Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
dyadya spune:
Raza, pupa mama pe ea de fata! Mai zi daca-ti mai vin idei, ca deseara bubu meu va lectura toate aceste pagini, chit ca-l leg de scaun si i le citesc eu cu intonatie!
jesia spune:
a.cicel asteptam vesti ...sa dea Doamne-Doamne sa fie un bebe frumos si sanatos
krelia stai linistita ca va impacati...tu nu stii ce dulce este impacarea dupa o cearta
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
pentru ca al meu mai are in portofel 100 de mii si uneori nu mananca nimic toata ziua, pentru ca eu il iubesc si daca ma intrebi acum, la starea pe care o am...as prefera sa nu mai am ghimpele asta in suflet..in locul a enshpe mii de inele...
Ce ma recunosc... al meu, are mai putin, ca asa impart eu banii... sa mai spun ca papa la servici de 20.000, chiar daca acasa se scoate, cu mancare calda ?... stii cat il iubesc eu, pt ca e de acord sa ne chinuim amandoi pt nunta ? n-as recunoaste-n ruptu' capului adevarul, ca ne e fff greu, dar ai atins o coarda al dracului de sensibila... si sa vezi ce-o sa ma oftic cand voi reciti ce-am scris...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
andreea_trend spune:
Bravooooo, Raza
A zis ca trebuie sa faca ceva urgent ca nu crede ca mai are scapare.
Poate vineeeeee Inelu'
dyadya spune:
a. cicel, imi pare rau ca nu ai primit o veste buna dar stai linistita, nu cred ca e ceva grav. Poti avea o simpla dereglare hormonala data de schimbarea de temperatura(organismul reactioneaza la frig sau cald in exces) sau de stres(de care nu cred ca duci lipsa in perioada asta). Eu una te sfatuiesc sa mergi sa faci analize la endocrinologie. Daca nu e sarcina, atunci sigur are legatura cu glandele. Poti repeta testul de sarcina sapt viitoare daca nu vin rusii, dar intre timp mergi si fa alte investigatii.
andreea_trend spune:
Fetelor nu mai fiti triste
Las' ca o iesi soarele si pe strada noastra!!!
Impreuna trebuie sa depasim toate momentele grele.
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by ralu_trancu
Fetelor, eu nu inteleg , pe bune de ce tot zic baietii vostrii ca acum nu e momentul, ca nu au banii pe care si-i doresc., Inelul meu a costat 600.000. manopera. Ca eu am fost insipirata si i-am dat aurul de acasa, iar piatra a fost cadou de la mama lui.
Pentru ca al meu lucreaza intr-un jeg de firma unde le inchide provizoriu CM (ca n-are bani sa-si faca nunta, si dc sa le mai dea la fraieri), pt ca le da un salariu de kkt (si mai e si proasta sa recunoasca ca a avut niste vanzari de n-a stiut ce sa faca cu banii)....pentru ca al meu mai are in portofel 100 de mii si uneori nu mananca nimic toata ziua, pentru ca eu il iubesc si daca ma intrebi acum, la starea pe care o am...as prefera sa nu mai am ghimpele asta in suflet..in locul a enshpe mii de inele...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Iubita...stiu ca degeaba ti-as spune sa nu fi trista...pentru ca nu poti sa nu fi!
Citeam ieri un articol intitulat "Esti pregatita sa te mariti?"...majoritatea celor intervievate au spus ca dupa ce si-au rezolvat restaurantul, biserica etc....a inceput sa le tremure picioarele! Si apar o sumedenie de intrebari "- Oare e decizia corecta?", "-Cum ne vom intelege?", "- Cum va fi viata noastra de cum incolo...din punct de vede material ne vom descurca?" etc.
...dupa ce am citit m-am gandit ca de fapt sunt convinsa ca fiecare dintre noi are emotii fie constienti fie inconstienti....deja suntem stresate de ce va fi la anul....si pe buna dreptate pentru ca anul viitor ne va aduce o schimbare majora din toate punctele de vedere...o schimbare mult mai profunda decat starea sociala!
Krelia...gandeste-te la relatia voastra...la faptul ca stati impreuna si ca certurile sunt inevitabile...daca stateati fiecare cu parintii nu ati fi avut atatea motive de cerata!
Voi impartiti acum totul, banii, responsabilitatile, bucuriile...si pe langa astea mai vin "la pachet" si certurile!
Aveti ceva construit impreuna iar asta e relatia voastra...
Gandeste-te ca aveti multe lucruri pe care altii nu le au...
...si mai mult decat atat gandeste-te ce femeie minunata esti daca te-a ales pe tine...si chiar vrea sa-si petreaca toata viata alturi de tine!
Cine mai e ca tine?
P.S.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
dianette spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Si ei au subiectele lor in care se plang si de noi nu numai de masini.Am citit o data la ei pe forum o dicutie intre viitori miri. Pot sa spun ca am ras cu lacrimi. Sa vezi o adunatura de barbati dand sfaturi de genul: ce restaurante merita vazute, unde se fac invitatii mai ieftin si, ce mi-a placut cel mai mult: "lasati mireasa sa aleaga fotograful si tot ce tine de poze, altfel nu mai aveti viata in casa!!!"
dya, daca ai la indemana, da-mi si mie un link la un forum din asta. Adica aici unde discuta ei de femei, ca vreau si eu sa vaz
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dyadya spune:
quote:
Originally posted by krelia
pentru ca eu il iubesc si daca ma intrebi acum, la starea pe care o am...as prefera sa nu mai am ghimpele asta in suflet..in locul a enshpe mii de inele...
Edit: el nu a zis niciodata cum ca n-ar fi momentul...ci doar nu l-a gasit pe cel potrivit
[
Subscriu: nici al meu nu zice ca n-ar fi momentul ci ca nu gaseste momentul.
Krelia, te inteleg perfect, cand se intampla cate una de-asta numai la inel nu ti-e capul. Nu inelul e responsabil cu fericirea noastra, ci ei, baietii nostri. Nu e de dorit o situatie in care sa avem inel pe dj't si...cam atat...vezi cazul cumnatei Razei!
Asta cu inelul e o raca pe care o scoatem la inaintare mai mult ca sa ne distram, in nici un caz nu este un motiv de cearta serioasa. Ar fi chiar culmea sa ne intrebe cineva: ei si de ce v-ati despartit? Pai...nu mi-a dat inel!!!!
ciciep spune:
'Neata fetele!
Nu am mai intrat de mult, de citit va citesc insa de fiecare data cand apuc (adica destul de rar din pacate...).
Ma alatur si eu "povestirilor" despre INEL. Cand m-a cerut pe mine iuby in statia de tramvai evident ca nu a fost "asortata" cu un inel, dar el imi tot promitea ca o sa apara si "pardalnicul". Sincera sa fiu, atunci i-am spus ca nu-i nici o problema ca nu e inelul, dar eram cu inima destul de indoita. Si astept eu, si astept...la un moment dat m-am gandit eu ca e posibil sa mi-l dea cadou de Craciun! Ei, aseara, umbland noi prin carturesti, ma ia omu cu un text ceva de genul "mitzi, stiu ca e cam devreme si stiu ca stric surpriza (asa e!), dar ce-ai zice daca moshu' ar veni la tine de pe acum?". Si-mi propune sa-mi cumpere cel mai recent Harry Potter (ca sunt mare fana, l-am dus si la film si incerc sa-l conving sa citeasca si cartile)! Si pna la urma mi l-a luat...INSA...am fost destul de dezamagita fiindca: 1. a stricat surpriza de Craciun si 2. nu cred ca avea de gand sa-mi ia inelul cu ocazia aia....
In fine, am plecat de acolo (cu tot cu "cadou") si ne-am dus la Dalle. Printre alteel acolo am vazut niste ineluse care mi-au placut mie instantaneu: seamana cu niste verighete si au o piatra care-si schimba culoarea (cica in functie de dispozitie)...si atunci i-am zis: haide sa ne luam AMANDOI si sa le purtam pana apar verighetele adevarate!! Si uite asa fata are "inelus-invartecush"!!
Ei, dupa kestia asta el tot dadea apropouri cum ca nu mi-a luat inel de logodna si ar trebui sa-mi ia unul adevarat. Stiti ce i-am spus? Va rog sa nu dati cu rosii]: i-am zis ca nu trebuie neaparat, oricum le avem pe astea (daca o sa-mi ia bine, daca nu, nu-i bai)... Eu am mai primit un inel de logodna la viata mea, m-am bucurat foarte mult dar, pana la urma la ce mi-a folosit??. Oricum e un obicei de la americani (iarasi, VA ROG nu dati cu rosii, nu va critic pe voi, imi amintesc ce emotie este cand primesti asa ceva...) si verighetele sunt cele care conteaza...de fapt, daca stau sa ma gandesc bine, nici verighetele nu conteaza, dar deja incep sa bat campii..
Va pupicesc pe toate
Cecilia