic) dar suficient cit sa ne faca sa raminem acolo, pina azi pe la 17. Dar.....ne-au iesit niste cirnati buni.......
In rest, mai sunt 3 zile si vine prietena mea
lorena.n spune:
Pentru ca vine Craciunul si e un moment de bucurie si de impacare,as vrea sa va urez tuturor mamicilor si viitoarelor mamici sa fiti fericite si vesele,sa va bucurati de ceea ce va inconjoara si sa aveti parte de un an macar cum a fost acesta.
Sa va odihniti si sa va ganditi un pic mai mult la Dumnezeu in zilele Craciunului si cred ca acest lucru ne va aduce si implinirea sufleteasca de care avem mare nevoie!
Am vrut sa va scriu acum ptr ca intru destul de rar pe DC ,dar asta nu inseamna ca nu ma mai gandesc la voi!
Craciun fericit si linistit !
sim spune:
Alex esti o scumpa ca de obicei! Iti multumesc din suflet! Intr-adevar m-am simtit atat de mandra de puiul meu ca nici nu trebuia sa mai intrebi cine e mama ei. Daca te uitai in sala vedeai cu siguranta o pereche de ochi lipiti de ea si o fatza care radia la maxima intensitate. Mi-au tremurat picioarele din clipa in care au aparut pe scena si pana cand au terminat serbarea. Din fericire a spus toate poeziile fara greseala.
Petro multumesc mult! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa ca zilele astea am auzit-o tusind de cateva ori si parca mi se lipea de creier fiecare acces de tuse. Urmeaza sa o sarbatorim pentru cei 4 anisori miercuri si sa o vezi cum freamata de bucurie. In fiecare zi ma intreaba cat mai e pana atunci.
Danuta multumesc mult de tot! Sa avti o vacanta reusita si sa va relaxati cat mai mult. Asteptam poze.
Helbi iti multumesc din suflet! Adevarul este ca uitandu-ma la ea imi dau seama pentru ce m-a trimis Dumnezeu in lumea asta.
Maai si ce pofta de carnati mi-ai facut! Las' ca mai e putin si vine Craciunul, abia astept!
Va pup.
Mami Simona si printesa Ruxi
Pet spune:
Salutari fetelor!
La multi ani (cu intarziere) Petro!
Ati cumparat cadourile pt. Craciun? Ati gasit ceva mai deosebit?
Eu sunt in pregatiri pentru oaspeti (incepem de lunea), dar oricum pana la anul speram ca numai sa oaspeti avem. Nu cred ca o sa ne miscam de acasa de Craciun sau de Revelion cu ala micu' de 5 luni. Nu de alta dar stiu din experienta ca atunci cand mergem in vizita copii nu mananca si nici nu dorm asa bine ca acasa.
Sper sa reusesc zilele astea sa mai pun si eu niste poze cu fetite, baietei, braduleti etc.
Sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa va (ne) aduca numai bucurii.
Pupici!
Irina si Nikita
prixi spune:
la fete!
Simona, ai o fetita frumoasa foc!!! Nici nu ma gandeam ca are 4 anisori...Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, ca sa nu isi mai faca mamica griji!!!
Va pup, fetelor si va promit ca am sa va scriu mai multe maine! Am umblat tot we si am ramas in urma cu toate treburile!
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Vin si eu sa va urez sarbatori minunate, cu multa sanatate si intelegere, fericire si iubire si cadouri nenumarate, sa va gaseasca Anul Nou bucurosi si voiosi si sa ne fie tuturor bine!
Noi plecam pe 24 in Spania si ne intoarcem pe 1 ianuarie dar net nu o sa mai am si nici telefon fix caci dupa nenumarate probleme si dus-cu-vorba din partea companiilor respective am decis sa renunt...La telefon am oprit contractul.
La net nu am putut caci sunt sub 12 luni obligatorii asa ca platesc in continuare net fara a-l putea folosi caci nu este compatibil cu nici o alta companie de fix decat cea la care nu ma mai intorc nici moarta. Asa ca tot rar o sa mai fiu pe aici...de la munca...
Si asa nu mai e mult. Pe 15 iulie sunt in .ro caci pe 17 sau 18 am examen...apoi ma intorc aici si revin definitiv in august..
Cam atat. Noi avem bagajele placute si asteptam sa plecam. Mosul a venit la mine cu un palton si un parfum Davidoff...iar la Lari vine cu jocul la care viseaza pt playstation, Need for Speed Most Wanted si periuta de dinti cu baterie..
Gata fug. Inca o data va doresc tot binele si sa ne revedem sanatosi la anu'!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!