bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetele, va rog nu va suparati pe mine, dar voi scrie retetele maine fiindca am o problema personala si nu reusesc sa ma adun indeajuns ca sa scriu.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya nu-i bai,asteptam,sper ca nu ai cine stie ce probleme!

Shobo si Ubi despre mestecat...pai ei mesteca cu gingiile alea asa tari pe care le au,se descurca ei si se adapteaza.Cat despre ce ai gasit tu in pampers Shobo,e normal,ei nu digera fibrele prea bine din cate stiu eu.Si eu gasesc in pampers morcov,porumb,patrunjel frunze...Banana o digera,Natalia mananca zilnic banana bucatele taiate cu lingurita,caci daca i-o mixez nu o mananca.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

merci Lavinia!

Felicitari Rayan pt mers nesustinut!!!

fetelor, noi v-am mai zis ca sintem in ziua a 6-a de la AR si nu avem nimic si asa cum generatii in urma vaccinati cu acest AR de la Cantacuzino nu au avut dupa cum mi-a zis si pediatra noastra, avem deja incredere! dar daca mama bebeului nu vrea vaccinarea ar tb sa fie ok, numai ca MS actual probabil ca e f speriat de epidemie si posibilele dimensiuni ale ei (prin cei care refuza vaccinarea si care pot deveni purtatori) si ii obliga sa ia leg cu toti copiii si sa obt semnatura ca nu vrei sa-l vaccinezi - ca la eventualele complicatii Doamne fereste sa nu rasp ei...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Lavinia intrasem pe forum cu intentia de a te striga; Voiam sa stiu cum te mai descurci cu Natalia in privinta suptului si daca a invatat sa foloseasca acea canita;
Felicitari tinerilor umblatori- Dragos si Rayan; Cam cat timp stau singuri in picioare si nesprijiniti?, ca Andrei sta cam max.10 sec, dupa care cadde pe spate in fund (eu strig la el ca asta e greu)
Lali spune-mi daca se joaca cu cuburile alea Clemetoni caci i-am luat lui Andrei barca si nu se da in vand dupa ea (nu reuseste decat sa o demonteze) si l-am invatat sa mi-l aduca pe "Base":));
Amaya si Patricia ce bunatati o sa faceti...Bravo gospodinelor

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetelor multumesc de raspunsuri...
sunt asa de obosita ca nu reusesc sa ma adun sa va scriu coerent...asa ca am sa scriu cateva ideisi...intelegeti voi....

sotul meu este medic, deci stie cu ce si cum se mananca imunizarea prin vaccinuri, deci avem si instincte si pareri ale altor mamici si ceva "carte".

pediatra mea este foarte buna, sunt multumita de ea, de multe ori mi/a acceptat ideile, doar ca de data asta este impotriva mea.

de schimbat nu o sa o schimb.

de facut vaccinul o sa/l fac, caci nu pot sa o tin in casa 2 luni si parca nici nu as vrea sa il fac pe ascuns.

o vecina i/a facut baietelului ei acum vreo 10 ani, cred, vaccinul AR si pe langa febra, tuse, nas, lacrimat si ..pojar a facut si sindrom meningial....si nu va pot spune ce probleme are cu el acum....deci reactii urate pot exista.

mestecatul apare instinctiv, nu cred ca ai cum sa/l inveti. verisorului meu , si acum mare fiind 18ani, ii este lene sa mestece. de gasit in pampers mancarica nedigerata este normal, nu/ti face griji.

anul asta scap de gatit...face mama tot: piftie, sarmale, friptura, cozonac, salate, toba o cumparam, etc hai ca deja si nu o sa capat nimic in avand (anul trecut cand eram graviduta a facut saraca mama de 4 ori pifie in decembrie)

daca vreti sa va radeti copios: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63916

pupici multi

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kita ce e drept n-am mai insistat cu intarcatul.M-am cam plictisit/obosit.Cu canita bea doar apa dar mai mult pe langa.Cu bibe merge mai bine.Dimineata pe la 8-9 bea lapte praf,90 ml dar de multe ori nu-l termina.Am incercat si cu bibe,din 90 ml bea cam jumatate iar restul cu lingurita...e un inceput dar nu vreau s-o fortez ca asa am impresia ca cu cat insist cu atat refuza si ea!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetelor, desi nu cred ca am mari sanse aici, va-ntreb si pe voi:
Mai are cineva prospectul de la Pent-Act-Hib?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, ce ai patit? Sunt cu gandul la tine.

Fetelor, multumesc pentru felicitari. Oricum mai are pana va merge bine. Bine ca in sfarsit si-a dat drumul si nu ii mai e frica.
Face la ture prin tarc, de nu se poate

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Sunt una din fetele de la Cluj, care n-a mai spus Prezent de vreo 10 luni.
Am citit aproape tot ce ati scris , dar am o conexiune dezastruoasa si nu prea am mai stat sa scriu, nu de alta dar nu apuc...cred ca stiti si voi de ce...

Ana mea a crescut si ea mult(avem 10 luni si cateva zile) nu asa spectaculos cum promitea dimensiunea de la nastere...avem 8.800 kg si 75,5 cm, papa bine fructele, sucurile, cerealele (fara lapte ca e alergica la lapte), iaurt, peste si prost, uneori foarte prost, carnea si legumele(drept urmare ii dau fier).
Merge foarte bine sustinuta, nu incearca deocamdata nesustinuta, urca si coboara singurica pe/de pe canapea, bea cu canita cu cioc,
nu ii place deloc biberonul - se joaca cu el, dar de baut din biberon nici vorba si suge inca titzi de la mami.

Am vaccinat-o acum 5 zile cu Priorix si nu a avut pana acum nici o reactie, sper sa nici nu faca nimic...

De Craciun am sa gatesc Supa traditionala greceasca, salata beouf, de vinete, icre, ciuperci, piftie, peste sarmale cred ca sar anul asta ca n-am pofta, friptura si cozonac. Am noroc ca va avea sotul meu concediu inainte de Craciun ca altfel...eu sunt singura cu Ana ( nu am nici mama nici soacra in acelasi oras) si nu apuc sa fac nimic.

hai ca am scris o tona...sper ca nu v-am plictisit. Am pus si niste pozici in album, daca aveti chef sa le vedeti.

Natalia mamica Anei
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

V.Erica, te rog sa-mi spui ce anume ti-a explicat imunologul tau in legatura cu vaccinarea anti-rujeola. Cum te-a convins ca e mai bine fara?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput