bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Buna dimineata!!!!
Va multumesc ca ma primiti printe voi.
Sunt mamica de doi feciori , Tudor( 24 septembrie 1993) si Matei ( 24 februarie 2005).Matei s-a lasat 11 ani asteptat si deja am inceput sa ne gandim sa infiem un copil ca sa nu ramana Tudor singur pe lume .Am avut sarcina usoara cu amandoi , dar total diferita.Cu Todor m-am ingrasat 8 kg si l-am nascut fff greu, iar cu Matei am pus pe mine 30 de kg si nici nu stiu cum am nascut.
Matei e un scump.Avem 4 dintisori(2-2)si acuma stau sa iasa inca 4.Nu am facut febra dar nici nu am foat fff agitati.
Revin ca s-a trezit micu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bine ai venit, Bimilit!
Si pe baietelul meu il cheama Matei si e nascut la numai 3 zile distanta de Matei al tau. :)

Oana, ce bine ca mai scrii si tu! Se simte lipsa ta si mai ales a vorbelor tale mangaietoare. Care mai e viata ta? Esti bine, acum in pragul sarbatorilor? Esti in Ro sau FR?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Lavinia aveti dintisori?Cum stati cu mersul?Cu mancatul?
Noi am avut mici probleme cu papa , nu vroia sa manance mancare gatita si am trecut pe borcanele de care era fff incantat, dar acum( de 2 luni)mananca mancare gatita si sunt incantata.Noi mergem , dar cand avem chef cred ca am gresit eu pt ca l-am pus in jumper si acum cand il pun sa mearga el tot sare. Sper sa uitam faza jumper si sa incepem sa pasim serios.Eu nu vreau sa-l pun in premergator .
Pupici la toti ingerasii care ne-au umplut viata.

Mergi la inceput

Laviana trebuie sa dau mielu ca te-am botezat.Scuze!!!!!!!
Bianca -mamica de 2 feciori si soacra cu DOUA nurori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu ne-am mutat, suntem tot aici, a trebuit sa facem sacrificiul sa-l luaùm pe Seb in pat cu noi noaptea de vreo luna ca ingheta in patutul lui peste noapte (daca va mai aduceti aminte va povesteam si anul trecut ca mi-e frig, ca incalzim pe soba cu gaz si noaptea o oprim sa nu se intample ceva rau, ca e cu flacara) si a devenit mai dependent de noi de atunci. I-am stricat obiceiul, el, care nu dormea decat in patutul lui, acum nu mai doarme decat cu noi. Cand o sa creasca o sa ii povestesc cate sacrificii am facut pentru el. in prag de sarbatori suntem ca si pana acum, doar cu moralul un pic mai ridicat, ca m-am dus iar la ajutoare si imi da mancare pentru noi si pentru Seb si hainute. Mdea...sper ca la Craciunul urmator sa avem noi sa ii luam. Ca am depus actele, asteptam raspuns acum. Poate raspunsul pozitiv o sa fie primul lucru bun (in afara de Seb) de cand suntem aici, ca sa putem sa ducem si noi o viata normala. Gata, va pup, nu stiu cand am sa va mai scriu.

LA MULTI ANI VICTORAS, SA FI SANATOS SI NOROCOS, ITI DORESC TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA!
Am zis-o in avans, ca nu stiu daca o sa intru maine.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bimilit welcome in the club.Ai botezat-o de doua ori pe Liviana!
Poate in loc de doi miei o puneti de-un purcel,acum in prag de Craciun!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mama mama ce ciorbita buna de perisoare usor picante a facut mama soacra ... ce mai, nici ca mai vad eu asa gospodina in viata asta, va zic! tocmai mi-am terminat farfuria .

astept sa se trezeasca puiul si sa-l scot la aer.

ixxi, ai obs cumva cam cit timp trece de cind inghite bucatele si pina incepe sa mestece? poate ai vazut la Crisu cumva, m-as mai incuraja si eu ca ma uit la el cum inghite tot... doar biscuitii ii mai macina intre dinti/gingii cred. cel putin eu asa vad

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Bine v-am regasit.
Am lipsit din motive personale, acuma mi-am mai revenit si sper sa reusesc sa scriu mai des. Asa pe sarite va spun ca noi o sa facem Priorix vineri, sper sa nu fie tarziu.
As vrea cele care aveti timp sa-mi spuneti cam cat dorm copii vostri in 24 h? Maria doarme 11-12 h (dintre care aprox 2 ziua in 2 reprize, una dim si una dupa amiaza) si mi se pare putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Shobo, poti sa zici "asa soacra in viatza" nu gasesti.

Bilimit, bine ai venit.

Danielai, Rebecca doarme asa:
- peste zi doua reprize, una dimineata )11-13-si una dupa amiaza 15-17-(cam max 4 ore), iar noaptea:
1. pina acum vreo saptamina imi dormea noaptea de la ora 12,12.30-01 pina dimineatza la ora 8-9 (dupa care pe la 11 urma somnul de peste zi).
2. de vreo 3-4 nopti, adoarme cam pe la 10, doarme bine pina la 2-.30, dupa care incepe frichineala, plinge, se agita, o iau din patutz, o puna linga mine, o pun in scaunel scoica, nu stiu ce are...asta pina spre 6 dimineatza. chiar am dormit cu ea putin pe burta mea, numai asa se calma. de vreo 3 nopti imi face asa si eu sint zombi. Or finalti dinti? ca febra nu are? o fi dupa vaccin??
fa si tu socoteala...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Natalia, bine ai revenit
KIta, nu aparatul meu foto (canon a 60) are functie de facut calendare. doar ca odata cu el am primit si un cd cu un programel de prelucrat imagini, care face si calendare. programul asta se gaseste si pe net, varianta de proba, doar ca scrie lunile in engleaza, nu romana ca ala pe care il am pe cd. daca te intereseaza iti zic de unde poti downloada programul, vezi daca iti place. daca te deranjeaza engleza, iti alegi un model si imi trimiti o poza si ti-l fac eu imediat
Oana, ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai de stire despre voi.succes va doresc si Sarbatori fericite in ciuda tuturor greutatilor
Danielai, si Nectarie doarme cam putin dupa parerea mea. noaptea de pe la 23 la 8 dimineata si in cursul zilei, cate doua reprize scurte, uneori de numai cate o jumatate de ora, rareori mai mult

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput