Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
SUNTETI BINE GAGICI?
AM DORMIT SI CAND M-AM TREZIT AM AUZIT CA A FOST CUTREMUR LA VOI.
gio si bb Marco 35+
dianette spune:
si eu (doar ok, ca de restu' nu fac )
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
krelia spune:
Doamne fereste de mai rau.........
Sa revenim la oile noastre
Animagus...mie nu-mi plac paharele alea nici sa ma pici cu ceara...parol...da' stii cum e..in gusturile omului nu poti sa.......daca ma-ntelegi
Auzi, da' cu ce se mananca Tolkien-ii astia??? E un fel de fratia inelelor...ca vad p'acolo niste fetze d'alea "prea pretioase" de prin timpuri medievale....cel putina sa-mi inspira mie ....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ciciep spune:
quote:
Originally posted by Giova
SUNTETI BINE GAGICI?
AM DORMIT SI CAND M-AM TREZIT AM AUZIT CA A FOST CUTREMUR LA VOI.
gio si bb Marco 35+
Uite, de-aia uneori nu-mi place mie ca locuiesc in bucuresti...
Divine girl spune:
Meeeyyyy, da' ce v-ati mai zgaltzait voi, mey! Eu nu am simtit nika . Se cunoaste ca am esperentza , ca doar la cutremurul din '77 aveam 8 luni ... la mama in burta . Cred ca d'aia si sunt asa zbuciumata acum . Ce m-am mai distrat pe seama colegilor mei care au inceput sa iasa din birouri si s-au adunat la tiutiun sa schimbe "impresii" . Si ... super faza ce-am auzit eu la schimbul de impresii:
O colega catre un coleg adancit in treburi: "ai simtit cutremurul?"
Colegul: "Daaa ... dar am crezut ca treci tu pe langa birou ..." Iar dialogul era f serios, pe bune! . Noroc ca tipa e super-ok si nu s-a suparat.
Pup la fete cucuiete!
ciciep spune:
quote:
Originally posted by krelia
Auzi, da' cu ce se mananca Tolkien-ii astia??? E un fel de fratia inelelor...ca vad p'acolo niste fetze d'alea "prea pretioase" de prin timpuri medievale....cel putina sa-mi inspira mie ....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Krelia, pai tolkien e cel care a scris "stapanul inelelor"...si, apropos, mie imi plac unele din ele, nu stiu insa ce efect ar avea la nunta (dezastruos, probabil...)
Cici
Andita spune:
Vai, cat ati mai scris, fetelor. Sa o luam cu subiectele mai de actualitate: a.cicel, sa fiti fericiti, sa ai un bebe super frumos si sanatos, o sarcina usoara, si sa nasti cum a nascut o colega a mea, azi noapte, in 2 ore....
Da, a fost cutremur, l-am simtit si eu, si toata firma, m-a trecut o emotie...lichida, dar a trecut, sa speram ca nu o sa mai fie curand. Sau, mai bine mici si dese, decat, Doamne fereste....
Si acum, sa ma dau mare, ca tare mandra sunt: mi-am gasit melodie pentru primul dans!!!!! E cantata de Iris, si e pe noul lor album, se numeste Vals. Ideea mi-a venit la prima auditie, la concertul lor de sambata, de la Polivalenta. M-am indragostit pur si simplu de melodia asta (apropo, a fost cineva la super concertul de sambata???).
Vad aici o serie de pareri impotriva crinolinei. Nu mia stiu daca v-am spus sau nu atunci, dar eu, dupa vizita la Mariaj Lux, mi-am schimbat impresia despre crinolina. Mai exact, chiar vreau crinolina, pentru ca senzatia de libertate e teribila, ai loc sa te misti si sa respiri. Cele care anu ati incercat, merita efortul, sa vedeti ce senzatie este. Eu prefer asta decat sa-mi intre fustele printre picioare.
Intreba cineva de noua colectie la Mariaj Lux: eu o sa va anunt ce si cum, eptnru ca tipa de acolo a promis sa ma sune cand le vin rochitele cele noi, in ianuarie, din cate am inteles eu.
Nunta noastra
Poze