bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Lali, felicitari puiului plimbaretz pt primii lui pasi!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Shobo, asta e si misterul meu. Cum mesteca domle' fara dinti si masele? Ca si Alex a morfolit un morcov si i-am gasit bucatele in pampers. Azi a mancat bucatele de banana. Oare ce surpriza o sa gasesc?
Mitza mea doarme dusa dupa vaccin.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai hai sa venim si noi cu vestile legate de urmatorii pasi nesustinut, deoarece primii au fost deja, dar eu ma las cam greu convinsa, si pana nu vad de 10 ori zic ca mi se pare.
Face cam 3 pasi singur dupa care se dezechilibreaza, dar nu face nimic, incet, incet vom fi din ce in ce mai siguri pe noi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by ixxi

neatz mamici
sunt asa de furioasa pe pediatra mea!!!! nu vrea sa/i faca Priorix, mi/a spus ca se face doar AR sub un an si ca daca totusi vreau sa/i aduc hartie de la un medic infectionist/epidemiolog cum ca ala isi asuma respunderea sa/i fac la 10 luni. ca ea nu a facut niciodata ROR sub 1 an si bla, bla bla.
Insista sa/i fac AR sau daca nu sa dau semnatura ca refuz si sa o tin in casa 2 luni.

Fetele care ati facut AR cum sunt bb/i? au fecut ceva reactii?

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Ixxi, dar de ce n-o intrebi: ea iti da in scris ca de la AR n-are mai tarziu nici o problema?!?
Uff, pediatrii astia! Scuze, nu m-am putut abtine...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ixxi, schimba pediatra!!!!!!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu nu m-am uitat niciodata la super nanny, dar vroiam sa va zic ca nu-i neaparat sa fie asa scandal in casa cu mai multi copii cum ziceti voi ca ati vazut acolo. eu am trei si e tare frumos, mai ca as mai vrea unul, de fapt una, sa aibe si Elena o surioara. se iubesc, se joaca frumos impreuna, imi dau lacrimile de emotie cand ii vad asa uniti. sper sa-i tina si pe viitor, ca-i mare lucru sa ai frati cu care sa te intelegi bine, vorba aia: se au ca fratii.
Amaya, poti sa imi spui si mie cum prepari carnea pt friptura?
Lavinia, surimi e o imitatie de carne de crab
baiatul meu vrea sa bea cu cana. cum vede o cana imi cere : a,a.o zdrangane in dinti ceva de speriat, dar lui ii place foarte tare, si chiar reuseste sa inghita cate ceva. tare m-as bucura sa invete sa bea direct cu cana, sa nu mai apelam la biberon

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Lali si Crinuta, felicitari pt primii pasi

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Ixxi, draga Crinuta,

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau dar eu cred ca inainte sa schimbi pediatrul pentru ca nu face ce vrei tu, trebuie sa te gandesti putin.

Copiii nostri au varste diferite... Si pediatra mea a spus ca nu face priorix sub un an. Si ca Ministerul ii obliga sa informeze parintii in legatura cu posibilele efecte ale vaccinului AR si sa ia semnatura daca vaccinul e refuzat. Un pediatru nu trebuie sa faca doar ce vrea mama ci sa ii explice riscurile si motivele pentru care nu e bine sau e bine sa faca un lucru. In definitiv, ei sunt medicii, noi avem doar instinctul si parerile celorlalte mame.

Va rog nu va suparati pe mine...

Irina a facut AR si nu are nici o reactie, in a cincea zi de la vaccinare.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile referitoare la lapte, si am observat ca de cind il dau combinat mai mult lapte decit lapte praf bea mai bine si cere citeodata si in loc de apa..
Felicitari umblaretilor..
Lavinia eu nu fac sarmale, caci nici eu nici al meu sotz nu ne omorim dupa ele.. Mai ma gindesc inca ce o sa gatesc, oricum nu prea mult ca sigurat mai o sa fim invitati la unul si altu..si ma bucur ca Natalia doarme singurica,deaorece mitza mea vrea numai cu mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Criniasi Amanda a avut o perioada cind roadea tot ce prindea , mai maninca si acum carton citeodata.. Nu cred ca e o lipsa de vitamine ci faptul ca il maninca foarte tare gingia..
Eu ii dau vitamina D Amandei, dupa recomandarile unei pediatre din Ro care a vazut-o acum 2 luni cind am fost acasa.. Nu foarte mult ci doar o picatura de Vigantol acum in lunile care au r in nume.. adica septembrie, oct, noiemb,...In rest nu-i dau nici o vitamina,caci doctorul de familie nu mi-a recomandat

Mergi la inceput