bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
lbelciug spune:
Bimilit, nu e nici o problema ca ai incurcat prenumele meu. Anyway, el este LIVIANA, nu Laviana.
Matei al meu are 8 dinti (si acum il dor gingiile pt ca sunt pe drum si caninii), face pasi singurel (nesustinut) si manaca orice ii dau. De cca o luna nu i-am mai dat premergatorul tocmai pt a-l incuraja sa mearga singurel. Pana acum se descurca f bine si sunt mandra de el. Ieri a fost la prima intalnire cu Mosul la mami la servici si s-a comportat f bine. I-a luat lui Mosu clopotelul, l-a cautat pe la opinci si in desaga. Atata doar ca n-a stiut sa zica poezii, iar Mosul a zis ca nu-i da cadou pana nu zice mami una. Mami insa a fost descurcareata si a ales sa cante o melodie cu broasca.
Maine mergem la vaccinul AR.
Draga Oana, te admir pt tarie, dar imi pare tare rau ca treci prin situatii atat de la limita. Eu sper din tot sufletul sa ti se rezolve problemele si sa primesti cat de curand raspunsul pozitiv pe care ti-l doresti. Multa sanatate si lui Seb si nu uita ca ce nu te doboara, te face mai puternic.
In alta ordine de idei, am inceput sa citesc cartea "Ascultarea de bunavoie" de Kay Kuzma. Nu reusesc sa citesc decat cateva pagini pe zi, insa e f bine asa caci am timp sa "rumeg" ideile promovate de carte. V-o recomand calduros.
Tomasa, pe unde te ascunzi?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
tomasa spune:
Hai ca am dat si eu o raita pe aici si am citit din urma. M-am imbolnavit citind discutiile cu dulciuri!
Si acum raspund si eu defazat la cateva probleme la care ma pricep.
In primul rand bun venit Bianca! si bun revenit Natalia (ai o fata superba) si Jone. Sper sa scrieti mai des!
Oana, bine ca ai mai intrat si tu, chiar ma gandeam la tine zilele trecute dar am zis sa-ti dau pace ca stiam ca vrei sa stai departe de subiect o vreme. Sper ca esti mai bine, ca s-au mai limpezit apele. Imi pare insa tare rau ca Seb are probleme cu piciorusele, micul de el! ![]()
Liviana, hihihi, intrebi de lup si lupul...tocmai ce-am intrat dupa cateva zile absolut turbate cand nu stiam ce sa fac mai intai. Merci de intrebare.
Patricia, ti-am vazut si eu pozele cu fetitza cu fustitza! E o scumpa si o frumoasa Rebecca!!!
Cory, si al meu tot lapte de vaca bea. Nu stiu daca e cea mai buna alegere dar deocamdata eu ma simt impacata cu ea, iar el pare multumit.
Shobo, poti sa consideri cerealele cu lapte inclus o masa de lapte. E totuna daca le cumperi simple si le adaugi in lapte sau daca le cumperi gata amestecate si le faci cu apa. Pana la urma laptele praf nu tot cu apa il faci?
Ixxi, te-ai hotarat? Ii faci doar AR simplu pana la urma? Mie nu mi-a facut nici o figura cand i-am spus de Priorix. A zis ca "foarte bine" asa ca n-am mai avut parte de lupte interioare, norocul meu.
Leta, felicitari pt. mutare. Cum s-a adaptat Andreea?
Si noi avem patut pliant si sta jos demult, i-am scos inaltatorul pe la 6-7 luni parca, ai fost tare curajoasa ca l-ai tinut pana acum! Si tot asa doarme si Tudor, cu o saltea suplimentara peste cea din dotarea patului.
Si pt. toate cele care au fost la intalnire, fiindca atunci nu am avut timp sa comentez desi am vazut ca am simtit toate la fel, mare dezamagire restaurantul, intr-adevar! Chiar ma gandeam ce inseamna sa nu mergi undeva un timp indelungat, poti avea astfel de surprize neplacute! Atat de putin cat am stat si tot au reusit sa ma enerveze cu atitudinea lor "profesionista". E clar, data viitoare trebuie sa alegem un loc testat de curand.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
Ubi spune:
Maaama ce m-a zgaltait cutremurache asta.
Alexandra scrasneste din dinti. Dar care dinti ca nu are decat 2 jos. Maaare dilema....
Cum dormim noi:
De la 9-9:30 pana la 7
de la 10 pana la 11
de la 3 pana la 4
Mici variatii in timpul zilei (uneori a dormit 2 reprize de 2 ore, alteori 2 de 30-40 de minute). Depinde de cat e de obosita.
Patricia, si Alexandra a avut perioade cand se trezea pe la 2 noaptea, era vesela si cu chef de joaca, dar o luam pe burta la mine si adormea - dupa care o catapultam la ea in pat. N-as putea sa-ti precizez cauza.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
PatriciaArdeleanu spune:
Ubi, e clar ca are niste dinti sus pe care tu nu ii vezi.
si Rebecca are o palcere mare sa ii scrisneasca intentionat, se joaca cu ei :-)
Eu ma gindesc ca poate ii ies caninii, ca eu pina acum nu am stiut ce e aia noapte nedormita. doar statul pe burta mea o linisteste...
ce am remarcat la pozele tale, cred ca e printre putinele fetite de pe aici care seamana cu mamica ei??sau mi se pare mie.
Tomasa, multumim de compliment
.
Oana, ce bine ca ai mai dat si tu un semn...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Ubi spune:
Intrebare despre branza si iaurt:
- cat iaurt ii dati pe zi?
- ce fel de branza? Daca e facuta in casa, i-o faceti cu pastile de Ca? Va place branza facuta de voi?
De ce intreb:
- Alex ar manca si 400g de iaurt daca as lasa-o.
- ii fac branza cu Ca (inainte ii faceam din lapte de vaca cu lamaie, acum de la urticarie, ii fac din Bebelac cu Ca) dar are un gust...bleah, eu n-as manca asa ceva
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
PatriciaArdeleanu spune:
Ubi, si Rebecca ar minca la fel daca as las-o. ii place cel mai mult. Ii dau un iaurt Brenac pe zi - Ulcica.
Brinza i-o fac la fel si ii place si ei, imi place si mie
cu lamaie nu ne-a placut![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Ubi spune:
Mai Patricia, mai...ca mare bucurie imi facusi. Propria mea mama (!!!!!), spune ca seamana cu Bogdan. Ei, iti poti imagina ca mi-a crescut inima la un asemenea compliment din partea ta. Din nefericire, il pupa numai pe tat-su'. Oricat as intinde obrazul, ea ramane ...nemuritor de rece.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
tomasa spune:
Feteloooor! Va rog, haideti sa pregatim din timp o www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64185" target="_blank">surpriza!!! 
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Ubi, eu ce sa mai spun cind e rupta bucatica taica'su si lumea ma intreaba "tu unde erai", sau "totusi, ce are de la tine"...dar stiu eu ca are ceva![]()
NU l-am vazut pe sotul tau f clar in poze, dar dupa ce te-am vazut personal si m-am uitat din nou la pozele mai recente, asa cred.
Mi-a placut mult sarafanul gri cu rosu.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Ce credeti ca mi-a zis baiatul meu azi?
"Mami, ce norocosi suntem ca avem o surioara!"
(ieri era cat pe ce sa ne gazeze pe toti, a umblat la aragaz
si bineinteles ca l-am certat, i-am spus ca era cat pe ce sa ramana fara surioara si fara mami)
si:
"Mami, eu nu stiu pe unde face mititica pipi!?
Eu: "Nu stii?"
Eric, contrariat: "Prin burtica?"
Simteam nevoia sa-mpartasesc cuiva experientele astea. Pe mine m-apuca rasu`-plansu` cu copiii astia ai mei...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)