Miresele anului 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
dianette spune:
si eu m-am zguduit nitzel
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Andreea_k spune:
Ralu trancu , nu cred ca n-ai sa incapi in masina cu crinolinele pe tine dar mai exista ceva care se pune pe dedesubt in loc de crinoline.Se numeste jupon , parca , si e facut dintr-un material mai batzos ca sa zic asa.Incearca-o.
S-ar putea ca rochita aceea sa stea mai bine pe crinolina daca ti-a recomandat-o vanzatoarea, oricum zii ca vrei sa o probezi si cu jupon.
dianette spune:
a.cicel, FELICITARI ! Dar nu ziceai tu ca pana la urma venisera rusii? sau am incurcat borcanele ?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
krelia spune:
Marti, 13.12.2005, ora 14.15, un cutremur cu epicentrul in zona Vrancea (la 149 km adancime) s-a resimtit in Capitala. Potrivit European-Mediterranean Seismological Centre (EMSC), , cutremurul a avut o magnitudine de 4,9 grade.
Marti, 13.12.2005, ora 14.15, un cutremur cu epicentrul in zona Vrancea, la 2 km de localitatea Nereju s-a resimtit in Capitala. Cutremurul a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Richter si s-a simtit in toata zona de S-E a tarii.
(www.hotnews.ro)
(deci, 4,9 gr. Richter in Bucuresti)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Fata chiar a fost cutremur ca a simtit si sefu
Hai ca esti tare ...si daca zicea shefu'..fugi fata ca n-a fost nici un cutremur....tu il credeai?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Animagus spune:
Pahare foarte frumoase. In special recomandate fanilor Tolkien.
http://www.tolkientown.com/ttc/Pewter-Goblets/cPath/87_60.html
P.S. - Cam scumpe!
La vache qui rit
kateryna spune:
SI la noi s-a simtit cutremurul. M-am suparat pe el ca nu m-a lasat sa imi beau cafeaua
Nunta noastra
Cununie civila