Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza fetelor!
Azi de dimineatza...ca sa ne mearga (vorba aia), am tras o portie de cearta cu iubi ..el a plecat pe jos...si m-a lasat pe mine cu masina...sunt tare supi si numai cand ma gandesc si va scriu voua, imi vine sa..........
sper sa iesim cu bine......

in alta ordine de idei, ca sa nu va zapacesc cu ale mele....dya...iubi "sta" mai mult pe cluburi ford, pe 4tuning....oricum....ieri seara se conversa cu un tip din bucuresti, maniac dupa masini....care..ce crezi...lucreaza in domeniul IT mda...ce sa-ti zic, mi-au placut raspunsurile lui , tare haios, omu'!
Pct. 1 imi place si mie - ca si eu mai sunt cateodata Bubu...da' de cele mai multe ori iubita si inca intr-un fel...., care nu se spune

Raza, intr-adevar exista un Dzeu si roata se intoarce atunci cand ne asteptam mai putin....in asta am si eu incredere si sper ca DD sa ma vada cat sufar io acushica dupa iubi meu ...

Va pup fetelor, sper sa revin cu vesti mai bune....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Iarta-ma Dyadya, am incurcat borcanele
Si, tu Raza te rog iarta-ma , a fost fara intentie

Nu se supara nimeni...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Bravo Raza
Mai spunei, ca s-a suparat si a plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Are si iubi niste emotii...Tocmai m-a sunat sa ma intrebe daca stiu ceva. Nu mai suna nasa o data. Cred ca o sa fac carare prin birou pana primesc telefonul ala.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

sper ca DD sa ma vada cat sufar io acushica dupa iubi meu ...

Off... las' k va impacati... stiu eu... pup la fata...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_trend

Bravo Raza
Mai spunei, ca s-a suparat si a plecat

Baiatuuuuuuuuuuuuuuuuuuu'... ia fa-te'ncoa, ca n-am terminat cu tine ! Cum adica te alaturi astora fara inel ? Dar te-ai gandit cat sufera fata ta ca de ex, eu am si ea nu ? Ca eu m-am laudat cum arata, cum l-a facut pe comanda al meu pui, cum l-a oferit, cum m-a cerut de sotie... Auzi ? L-a facut pe comanda, a muncit pt el... pt mine, de fapt, sa-mi faca o bucurie... stii cate magazine de bijuterii exista ? ia fa matalica o plimbare intr-unul daca pe comanda nu-l poti face si fa-ti femeia fericita !!! Ca poate intri mataluta in randul barbatilor care la primarie se trezesc cu-n mare NU...
Si daca vrei un super-bijutier ( si ca pret, daca asta te face sa te doara corasonu'... ), let me know !...
Hai, pune-ti niste parti la treaba !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

andreea_trend, stai linistita, nu ne suparam.
a.cicel, astptam si noi vestea in rand cu tine. Si, da, o sa-i transmit faza cu poate va conving cei care au dat inel!!
Krelia, nu mai fii suparata, certuri de astea intervin mereu: uneori mai potolite, alteori mai cu scatei.Ca sa te fac sa razi:macar ai luat masina
Se pare ca exista o conexiune directa intre pasiunea pt masini si lucratul in IT. Al meu "zburda" pe Daciaclub. Mai e vreunul pe acolo?Ar fi chiar funny. Si ei au subiectele lor in care se plang si de noi nu numai de masini.Am citit o data la ei pe forum o dicutie intre viitori miri. Pot sa spun ca am ras cu lacrimi. Sa vezi o adunatura de barbati dand sfaturi de genul: ce restaurante merita vazute, unde se fac invitatii mai ieftin si, ce mi-a placut cel mai mult: "lasati mireasa sa aleaga fotograful si tot ce tine de poze, altfel nu mai aveti viata in casa!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Lily...noi facem nunta la Restaurantul Europa...stiu si locul unde vei face tu, nu am vazut cantina dupa renovare dar am inteles ca e dragut locul!
Cum stai cu organizarea, decorarea salii...ma gandeam sa angajez o firma de decorari/organizari nunti!

Acicel...asteptam raspunsul!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Fetelor, eu nu inteleg , pe bune de ce tot zic baietii vostrii ca acum nu e momentul, ca nu au banii pe care si-i doresc., Inelul meu a costat 600.000. manopera. Ca eu am fost insipirata si i-am dat aurul de acasa, iar piatra a fost cadou de la mama lui.

Pentru ca al meu lucreaza intr-un jeg de firma unde le inchide provizoriu CM (ca n-are bani sa-si faca nunta, si dc sa le mai dea la fraieri), pt ca le da un salariu de kkt (si mai e si proasta sa recunoasca ca a avut niste vanzari de n-a stiut ce sa faca cu banii)....pentru ca al meu mai are in portofel 100 de mii si uneori nu mananca nimic toata ziua, pentru ca eu il iubesc si daca ma intrebi acum, la starea pe care o am...as prefera sa nu mai am ghimpele asta in suflet..in locul a enshpe mii de inele...

Edit: el nu a zis niciodata cum ca n-ar fi momentul...ci doar nu l-a gasit pe cel potrivit

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nu e sarcina. Dar atunci de ce nu imi vin rusi? Au intarziat deja 9 zile. Nasa spune ca poate e sarcina in a doua parte a lunii si sa repetam testul saptamana viitoare, daca nu imi vin pana atunci.

POZE

Mergi la inceput