bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
cory35 spune:
Criniapediatri de aici nu mi-au zis nimic de vit D,dar cind am fost ultima data cu ea la el era cind micutza a avut 2 luni..deci a trecut ceva vreme..
Tomasamultumesc de raspuns..![]()
Oanaimi pare rau ca ia parte de greutati mai ales acum in preajma sarbatorilor..Nu pot decit sa-ti spun ca vei reusi sa le depasesti caci tu esti o mama foarte puternica..
Si sper din toata inima cu micutzul Seb nu aiba probleme cu soldul..
ixxi spune:
Bilimit bine ai venit!
Natalia bine ai revenit!
Shobo nu pot sa spun cat timp mesteca...uneori mai mult si chiar scoate din gura daca nu reuseste sa mestece, alteori cateva secunde. Ii place sa ia singura bucatele de mancare si sa si/le bage in gurita.
Danielai crisu doarme de la 9 seara pana la 8 dimineata, de la 11 pana la 11.30 si de la 3 la 4, cu variatii de maxim o ora. Deci cam 12,5-13.5 ore, daca/i mult sau putin.....ea este super dinamica (copilul turbo), dar cand ii este somn pune capul jos (chiar daca este pe covor) si se culca.
Kita eu am sony DSCP93A, sotul este butonator sef, eu doar utilizator, daca face asa ceva.....am sa/l intreb. Uita/te aici pt calendare: www.agrafa.ro, este o idee super, tare as vrea si eu.
Tomasa am sa/i fac AR, a vorbit sotul si cu alti 2 epidemiologi si au spus caci reactiile sunt floare la ureche pe langa boala, iar pt priorix este cam mica.
Ori nu am tinut eu minte ID tau de ym, ori nu ai intrat tu, eu am ixxi15.
Beatrice si
piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
ixxi spune:
Tomasa cred ca ar fi bine sa fie pus linkul pt victor langa numele lui in deschiderea capitolului, nu?
Ubi si crisu scrasneste la greu, este ceva normal sunt asa de incantati de noua "achizitie si descoperire" ca toata ziua....a mea mai are o chestie: trage aer repede si scoate un sunet ca si cand se sufoca, tot in joaca, binenteles.
Iaurt nu/i dau niciodata mai mult de 200ml iar branza de casa...nici sa nu auda papa doar branzica de casa de la covalact (are si un pic de smantana).
Erica esti o norocoasa cu asa copii, cred ca nu ai timp nici o clipa sa te plictisesti. 2 copii....super...ce as vrea si eu....da' acum.
Crinia vitamina D nu se da pt fontanela ci contra rahitismului, iar in romania se da pana la un an obligatoriu.
Witchie cum sa ma supar pe tine, ai dreptate nu pot schimba pediatra doar pt ca nu face ce vreau eu....
Beatrice si
magga spune:
buna seara mamici, hop si eu dupa ce nu mi-a mers netul vreo zece zile, mi-a fost mindra mucioasa si i-au mai iesit vreo trei dintzi pe sus.
Cool ca v-ati intilnit!!! Si nu ma pot abtzine, Amaya, citzi cinshpe ani ziceai ca ai? Esti frumoasa foc!!!
A, azi am masurat si cintarit-o pe Miss Pestisor, avem 9 kg 570 (nu cred ca a slabit, caci avea ea 9 600 cind am cintarit-o eu, dar era imbracata si cu pampers, asa ca nu se pune. Si are 79 cm, mi se pare enorm la 9 luni jumate, chiar incep sa panichez, oare nu s-o face de 2 metri?
iar acum intrebare de baraj: Ati dat vreuna dintre voi piure de castane copilului? si daca da, cum au reactionat? mie asa mi-a zis astazi pediatra, dar eu parca nu prea i-a da, caci pe mine ma baloneaza.
Pupici si pe curind
ixxi spune:
sunt cam necajita.....am fost la gine. pentru ca aveam niste dureri in perioada fertilea...si mi/a dat niste pastile antiinflamatoare. problema este ca trebuie sa intrerup alaptatul definitiv. oricum crisu nu mai papa, dar peste zi cand avea chef sau nu/si gasea locul ii dadeam tzitzi si gata, era iar happy.
Stiam ca va veni ziua cand nu o sa/i mai dau, de 3 sapt papa bibe, dar....nu sunt pregatita, eu...caci ea...azi spre exemplu doar o data a vrut. simt ca....parca eu sunt de vina, parca ii interzic eu ceva atat de folositor....imi dau lacrimile cand ma gandesc ca de maine nu voi mai simtii acel sentimen minunat cand ai puiul la san.
Shobo, lavinia si fetele care inca alapteaza, aveti grija de voi ca sa aveti laptic....caci atunci cand se va termina....of, of sunt....intotdeauna am zis ca am sa/i dau pana la 1 an cel putin.....
hai sa inchei cu o patanie...ma rog nu/i prima data....am dezbracat/o sa o spal si dupa ce i/am scos pampersul s/a iutat frumos la mine, a zambit si a tras un pipiiiii...de m/a udat din cap pana in picioare....cred ca vroia sa ma ude sa cresc mai mare.....
va pupic si aveti grija de voi....
Beatrice si
crinuta spune:
Ce va povesteam eu la intalneala ca pe masa de infasat sta cuminte..., mai stiti>
Ei bine, gata, nu mai vrea nici acolo.
Ce ma fac? Eu acolo il dezbracam, imbracam, acolo ii faceam masajul de dupa baie, nu mai vorbesc de schimbat, iar acum se ridica si vrea sa plece. Ce fac?
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Danielai, si Rayan doarme la fel, tot cam 12 ore, dar oricum nu este o regula la el.
Are zile cand doarme ziua 3-4 ore, iar altele cand doarme maxim 1 ora, asa ca niciodata nu stiu.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
Ixxi, merci mult. eu te intrasem cit a trecut de cind i-ai dat prima data nepasat si pina ai vazut ca incepe sa mestece?
mai mai... nu-mi mai zice de emotia intarcatului ca eu am mai zis ca imi e cam frica de momentele acelea, sper sa trec totusi peste cu bine! (psihic vorbind). Multa sanatate si ai grija de tine ca sa poti avea grija de Crisu!
Liviana , spune-mi si mie te rog unde ai gasit cartea??? o tot caut pe linga mine si nu e.
tomasa, merci de lamurirea cu cerealele ce contin lapte. de care lapte de vaca ii dai si cam ce cantit / la ce masa? ma intereseaza subjectul si pe mine, pls!
Danielai, Codrin doarme de la 21 la sa zicem 8 (uneori e 7:30, alteori e 9, deci facem o medie de 8), cu pauza de masa pe la 6
, sa nu crezi ca e continuu
.
Asaaa, iar ziua doarme cam 2-2,5 ore in 2 reprize, de pe la 11-12:30 si apoi 4-5. Media mediilor la total ar fi cam 13 ore, maxim 14.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin