bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ixxi, noi sintem in ziua a 6-a de la vaccin si inca nu a aparut nimic, nu febra, nu pofta de papa mai mica sau altele... sper asa sa ramina. am inteles ca dc nici miine in ziua a 7-a nu e nimic, am cam scapat.

pai eu nu i-am bagat lapte praf, doar cereale cu lapte inclus si cel mai imp cred ca e ca ii dau totul cu lingurita! stiu cazuri unde s-a folosit biberonul la cereale/lapte si asa s-a intarcat copilul. acum, cred ca depinde si de copil totusi. sa vad cum e al meu
nu prea as vrea sa trec pe biberon, incerc intii cu lingurita/canuta cu cioc acum la 10 luni. dc nu merge, abia atunci merg pe biberon.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

M-a sunat pediatra sa vin la vaccin, azi la 14.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Ubi mono sau trivalent?

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, acea exclamatie era adresata fratelui meu fiindca, in sfarsit, dupa o jumatate de ora de ture intre mine si canapea, reusise sa-l prinda pe film.

Ixxi, la noi sunt deja 8 zile de la vaccin si nici o reactie.

Shobo, apropo de dilema ta cu cerealele (daca am inteles bine), daca ii faci reteta de pe cutia de cereale (150 ml apa + 6 linguri, parca, cereale cu lapte) este de ajuns pentru o masa la varsta lui. Eu cereale ii pun doar 2 masuri (masura de la lapte) in 260 ml de lapte (intotdeauna mai lasa in bibe cam 40-60 ml).

Lavinia, ma bucur ca faceti progrese si cu somnul si cu bibe...cu rabdare .
In legatura cu masa de Craciun noi de obicei avem cam acelasi meniu adica: facem multe salate (piept de pui cu ciuperci, maioneza, usturoi si marar; piept de pui cu castraceciori murati, maioneza si marar; salata de cruditati, salata de boeuf, salata de ton cu porumb, maioneza si lamaie, salata de surimi), o fripturica de porc (tin carnea de porc la marinat cu condimente, vin si mustar cam 3 zile) si costita afumata (pun feliute de costita sau kaiser sub carne si deasupra) cu garnitura de legume cu unt, chiftelute, sarmale, iar dulciurile le cumparam...cu toate ca anul acesta vreau sa ma incumet sa fac si cozonac.
Referitor la cadourile pentru Andrei, n-am idee ce sa-i iau fiindca are de toate iar jucariile nici nu mai am unde sa le pun...in afara de sanie, chiar nu stiu ce sa-i mai iau...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya suna bine ce zici tu acolo de salatele alea si le-as incerca si eu,dar din pacate nu gasesc marar aici.Gasesc ceva asemanator dar mult mai fraged si fara gust si miros de marar,nu stiu cum se numeste(astia o numesc shimra sau ceva de genul asta).Chiftelute uite am uitat de ele,poate fac si eu.
Te rog da-mi si mie retetele de salata surimi(e ceva japonez parca,nu?) si cea de ton cu porumb.Pupicic!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna mamici si pitici !

Patricia, Rebeca e frumoasa ca inotdeauna ! E tare dulce in poza cu calculatorul...

Raportam si noi primii pasi nesustinut !

Aseara si-a dat drumul, mergand de la mine la tata, apoi la bunica si tot asa... e super-dulce ! Doamne m-am simtit asa de mandra de el si mi s-a parut un maaaaare pas in evolutia lui.
Deocamdata nu face decat cativa pasi dar sper ca e doar inceputul.

Si mai e ceva: cand iesim la plimbare nu prea mai luam caruciorul ca vrea numai sa umble tinut de mana. Merge spre strada de oriunde e si cand vede masinile face din buzite "brrrrrrr" si vrea sa alerge dupa ele (mai ales dupa autobuze!)

Maine face si noi Priorix. Sper sa fie fara efecte secundare, cum au fost si celelalte vaccinuri pentru el.

Referitor la cadouri eu i-am luat deja un telefon de jucarie cu multe functii pe el, pe care il poate trage dupa el, saniuta si inca doua cutii cu cuburi de construit de la Clementoni, completare la cele pe care le are deja, cu o barcuta si o masinuta. Dar noi in 27 decembrie avem si ziua de nastere, deci cadouri peste cadouri !

Nu stiu cand mai apuc sa va scriu, ca stau de maine acasa sa fac curat, pentru ca in saptamana Craciunului bona mea are liber, deci trebuie sa termin tot pana atunci.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, salatele poti sa le faci si cu marar uscat...ies la fel de bune. Retetele ti le dau intr-un PM.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

, Lali
si felicitari pentru umblaretz! ah, ce perioada frumoasa!

Amaya, sa imi trimiti si mie, te rog. cred ca mai ai adresa mea, nu?

eu de craciun vreau sa ii cumpar prima ei papusa-cea mai frumoasa papusa sa fie de la mamica ei. si sa fie neaparat o papusa bebe.

Iar ca mincaruri, si eu merg pe salate, cit mai multe, sarmale si friptura de porc -de obicei maninc f rar carne de porc, da de craciun maninc.
Voi face asa: salata boeuf, nelipsita, salata cruditati+pui+telina, salata vinete, salata ardei copti si poate o salata de creveti cu avocado -sau o las pentru revelion.
Ca dulciuri: ma mai gindesc daca fac cozonac sau cumpar, ca anul trecut am muncit o zi cu burta la gura si nu mi-au iesit deloc...asa ca, vad eu.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ixxi - mono, numai AR. Eu nu eram deloc decisa sa i-l fac dar m-a sunat si m-a convins ca nu are reactii, ca a mai vaccinat acum o saptamana o transa si ca nimeni nu a raportat stari febrile. Mi-a zis sa stau o saptamana - 2 prin casa cu copilul, sa nu merg in vizite, etc

Leta, bravo ptr primii pasi. Doamne, cred ca e o senzatie, abia astept sa faca Mitza mea pasi.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Avem si noi nevoie de parerile mamicilor mai avansate:

Cum il fac sa mestece??? de ieri ii dau nepasat, doar pisat cu furculita sau maruntit cu cutitul... si NU MESTECA! inghite ca pelicanul . in pampers am vazut chiar bucatele usor intregi, cum le inghitea cred.
cum ati procedat?

Amaya, esti beton cu cite faci tu acolo de papa buuuun! vreau si eu te rog reteta de friptura de porc fezandata 3 zile- ii place sotului teribil si vreau sa-i fac de Craciun. eu am facut o data cozonac si mi-a iesit super, insa cred ca reteta mamei e Secretul . am inteles ca modul de framintare si inca ceva cu uleiul e un mare secret la cozonaci. daca am timp mai incerc si anul asta, daca nu, oricum face soacra vizavi.
da, eu eram nelamurita cu cerealele lui bebe seara la culcare, daca e ok sa-i dau din cele cu lapte inclus si sa consider ca la masa aceea si-a luat portia necesara de lapte. sper ca e ok.

mama fetelor, cind va aud de atitea bunatati facute in casa yami yami...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput